Siste evalueringer (55)

Rive vegg,legge gulv,maling/sparkling

Effektive og høy kvalitet på arbeidet som ble gjort. God kommunikasjon, pris, pålitelige, ryddige og effektive. Anbefales på det sterkeste!

Jo E. Berstad, 12. juni 2020

Fornye vegg på soverom

Areno helsparklet og malte ett soverom og vegg i mellomgang, utgangspunkt var en ikke fin 80 talls strie med luft bobler og masse skrue hull. De kom med gode råd om beste alternativ til utførelse, kjapt prisoverslag og tilbud. Fikset også kjøp og hentet nye lister til soverom. Arbeidet ble utført nøyaktig og til avtalt tid og pris.

Vegar Ruud, 3. juni 2020

Hasteoppdrag - maling av innvendig stue/gang og utvendig mur/gjerde

Vi var veldig fornøyde med jobben som Areno AS gjorde hjemme hos oss. De kom alltid til avtalt tid og utførte en veldig god jobb. Anbefaler dem på det varmeste videre! Mvh Liv.

Liv Aasbo, 29. mai 2020

Sparkling og pussing av gipsvegg på 10m2

Effektivt og god kvalitet. Vi ble svært fornøyde med resultatet.

Øystein Espedal, 11. des. 2019

Gipse,sparkle,male,flislegge,tapetsere,murpusse.

Ok jobb. Rimelig sammenlignet med andre anbud. Ble stort sett bra, og de rettet det som ikke ble bra på første forsøk.

Øivind Dannevig, 30. nov. 2019

Sparkling og maling av stue/kjøkken

Ble litt dyrere enn først antatt, men de gjorde en god jobb.

Helene Hammond, 9. juli 2019

Maling av innvendig tak ca. 40 kvm.

Jobben gjennomført bra, og etter avtalt tid og pris.

Kirsten Haakensen, 22. mars 2019

Oppgradering av kjøkken

Kom til avtalt tidspunkt. Veldig fornøyd med resultatet.

Marte Aarvik, 20. mars 2019

Helsparkling og maling av stue og gang

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Etter at de hadde startet jobbet de hver dag fulle dager for å fulleføre. Alt i alt veldig fornøyd og bruker de gjerne igjen.

Benedikte Ekeli Rønningsbakk, 19. feb. 2019

Helsparkle vegger og rette av gulv i 11m² rom

Veldig fornøyd med Areno. De kom på befaring og vi ble enige om hvordan det kunne gjøres. Jobben gikk ut på avretting av gulv, reparering av vegg, helsparkling av vegg og tak og maling av vegg og tak. Det ble utført til avtalt tid og resultatet ble meget bra. Kan absolutt anbefale Areno.

Heine Kjosås, 18. jan. 2019

Lettere oppussing

Darek sine folk var effektive og gjorde en veldig fin jobb. Kjapt og flott levert.

Hanne Iveland Henriksbø, 10. jan. 2019

Oppussing av kjøkken

Veldig fornøyd etter oppussing av kjøkken. God service, flinke håndverkere og veldig bra pris.

Marianne Lund, 8. jan. 2019

Maling og gulvlegging 25 kvadrat

Hadde en veldig god dialog med Darek fra Areno AS. Her ble alt arbeid gjennomført veldig bra og han var veldig lett å ha med å gjøre. Noen småting etter avsluttet arbeid, men Darek kom med en gang og fikset opp. Vil absolutt anbefale Areno videre. God pris og god kvalitet på jobben utført!

Thea Martinsen, 27. des. 2018

Maling av 73 kvadratmeter leilighet

Maling av møblert leilighet, vegger, tak, karmer dører, sparklet og pent gjennomført, også på vanskelig tilgjengelige steder. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Punktlig på befaringer og oppmøte, god dialog og både leder og maler var svært hyggelige. Det var et par små beskjeder som ikke gikk videre, småting, men sikkert generelt lurt å skrive en fyldigere beskrivelse i kontrakten enn jeg gjorde.

Hanne Sigrid Hattrem, 15. des. 2018

Maling og sparkling av 38kvm leilighet

Jeg brukte Areno AS til maling og sparkling av en 38 kvm leilighet i Oslo. De malte tak, lister og vegger i alle rom, pluss at de sparklet og gikk over alle vegger og lister. Veldig fornøyd med arbeidet, fikk hjelp med å velge farger og resultatet ble bedre enn jeg hadde forventet. Supereffektive, og veldig blide og hyggelige :).

Christina Thrones, 23. nov. 2018

Sparkling av 35m2 leilighet

Meget fornøyd med utført arbeid. Ryddig å forholde seg til fra start til slutt. Ting skjedde stort sett alltid til avtalt tid og alltid til avtalt pris. Kan anbefales på det sterkeste.

Eivind Garlind Guttuhaugen, 12. nov. 2018

Renovering av leilighet

Leverte i forhold til forventningene, og kommunikasjonen var god.

Thomas Helle, 18. okt. 2018

Maling av 116m2 leilighet på storo/nydalen

Darek og gutta hans gjorde en veldig bra jobb med maling hos oss. Prisen ble avtalt på forhånd og alt var veldig ryddig. Flere jobber dukket opp etterhvert, blant annet å legge lister og å mure en vegg. Alt ble gjort superraskt og bra! Anbefales på det sterkeste!

Sofie Golden, 30. juli 2018

Maling av to-tre vegger og ett tak på kjøkken,pluss småfiksing

Veldig fornøyd med arbeidet ARENO AS gjorde hos oss. De malte tak på kjøkken, tre vegger og sparklet og fikset småarr og slitasje på maling/vegger rundt i leiligheten. De svarte alltid raskt på Mail/SMS og kunne komme på kort varsel. ARENO var også veldig fleksible da vi måtte endre tidspunkt. Jobben ble gjort svært effektivt og med strålende resultat. Veldig fornøyd med hele prosessen fra start til slutt. Vi vil absolutt bruke ARENO igjen!

Inga Nesheim, 23. juli 2018

Maling av vinduer,ytterdører,garasjeport og under takskjegg

Areno AS gjorde en flott og effektiv jobb hos oss. Malte takskjegg, vinduer, pusset og malte murvegger og beiset terrasse. Vi er meget fornøyd med arbeidet. Erik.

Erik Lorange, 26. juni 2018

Sette opp veggplater,walls2paint

Gjorde en kjempejobb. Var enkel å kommunisere med og gjorde jobben svært effektivt og etter avtale. Vil definitivt kontakte igjen ved lignende arbeider.

Kim Alexander Holmøy, 29. april 2018

Sparkle vegg,montere ikea kjøkken,elektriker

Pusset nylig opp hele leiligheten min, og hadde opp mot 8 firmaer på befaring. Mange overpriset arbeidet, overholdt ikke avtaler eller som kom sent. Valget falt på Areno AS, da Derek kom inn med et smil og godt humør. Han snakker flytende Engelsk,er genuin i sitt fag og de er pålitelige. Ingen syting/klaging, løsningsorienterte, hardtarbeidende. Jeg anbefaler de på det sterkeste. Kommer utelukkende til å bruke de fremover! De beste jeg har brukt!

Nasrin Khusrawi, 28. april 2018

Maling av vegger og gulv på lite rom,gulv i entre og vinduskarmer i et vindu.

Dariusz var rask, tilgjengelig og ryddig å ha med å gjøre, og resultatet var upåklagelig.

Sindre Holbek, 16. april 2018

Vi skal rehabilitere leiligheten vår på ca 100 kvm i oslo

Har brukt Areno ved to totaloppussinger av egen leilighet; en på 105 kvm og noen år etter en annen på 175 kvm. Jeg er svært fornøyd med gjennomføring, pris, tidsforbruk og kvalitet begge ganger. Løser problemer, lytter og gjør alltid rent etter seg. Skal jeg plukke på noe er det å være enda litt mer nøyaktige i de minste detaljene i finish ved avslutning. Men de kommer og retter opp alltid. Veldig ordentlige folk, og jeg har brukt mange snekkere.

Tom Ovlien, 17. mars 2018

Maling av ca 90 - 100m2 enebolig.

Jobben ble godt utført, hadde ingenting å klage på. Måtte ved et par anledninger påpeke HMS perspektivet med tanke på arbeid i høyden.

Tor Gulbrandsen, 4. sep. 2017

Innvendig malerarbeid,omgående

Holder avtaler, gjør pent arbeid, fornuftig pris.

Berit Adelaide Myrvold, 26. juni 2017

Renovering av soverom og kjøkken

Total renovasjon av 60kvm leilighet. Jeg har mye erfaring med oppussing av leiligheter. Dette firmaet er ekstremt profesjonelle og meget rettferdig på pris. Er veldig fornøyd og anbefaler de på det aller sterkeste! Areno er uten tvil det beste firmaet jeg har samarbeidet med. Punktlig, ryddig, overholder alle avtaler og tidsfrister.

Samuel Nixon, 23. juni 2017

Legge gulv og male vegger

Jeg kan anbefale Darek og hans kolleger på det aller varmeste Flinke, nøyaktige, punktlige folk.

Cathrine Kjærstad, 22. juni 2017

Maling av lite soverom

Dette ble en veldig hyggelig erfaring ! Firmaet meldte interesse raskt, og utførte arbeidet effektivt, ryddig og med høy kvalitet. Absolutt et firma jeg vil benytte igjen ved behov, og trygt kan anbefale.

Elisabeth Bjørstad, 20. juni 2017

Diverse oppussing og oppgradering av 54 kvm. leilighet i bygård fra 1939

Anbefaler ARENO A/S på det varmeste. Rehabilitering av leilighet med helsparkling av alle rom, fjernet lister og la nye. Satt opp hylleløsninger og snekret skyvedør. Snekret en spesialløsning for skap på soverom som ble kjempefin. Monterte helt nytt kjøkken og diverse andre reparasjoner. Byggleder snakker meget godt engelsk, og følger opp prosessen veldig godt. Tålmodige og hyggelige i kontakten. Et firma til å stole på. Siri Forberg, Oslo.

Siri Forberg, 24. mai 2017

Sparkle og male i løpet av helgen?

Veldig fornøyd. Vi ønsket noen til å sparkle og male vaskerom og entre. La utjobben her på Mitt Anbud fredag formiddag. 20 minutter senere ble jeg ringt opp av Areno og 30 min senere kom de på befaring. Vi ble enige om jobb og pris og de satte i gang med en gang. De var punktlige og presise, gjorde jobben ferdig innen avtalt tid. Vi var så fornøyd at vi spurte om de ville ta et rom til og de satte i gang. Vil absolutt anbefale Areno.

Anniken Høilund Sloreid, 23. nov. 2016

Utvendig maling av enebolig 145m2

Jobben ble utført til avtalt pris og til avtalt tid. Resultatet ble meget bra. Noen småfeil ble rettet til bedre enn utgangspunktet. Jeg vik absolutt vurdere Areno AS positivt ved evt. Nye oppdrag.

Øystein Eriksen, 26. okt. 2016

Maling ca. 40 kvm

Meget godt fornøyd med arbeidet til ARENO AS. Presise og ryddige. Holdt alle avtaler. Kan meget godt anbefales. Renate.

Renate Therese Finøen, 20. aug. 2016

Maling av 70m2 tak,dører,tapetsering

De gjorde en super jobb, kom til avtalt tid, og ferdig til avtalt tid. Leilighet 80 m2 malt alle tak, vegger, karmer, dører, professionelt utført. Hyggelig firma, ryddig med kontrakt og registrert foretak. Kort sagt vi anbefaler de på det varmeste Mvh Ellen og Harald Thorsen Parkveien 80 Oslo.

Harald Thorsen, 11. aug. 2016

Utvendig maling av ca 150 m2

Kom når de skulle . Gjore en god jobb.

Jørn Omland Grefslie, 20. juli 2016

Maling av hus utvendig

Anbefales. Bra jobb til rimelig pris.

Ståle Strandrud, 25. juni 2016

Maling,legge gulv,listing + skifte peisovn

Skiftet gulv, tok vekk tapet og sparklet, pusset og malte + noe montering. La nye ledninger og monterte lamper. Veldig fornøyd med dette firmaet. Godt håndverk til avtalt pris. Kjappe og presise, og kom med forslag som ikke nødvendigvis var fordyrende men som ble bedre enn planlagt.

Dag Nestaker, 16. juni 2016

Male utvendig,bygge ut terrasse samt oppussing av et rom 7m2

Areno har gjort en fin jobb på fire ulike prosjekter hos oss (totaloppusset et rom, bygget utvendig veranda, malte hele huset utvendig, samt bygget et fundament til uthus i hagen). De var punktlige, gjennomførte til avtalt pris og utførte godt arbeid. Byggleder var tilstede flere ganger daglig og fulgte godt opp. Kan gjerne anbefale Areno videre.

Vanessa Aleksandersen, 12. juni 2016

Utvendig maling av 4 stk. eneboliger med grunnflate ca 62 kvm.

Vi valgte Areno AS til denne jobben som nå er sluttført. Arbeidet ble utført til avtalt tid og avtalt pris. Menneskene er veldig hyggelige og høflige og snakker meget godt engelsk, noe som gjør det hele tryggere. Kvaliteten på malejobben var også helt upåklagelig. Alt ble også ryddet opp i ettertid. Disse gutta kan anbefales.

Anders Hovdan, 9. juni 2016

Beising av enebolig 85 m2 grunnflate - 1 1/2 etasje + carport

Veldig rask og nøyaktig jobb. Kom som avtalt og avsluttet innenfor estimert tid. God oppfølging fra ledernes side. De snakker bra engelsk. Holdt orden under arbeidet og ryddet etter seg når de avsluttet. Kan anbefales.

Svein Bredesen, 26. april 2016

Oppussing av to rom på henholdsvis 20 kvm2 og 11 kvm2 i oslo (bjølsen/sagene)

Vi er svært fornøyd med jobben Areno gjorde for oss og kommer til å benytte oss av bedriften igjen ved en senere anledning. Arbeiderne kom presis hver dag og var blide og hyggelige. Kommunikasjonen ble gjort via sjefene på engelsk og var uproblematisk. De fjernet gamle strier og flere lag med tapet, og sparklet, pusset og malte til veggene og tak var perfekte. Problemer underveis ble løst umiddelbart takket være den gode kommunikasjonen. Anbefales!

Kjersti Krogstad, 7. feb. 2016

Haster! ring i kveld! sette opp lettvegg midt i et stor soverom (25 kvadrat). gipsplater i tak,male og sparkle

Veldig bra utført arbeid. De utførte oppdraget til avtalt tid og pris. Veldig bra finish på arbeidet. De var veldig punktlige og møtte til 8 hver dag, aldri forsinket. Veldig lett tilgjengelig og enkle å samarbeide med. Enkelt med kommunikasjon på engelsk. De fikk også oppdrag med å pusse opp vår 2. Etg som inkluderte tapetsering, bygging av peis og gipsing/sparkling maling, samt oppussing av trapp og bygging av gelender. Veldig ryddige også!

Johan Martinsen, 25. des. 2015

Soveromsarbeider (ca 10 kvm)

Effektive og flinke!

Katrine Bø, 6. des. 2015

Painting livingroom,hall and bedrooms

Flott arbeid.

Katrine Evju, 3. des. 2015

Maling av kjøkkenfronter

Arenoe AS malte kjøkkenet vårt. Resultatet ble veldig bra! De var punktlige og sendte faktura iht det som var avtalt.

Hanne-marie With Solvang, 20. nov. 2015

Maling av 2 stk soverom samt maling av 7 stk innedører

Disse fremstod som dyktige og pålitelige. Vi er veldig fornøyd med arbeid utført. De ga tilbud mens de var på befaring og leverte iht avtale. Arbeidet ble utført med god kvalitet, de holdt det ryddig under hele oppussingsprosessen, de møtte kl 0800 presis hver dag og jobbet til kl 1800. Arbeiderene var svært løsningsorienterte og fant gode løsninger på utfordringer underveis. Bruker de gjerne igjen.

Atle Carlsen, 20. okt. 2015

Maling av leilighet

Befaring ble gjennomført tirsdag kveld, onsdag morgen var teamet på plass da de hadde ledig kapasitet. Servicevennlige, løsnings orienterte og nøye. Ryddet og vasket etter seg. Vil benytte meg av bedriften ved senere anledning hvis behov.

Anders Eriksrud Bergan, 15. okt. 2015

Fjerne gammel og legge 50m2 parkett + lister

Utrolig bra jobb! Møtte til avtalt tid, jobbet effektivt og til en veldig bra pris. Vil garantert bruke de igjen.

Svein Anders Heggset, 8. mars 2015

Maling av tak,leilighet ca 22kvm,midt i oslo sentrum

Jeg skulle opprinnelig bare male taket på kjøkken og stua, men håndverkerne var så dyktige at de ble maling av vinduer, vegger, samt tapetsering, noe jeg selv hadde tenkt å gjøre. Dette er topp fagfolk! Nøyaktige, raske, arbeidsomme og hjelpsomme, samt akseptabel pris. Jeg er strålende fornøyd! Anbefales på det varmeste! !

Jona Haugrønning, 6. mars 2015

Maling av 50m bolig

SM BYGG STANISLAW MAKOWSKI var raske til å komme i gang med arbeidet. De var meget effektive og utførte jobben rekordkjapt. De sparklet, pusset og malte vegger og tak. Det ferdige resultatet ble meget bra. Vil anbefale de på det sterkeste.

Anders Lillemork Nilsen, 2. mars 2015

Maling/oppussing av kjøkken og benkeplater

Brukte dette firmaet til å male og bytte benkeplater på kjøkken. Bra utført arbeid til en rimelig pris. God kommunikasjon siden leder snakker bra engelsk. De skaffet til og med materialene (og sparte meg derfor for en tur på ikea for å kjøpe tunge benkeplater! ) og tilpasset dem helt selv til kjøkkenet. Pent resultat! Kommer til å bruke dem igjen på fremtidig arbeid.

Lillian Rydning, 5. nov. 2014

Maling av vegg inv ca18m2 samt maling av lister- dører og vinduer

Utmerket levert! Utfordrende Gul vegg i showroom, ble malt i angitt farge. Punktlig, ryddig og hyggelige fagfolk. Anbefales.

Jan Kristian Stavset, 4. nov. 2014

Montere ikea pax skyvedørs garderobeskap

Jobben ble utført raskt og bra til en god pris. God kommunikasjon og punktlig oppmøte. Anbefaler.

Elise Mai, 21. okt. 2014

Male vegger leilighet 31 m2 i oslo

Perfekt arbeid! Jeg kan anbefale SM Bygg Stanislaw Makowski på det varmeste. De jobbet raskt og nøyaktig og resultatet ble veldig bra. De er lette å kommunisere med og veldig hyggelige. De ryddet også veldig fint opp etter at de var ferdige.

Elin H, 15. okt. 2014

Legging av parkett og listing

Veldig bra! Rask og god kvalitet.

Øystein Thrana, 28. sep. 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart