Siste evalueringer (9)

Rørlegger til lite bad

Bra og effektivt.

Tom Johnsen, 10. feb. 2018

Legge beleggingstein

Veldig bra arbeid! Knallbra!

Runar Guttormsen, 13. jan. 2018

Pussing/muring av gammel grunnmur

Anbefaler på det sterkeste. Raske, effektive og veldig dyktige murere. Kom til avtalt tid og jobbet i all slags vær. Ryddet veldig fint opp etter seg. Vi er strålende fornøyd med muring og pussing av vår grunnmur. Kommer til å kontakte Jans byggtjenester ved neste prosjekt.

Mette Ingebretsen, 3. nov. 2017

Plating/gipsing av enebolig.

Veldig flinke folk som gjør flott arbeid, jobber kjapt og står på fra morgen til kveld. Vil absolutt anbefale disse til andre og kommer til å ta kontakt igjen neste gang jeg har bruk for hjelp.

Kaj Kold Hansen, 17. okt. 2017

Pussing av tegelstenmur

Fikk jobben gjort raskt og fint.

Elin Moseng, 9. okt. 2017

Puss/reparasjon av ytterlaget på grunnmur

Veldig flinke folk. Brukte de på murejobb, de kom til avtalt tid, var dyktige og ble ferdig til avtalt tid. Hadde de også på malejobb, ved bra vær var det mange både på utvendig husvask og maling. Brukte stillase og alt var sikkert når de var i høyden. Glemte et lite stykke på veggen som ble gjort dagen etter at jeg informerte lederen om det. Skal bruke dette firmaet neste gang også. Anbefaller dette firmaet.

Geir Hvesser-grønnesby, 30. sep. 2017

Bytte takrenne

Kjapt levert.

Rune Thorsen, 23. sep. 2017

Legge brostein

Jeg er svært fornøyd med jobben som ble gjort til avtalt pris. Hvorfor gir jeg allikevel 4 stjerner? Underveis ble det oppdaget at høydene ikke stemte med slik jeg hadde tenkt at det skulle bli. Kompromisser måtte gjøres, og der valgte jeg feil et par ganger i en travel periode på min jobb der jeg var lite tilstede. Allikevel, dersom steinleggerne hadde snakket norsk eller engelsk hadde vi kanskje gjennom dialog funnet bedre kompromisser.

Stig Eriksen, 22. juni 2017

Takk for det ! Da skal vi forbedre sitt norsk og engelsk !

JANS BYGGTJENESTER AS 22. juni 2017

Utvendig maling av 3 etasjers enebolig med ca 100 m2 grunnflate

Jeg må bare si at jeg er meget fornøyd med arbeidet som ble utført. De er selvgående, nøye og effektive. Dette er fagfolk som vet hva de holder på med, anbefales på det varmeste.

Kenneth Grande, 18. mai 2016
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Gauperå Naturstein AS

4.6 27 evalueringer Froland

Agder Bygg og Rehabilitering AS

4.6 15 evalueringer Froland

Froland-bygg AS

5.0 2 evalueringer Froland