VIKHEIM MILJØTAK AS

5.0 (8 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

VIKHEIM MILJØTAK AS

Etter over 30 år i bransjen er det ikke mye som overrasker oss. Når vi kommer til et tak med mistanke om lekkasje slår "sporhundinstinktene" til, og det er ikke lenge før årsaken er funnet. Vår taktekkermester gir deg konkret tilbud, og garanterer at du ikke får fakturaer med beløp vi ikke er enige om.

Noe av det verste som finnes er å bestille en fagmann som lover å komme på tirsdag og ikke kommer. Hvis man i tillegg opplever høyere faktura enn tilbudet, på grunn av uventede kostnader, blir håndverksopplevelsen dårlig. Det vet vi, så vi kommer når vi sier og dukker det opp noe uforutsett så sier vi i fra. I tillegg gir vi fast pris +/- 20% så hvis vi bommer, så tar vi også den ekstra kostnaden.

Basert på gode norske håndtverkertradisjoner, legger vi tak og membraner som skal vare. Vi mener det er noe eget å kunne gå hjem fra jobben og vite at man har gjort en god jobb. Det er det som ligger i bunnen når våre taktekkere går på jobb om morgenen, og det er grunntanken i Vikheim Miljøtak AS. Jobben skal være fagmessig gjort og kunden skal være fornøyd.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften