Siste evalueringer (11)

Tette sprekker og pusse grunnmuren 2 sider.

Kommer til å benytte disse igjen. Anbefales! !

Jan Herman Lerøy, 22. nov. 2018

Tetting av hull og sprekker i murfasade

Vi valgte Concoat fordi de kunne utføre jobben kjapt, på en god måte og at var konkurransedyktig på pris. ConCoat svarte absolutt til forventningene. De skulle reparere og male murfasaden på vært 100 år gamle murhus. Måten de løste utfordringen på viste at de har god fagkompetanse og vi var veldig fornøyd med sluttresultatet. Anbefaler Concoat på det varmeste!

Kjersti Skjervheim, 18. sep. 2018

Vedlikehold fasade

Renoverte fasaden vår og er meget fornøyd med måten de løste jobben. Lett å komme fram til pris. Fikk tydelig bilde om hva som skulle gjøres. Konkurransedyktige på pris.

Greger Lidal, 16. sep. 2018

Rep,puss og maling av mur rundt bygget

- Lot være å gjøre sluttbefaring da de ikke fikk tak i oss pr telefon (ingen sms) - Uferdig arbeid, påsto de ikke kan gjøre det bedre - Dårlig kundebehandling. Påpekte ufullstendig arbeid, ble møtt med trusler om ekstra fakturering. Mente vi burde overvåket arbeidet bedre underveis. - Vi måtte leie inn en murer til å være med på sluttbefaring for kontroll + Fullførte jobben raskt etter sluttbefaring - Kappet en busk uten tillatelse,masse pussres.

Umit Caliskaner, 12. sep. 2018

Vi kjenner oss ikke igjen i denne beskrivelsen. At sameiet tar med en fag person til ferdig befaring er positivt, da fikk vi klargjort hva som skulle utføres i henhold til tilbud. Arbeidene ble godkjent av sameiet og fag person skriftlig 09.08.18. Faktura skulle betales etter avtale straks etter godkjenning av arbeid men ble betalt 4 uker senere, som var et klart avtale brudd.

AS CON - COAT 13. sep. 2018

Utbedring av fasade

Utførte avtalt arbeid til avtalt pris. God kommunikasjon før og underveis i prosessen. Brukte noe lenger tid på å fullføre fasadearbeidet enn planlagt. Dessverre brukte samarbeidspartner og stillasleverandør, Storum stillas, flere uker på å fjerne stillaset fra sameiets område etter fullført fasadearbeid, på tross av gjentatte henvendelser til stillasfirmaet. Dette trekker helhetsinntrykket ned.

Morten Isaksen, 8. aug. 2018

Fiksing av murfasade

Er meget fornøyd med arbeidet som blei gjort. Da det blei utført i vinter hadde vi noen problemer med malingen etter arbeidet var utført grunnet kulden ikkje tørket ny betong skikkelig. Og maling var skjoldete Dette blei rapportert tilbake og når været blei bedre kom dei tilbake å forbedret arbeidet.

Marta Myhre, 30. mai 2018

Murerjobb - skifte teglbjelk i dør

Roger var veldig hyggelig og gjord en bra jobb. Takk!

Ryan Dillon, 7. mai 2018

Vasking av husfasader,maling av vannbord,evnt maling av endel vinduer. maling diverse rekkverk.

Maling av fasader på Murhus. Con-Coat AS har gjort en stor jobb for Sameiet Landåstunet. 4 betongbyggninger har blitt høytrykkspylt med vann og deretter malt. Da firmaet har gode kunnskaper om betongkonstruksjoner, ble der gjort tilleggs arbeider med refuging og ny fugemasse med mørtel mellon flere betongelementer. Vi er svært godt fornøyd med arbeidet. Kan anbefales. Styreleder Geir Wallem, den 08. 11. 2016.

Sameiet Landåstunet, 12. feb. 2018

Overflatebehandling mot nord i nykirkealmenningen

Hyggelig kontaktperson for jobben, Vi fikk et strøk maling ekstra grunnet fargenyanser. Det var også en god del ekstra arbeid på fasaden enn foresett, her ble vi enige om ett mindre påslag for utførelse av jobben.

Magnus Wingan Wold, 15. jan. 2018

Murarbeid

Con Coat AS gjorde en veldig god jobb på huset mitt. Kan anbefales! Gro.

Gro Hartun, 3. nov. 2017

Maling av fasader av murhus

Vi i sameiet er veldig fornøyd med arbeidet ble gjort. De har levert slik det ble avtalt under befaringen.

Nasser Rahbar Oskouei Rahbari, 28. aug. 2017
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

J. Skru Montasje AS

4.9 71 evalueringer Nesttun

Drømmehuset AS

4.9 48 evalueringer Nesttun

TVR Mur AS

5.0 13 evalueringer Nesttun