Siste evalueringer (11)

Bytte kledning enebolig

Landro Bygg var en av få tilbydere som leste annonsen og stilte tekniske spørsmål til annonseringen. De kom raskt på befaring og ga tilbakemelding på at kledning ikke var så ille, men tok samtidig befaring på tak som burde byttes. Landro kom med et godt tilbud, og har nå byttet tak og deler av kledningen. Jobben er profesjonelt gjort med en veldig god finish. Vil anbefale Landro Bygg til andre.

Christian H. Foldnes, 25. juli 2018

Naustbygg over grunnmur

Litt sen tilbakemedling, men veldig fornøyd med jobben. Gog kommunikasjon og godt utført jobb. Vil absolutt anbefalt til andre.

Eirik Nesse, 27. juni 2018

Skifte tak på gammel bolig,ca 50 kvadrat

Kan anbefale Landro Bygg, skiftet tak på gammelt bygg, jobben ble mye mer omfattende enn antatt. Inntrykket mitt er at de har bred erfaring med tak, edruelig timeføring, effektive og hyggelige folk.

Halvard Kallestad, 19. okt. 2017

Bytte tak på bolig

Takker Landro Bygg for en vel utført jobb med å skifte ut mitt gamle skifertak. Skiferen som kom av ble stablet fint og nytt tak ble lagt raskt og effektivt. De ryddet pent opp etter seg og jeg har absolutt ingenting å utsette på jobben. Kan anbefales!

Erlend, 2. mai 2016

Bytting av utvendig tak

Da vi fikk lekkasje i taket la vi ut oppdraget om å bytte tak på Finn. Landro bygg ringte og kom og så på jobben og ga en pris samme dag. De begynte på jobben ett par dager seinere og brukte en uke på oppdraget. Vi er veldig fornøyd med jobben.

Marius Johannes Frotjold Jørgensen, 11. april 2016

Utskiftning av to terassedører og to vinduer

Ryddige og hyggelige folk. Fikk vindu uten ventil selv om ventil var bestilt, og ikke alt listverket var like pent, men til gjengjeld monterte de en katteluke for oss.

Krister Vindenes, 17. mars 2016

Reperasjon av tak eventuelt nytt tak.

Ja, jeg er veldig fornøyd. Har fått et nytt hus, med det nye taket. Så takk skal dere ha, anbefaler dere gjerne videre til andre. Mvh Catrine Bekken.

Catrine Bekken, 16. mars 2016

Bytte tak.

Jeg er godt fornøyd med jobben Landro Bygg gjorde ved bytte av tak. Fikk en bra pris og arbeidet ble gjennomført til avtalt tid. Kan anbefales til andre som skal bytte tak. Jarle Øijordsbakken.

Jarle Øijordsbakken, 28. jan. 2016

Nytt tak

Kom raskt på befaring og gav en god pris. Begynte raskt på prosjektet og har hatt fin fremdrift. Meget flinke og effektive håndtverkere. Har allerede bestemt men for å bruke landro bygg til flere prosjekt. Anbefales på det varmeste :):):).

Kjersti Skjerlie, 19. sep. 2015

Tette liten lekasje

Flott arbeid. Virkelig å anbefale.

Svein, 6. des. 2014

Takrenner til hus

Kontaktet meg samme dag, Kom på befaring samme dag. Ga pris samme dag. 1,5 dag etter var jobben utført. Fantastisk service, Kvalitet og hyggelige folk. Kan anbefale Landro Bygg A/S på det varmeste Kommer til å bruke dem igjen. Takk for hjelpen.

Svein, 24. sep. 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart