Siste evalueringer (10)

Sparkling og maling av ny oppført enebolig på vadset (v/tennfjord) 219m2

Leide inn bedriften for å male og sparkle ny enebolig innvendig. Takene er godt utført, men resten av arbeidet og gjennomføringen var uprofesjonell. De ble 3 uker forsinket uten å varsle om dette, fikk ikke ny dato. Einar Gjerde var vanskelig å kommunisere med. Det ble utført unødvendig arbeid på vaskerom og gang, ettersom Einar Gjerde ikke har kontroll på regler for våtrom. Vil derfor fraråde å benytte firmaet til arbeid på våtrom. Sluttfakturaen inneholdt tillegg på arbeid som var med i tilbudet, og var ikke varslet. Det er fremdeles arbeid som gjenstår, men vi får ikke kontakt med Einar Gjerde. Vil derfor fraråde andre å benytte dette firmaet for å unngå å komme i samme situasjon.

Erlend Lausund Streitlien, 14. feb. 2019

Slik eg ser det ligg uenigheita om brannmursplatene som omgir peisen i stua er med i tilbudet eller ikkje. Eg såg at det var ein installasjon på tegninga og tok den ikkje med over areal på gipsplatevegger. Kunden meiner brannmuren er med i tilbudet og derfor blei eg nødt til å heilsparkle ,slipe, tapetsere og male muren for å få betaling for allereie utført arbeid. Eg vedgår gjerne at eg ikkje er oppdatert på Webers våtromsystem. Vi bruker Jotun sitt.

E. GJERDE MALERFIRMA AS 29. okt. 2019

Rep. av baderom: defekte fliser. defekt varmekabel. oppgradering toalett og badekar.

E. Gjerde Malefirma AS fjærnet gamle fliser, la ny membran og nye fliser på gulvet i vårt baderom m/våtromsdokumentasjon. De formidlet også kontakt med elektrikerfirma Alfa Elektro AS som la ny varmekabel og installasjon for denne. Firmaet skiftet også lister på vindu og baderomsdør, samt maling av tak og taklister. Vi er meget godt fornøyd med utførelsen, og at arbeidet ble utført til avtalt pris og tid. Firmaet anbefales til tilsvarende oppgaver.

Kjell Arne Sandbakk, 8. april 2018

Lage bad og vaskerom i andre etasje i et gammelt hus i stordal

De skulle lage om et soverom til et stort bad, som skulle flislegges, samt ordne til vaskerom med våtromsbelegg. Jobben ble utført til en bra pris og meget bra utført. Hyggelige arbeidere som jobbet lange dager. Kan anbefales!

Are Solheim, 28. mars 2017

Flislegging av ca 16m2 gang

Jobben ble godt utført, til riktig tid og til avtalt pris. Anbefales !

Per Bjørnar Bratteberg, 28. des. 2015

Sparkel,maling av gipsplater

Dei sparkla og malte ei etasje i huset mitt og gjorde ein meget bra jobb. Det var listefri løsning og mykje arbeid med taket, men det blei løst på ein fin måte. Tok seg god tid og hasta ikkje. Eg klaga på nokre småting, men det blei fiksa på minutter.

Håkon Aure, 4. mai 2015

Helsparkling av innervegger i enebolig

Helsparkling og fiberduk av glassfiberstrie og tekstiltapet. De startet som avtalt og arbeidet raskt. Arbeidet tok lenger tid enn estimert pga bemanning. Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet som ble gjennomført.

Bjørnar Tunheim, 2. mars 2015

Maling av tak i gang

Meget bra arbeid, etter avtale med både tidsaspekt og pris. Kan virkelig anbefalest.

Jostein Sandøy, 27. juni 2013

Fullføring.

Håndverkeren var veldig løsningsorientert og nøyaktig! Det ble ferdig til avtalt tid og det innebar ekstra arbeid utover tidsrammen og prisen som vi fikk på forhånd. De holdt tiden, prisen og meget høy kvalitet. Skal bruke de igjen veldig snart! Perfekt.

Erlend Lid, 13. juni 2013

Maling av gammle fyllingsdører.

Veldig bra arbeid.

Jan Erik Vad, 5. mars 2013

Pusse opp stue og maling av furu dører

Arbeidet ble utført etter avtale. Hyggelige og dyktige håndtverkere. E. Gjerde koordinerte med snekker og elektriker slik at alt gikk etter planen. Meget godt fornøyd.

Ola Tynes, 17. feb. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart