Siste evalueringer (24)

Støpe betongflater i oppkjørsel

Gjennomførte jobben iht avtalt tid og pris. Hyggelige og profesjonelle. God kommunikasjon hele veien. Kan anbefales Andreas.

Andreas, Oslo, 6. sep. 2021

Lage støttemur og trapp

Strålende fornøyd: hele veien rask til å respondere, kommuniserer tydelig, er vennlig. Holdt alle avtaler, kom raskt i gang og stod på til jobben var gjort. Kvalitetsmessig veldig godt arbeid, særlig grunnarbeidet. Nøye med at murpussen ble jevn og fin. Vasket bilen til naboen fordi det hadde støvet litt og fikset et gammelt sår på muren min - begge deler uten at vi ba om det. Kommer til å be dem om å gjøre flere ting for meg framover.

Bjørn, Oslo, 30. aug. 2021

Legging av ferdigplen

Skulle legge ferdigplen og bygge støttemur. Møtte opp som avtalt på befaring og virket som en man kan stole på, kunnskapsrik og flink. Godt tilbud, begynte jobben som avtalt. God fremdrift ihht. Prosjektplan de første dagene, veldig fornøyd med ferdigplen og støttemur. Jobben skulle ta 2 uker, endte opp med å ta 3 måneder! Nye unnskyldninger gang på gang, sluttet å ta telefonen, svarte ikke på mail/sms, møtte opp når de selv følte for det. IKKE til å stole på. Ville gi investeringstips og svarte på nytt anbud fremfor å svare på mine sms/anrop om å gjøre ferdig jobben. Tilbyr ekstra arbeid gratis som kompensasjon, men ville ikke det alikevel. Useriøst, elendig kommunikasjon. Styr unna.

Lars, Stabekk, 12. mai 2021

Det mest av jobbene var gjort som avtalt (mur og ferdigplen) og vi har spørt om et utsettelse for restende arbeider (trapp) pga servise for lastebil. Det var godkjent, men om et stund Lars start å ringe og sende sms på hvorfor vi kommer ikke og klippe gress - den er for høyt :) Han sendte masse meldinger med "blackmailing". Når alle jobbene var ferdig han ønsket flere ting gratis og da fikk vi den fin evaluering etter avslag. Veldig spesiel kunde - smiler i ansiktet, men når du snur ryggen gjør han stygge ting.

AS CON - COAT 2. sep. 2021

Fundament og råbygg betong for ny tomannsbolig i oslo

På grunn av ulike omstendigheter ble det ikke gjennomført like mye arbeid som avtalt, men AS Con - Coat utførte noe grunnarbeider på vår tomt i forbindelse med forberedelser til bygging av nytt hus. Sergei var en veldig behjelpelig kommunikasjonspartner, både i form av å gi tips og råd, men også i å knytte oss opp mot andre entreprenører for ulike fagområder.

Varun, Oslo, 14. april 2021

Omstendigheter er at Varun og Ombyr Upadhyay betalte ikke første regning - enkelt.

AS CON - COAT 15. sep. 2021

Forskaling av støttemur.

Flinke og ryddige folk.

Silvia, Fjellhamar, 15. nov. 2020

Støtemur

Gjorde en grei jobb inntil dem fikk pengeneda!

Barham, Billingstad, 10. nov. 2020

Barham er hyggelig person men ønsket for mye job gjørt for gratis.

AS CON - COAT 2. jan. 2021

Støpe såle til tilbygg på ca 12,5 kvm grunnflate

Con Coat støpte ny såle til et tilbygg på ca 10 kvm grunnflate i henhold til fremdriftsplan. For å pirke litt; Trekker 1 stjerne for at det enda ikke er utført siste lag med murpuss etter to purringer. Dette var ikke med i opprinnelig kontrakt men var tilleggsarbeid. Ellers fornøyd med kvalitet og gjennomføring.

Einar, Gjettum, 5. okt. 2020

Forskaling og armering av støttemur

Kvalitet, tidsbruk og pris ble som avtalt. Ryddige og høflige arbeidere.

Harald, Slattum, 5. okt. 2020

Betongarbeider

Con-Coat støpte en veldig bra støttemur, og de er flinke med armering og utendørs støpearbeider. Til dette ville jeg brukt dem igjen. Jeg vil derimot ikke anbefale dem til å støpe innendørs. Con-Coat jukset med radonduken i kjellergulvet. I tillegg støpte de varmekablene på kjellerbadet 13 cm ned i betongen (på denne dybden blir varmekabler ubrukelige). Som byggingeniør oppdaget jeg dette, samt at det var lagt byggplast og ikke radonduk i gulvet. De måtte derfor pigge opp ca. 25 kvm med herdet betong. De er effektive og retter feilen når de blir presset litt. Det trekker ned at etterlot 15 sekker med søppel.

Øyvind, Sandvika, 3. okt. 2020

Øyvind hadde veldig dårlig styring på prosjektet sin, kommet med feil høyder og derfor kommet et feil, som er rettet opp. Øivind var veldig vanskelig å få tak i på tlf eller email.

AS CON - COAT 1. juni 2021

Grunnmur

Anbefaler dette firmaet, de er ærlige og seriøse firmaet. Prisen også bra i forhold til andre firmaer. Kvalitet på arbeidet veldig bra. Selfølgelig skal bruke dette firmaet igjen hvis jeg trenger. Takk for flotte arbeidet 😊.

Nawzat, Drammen, 15. sep. 2020

Støp av såle til garasje og støttemur

Bedriften utførte avtalt oppføring av støttemur med såle på en profesjonell måte. Arbeidet ble ferdigstilt innen rimelig tid og utførelsen ser veldig bra ut. Vi er svært fornøyde.

Axel, Oslo, 26. juni 2020

Støpe ny forskalingsmur utenpå gammel mur

Jeg er veldig fornøyd med den jobben Con-Coat har gjort hos oss. Bare høflige "gutter" som jobbet, det gikk raskt og resultatet er veldig bra! Tusen takk. Skulle gjerne svart på alle punktene ovenfor.

Helena, Oslo, 26. juni 2020

Haster - etablering av terrassesåle/betongstøping

Sergei og gutta i con coat anbefales på det varmeste. Jeg vil aldri bruke andre til å utføre betongarbeider igjen. Fantastisk leveranse, stilte opp på dagen, ryddig i kommunikasjon hele veien gjennom prosjektet, pålitelige og profesjonelle - og de flinkeste forskalingssnekkerne jeg har vært borti. Jeg kan anbefale AS Con Coat på det varmeste.

Julie, Asker, 24. juni 2020

Støp av utvendig terrasse på grunn

Støp av 55 m2 terrasse på grunn. Stålglattet overflate med strenge krav til finish. Jobben ble gjort innenfor avtalt tid og pris. Fikk noen små skader på overflata som burde vært unngått. Reparasjon ble foretatt uten diskusjon, men slike reparasjoner (puss) blir synlige.

Øyvind, Billingstad, 23. juni 2020

Tette sprekker og pusse grunnmuren 2 sider.

Kommer til å benytte disse igjen. Anbefales! !

Jan, Blomsterdalen, 22. nov. 2018

Tetting av hull og sprekker i murfasade

Vi valgte Concoat fordi de kunne utføre jobben kjapt, på en god måte og at var konkurransedyktig på pris. ConCoat svarte absolutt til forventningene. De skulle reparere og male murfasaden på vært 100 år gamle murhus. Måten de løste utfordringen på viste at de har god fagkompetanse og vi var veldig fornøyd med sluttresultatet. Anbefaler Concoat på det varmeste!

Kjersti, Bergen, 18. sep. 2018

Vedlikehold fasade

Renoverte fasaden vår og er meget fornøyd med måten de løste jobben. Lett å komme fram til pris. Fikk tydelig bilde om hva som skulle gjøres. Konkurransedyktige på pris.

Greger, Laksevåg, 16. sep. 2018

Rep,puss og maling av mur rundt bygget

- Lot være å gjøre sluttbefaring da de ikke fikk tak i oss pr telefon (ingen sms) - Uferdig arbeid, påsto de ikke kan gjøre det bedre - Dårlig kundebehandling. Påpekte ufullstendig arbeid, ble møtt med trusler om ekstra fakturering. Mente vi burde overvåket arbeidet bedre underveis. - Vi måtte leie inn en murer til å være med på sluttbefaring for kontroll + Fullførte jobben raskt etter sluttbefaring - Kappet en busk uten tillatelse,masse pussres.

Umit, Bergen, 12. sep. 2018

Vi kjenner oss ikke igjen i denne beskrivelsen. At sameiet tar med en fag person til ferdig befaring er positivt, da fikk vi klargjort hva som skulle utføres i henhold til tilbud. Arbeidene ble godkjent av sameiet og fag person skriftlig 09.08.18. Faktura skulle betales etter avtale straks etter godkjenning av arbeid men ble betalt 4 uker senere, som var et klart avtale brudd.

AS CON - COAT 13. sep. 2018

Utbedring av fasade

Utførte avtalt arbeid til avtalt pris. God kommunikasjon før og underveis i prosessen. Brukte noe lenger tid på å fullføre fasadearbeidet enn planlagt. Dessverre brukte samarbeidspartner og stillasleverandør, Storum stillas, flere uker på å fjerne stillaset fra sameiets område etter fullført fasadearbeid, på tross av gjentatte henvendelser til stillasfirmaet. Dette trekker helhetsinntrykket ned.

Morten, Bergen, 8. aug. 2018

Fiksing av murfasade

Er meget fornøyd med arbeidet som blei gjort. Da det blei utført i vinter hadde vi noen problemer med malingen etter arbeidet var utført grunnet kulden ikkje tørket ny betong skikkelig. Og maling var skjoldete Dette blei rapportert tilbake og når været blei bedre kom dei tilbake å forbedret arbeidet.

Marta, Bergen, 30. mai 2018

Murerjobb - skifte teglbjelk i dør

Roger var veldig hyggelig og gjord en bra jobb. Takk!

Ryan, Bergen, 7. mai 2018

Vasking av husfasader,maling av vannbord,evnt maling av endel vinduer. maling diverse rekkverk.

Maling av fasader på Murhus. Con-Coat AS har gjort en stor jobb for Sameiet Landåstunet. 4 betongbyggninger har blitt høytrykkspylt med vann og deretter malt. Da firmaet har gode kunnskaper om betongkonstruksjoner, ble der gjort tilleggs arbeider med refuging og ny fugemasse med mørtel mellon flere betongelementer. Vi er svært godt fornøyd med arbeidet. Kan anbefales. Styreleder Geir Wallem, den 08. 11. 2016.

Sameiet, Bergen, 12. feb. 2018

Overflatebehandling mot nord i nykirkealmenningen

Hyggelig kontaktperson for jobben, Vi fikk et strøk maling ekstra grunnet fargenyanser. Det var også en god del ekstra arbeid på fasaden enn foresett, her ble vi enige om ett mindre påslag for utførelse av jobben.

Magnus, Bergen, 15. jan. 2018

Murarbeid

Con Coat AS gjorde en veldig god jobb på huset mitt. Kan anbefales! Gro.

Gro, Bergen, 3. nov. 2017

Maling av fasader av murhus

Vi i sameiet er veldig fornøyd med arbeidet ble gjort. De har levert slik det ble avtalt under befaringen.

Nasser, Bergen, 28. aug. 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart