Siste evalueringer (5)

Bytte vinduer og ytterdør

Andre gangen vi bruker Kristoffer's Snekkeri nå, og vi er superfornøyde med arbeidet. Prisen, kommunikasjon og arbeid står til 10 i stil. Hadde kjøpt inn dør og vinduer selv som han hentet gratis. Gjorde også noe ekstraarbeid som ikke var avtalt med ett smil. Anbefales, og garantert ikke siste gang vi bruker han.

Svein Magne Jorgensen, 22. mars 2020

Ombygging og opppussing av soverom

Jobben vart utført raskt, effektivt, og med god kvalitet. Enkelte små endringar i prosjektet førte ikkje til problem. Kommunikasjonen var og god.

Arne Åsnes, 8. jan. 2020

Bytte av 3 vinduer og skyvedør

Jobben ble gjort til avtalt tid, kjapt og effektivt. Resultatet ble veldig bra og vi bruker gjerne Kristoffer's Snekkeri igjen!

Svein Magne Jorgensen, 29. aug. 2019

Diverse renovering av bolig

Vi totalrenoverte et hus fra 1974 Jobben ble utført på en veldig bra måte. De jobber veldig effektivt og er nøye på det de gjør. Vi oppdaget et par småting som måtte utbedres og det var ingen diskusjon. De kom tilbake og fikset opp med en gang. Resultatet ble mye bedre enn hva vi hadde forestilt oss. De er flinke til å finne smarte løsninger som gjør at totalresultatet blir veldig bra. Vi fikk også en detaljert pris på det som skulle gjøres noe som ga veldig forutsigbarhet på jobben. Prismessig var de rimelige og sett i lys av kvaliteten på arbeidet de gjorde vil jeg si at man får mye for pengene når man bruker dette firmaet. Jeg kommer definitivt til å bruke dette firmaet igjen.

Hans Petter Ruud, 8. nov. 2018

Utvidelse av hytte

Han kan faget sitt. Meget godt fornøyd med jobben. Det eneste jeg har å utsette er rydding på området etter utført jobb.

Bjarne Nedrebø, 29. mai 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart