Siste evalueringer (10)

Flislegge et basseng

Veldig glad for at jeg fikk kontakt med Tomas, sjef for Agder Totalbygg. Han og hans medarbeidere var dyktige håndtverkere, og de gjennomførte jobben til vår fulle tilfredshet. Et forarbeid til flislegging jeg ikke har sett maken til tidligere. Da vi samtidig fikk en taklekasje, snudde de seg rundt og gikk løs på jobben omgående. Kan anbefale Agder Totalbygg på det sterkeste om det er flislegging , maling eller snekkerarbeider.

Jørn Lindhagen, 27. aug. 2019

Skal pusse opp bad,ca 12 kvm

Meget bra. Kan anbefales på det beste.

Anita Stiansen, 15. mai 2019

Maling av bygg

Har brukt dette firmaet tidligere,de leverer topp kvalitet til avtalt pris. De er effektive og ryddet også skikkelig opp etter seg etter utført arbeid.

Terje Larsen, 16. april 2019

Maling av hus i risør

Vi har fått malt hele huset med alle vinduer og gjerder to ganger, samt vask av alt på forhånd. Agder Totalbygg kom til avtalt tid, de var pålitelige og effektive, vi hadde god kommunikasjon underveis i arbeidet, og vi er svært fornøyd med resultatet. Firmaet kan absolutt anbefales!

Mari Manzetti, 2. mars 2019

Maling av 99 m2 hytte,risør

Maling av hytte. Sørdeles bra gjennomført!

Kjetil Kivle, 21. aug. 2018

Sparkle og male gips

Svært dyktige og effektive Topp resultat !

Terje Larsen, 12. juni 2018

Oppussing av balkong

Oppussing av balkong. Bedriften tok raskt kontakt og kom på befaring. Hyggelig og profesjonell i kontakten. Gjennomførte jobben til avtalt tid. Arbeidet var pent og grundig utført. Lett å få kontakt med på telefon/sms. Vil absolutt anbefale bedriften og vil bruke den igjen ved en senere anledning!

Magnus K S Andersen, 26. okt. 2017

Beising av hus i risør,150m2,en etasje. ny kledning.

.

Kjell Einar Sørum, 2. nov. 2016

Utvask av to hytter i kragerøområdet

De stilte mannsterke, fikk jobben gjort effektivt og helt ihht avtale pluss litt til. Veldig fornøyd med kundeservice i for- og etterkant. Jeg kommer til å kontakte dem neste gang for tilsvarende arbeider.

Einar, 31. aug. 2016

Omlegg av tak

Vi brukte Agder Totalbygg til å legge nytt shingeltak, skifte nye møneplanker og sette inn ny balkongdør. Arbeidet ble gjort til planlagt tid. Både taklegging og snekkerarbeidet ble godt og nøyaktig utført. Vi var meget godt fornøyd med jobben de gjorde.

Hilde Randi Nordby, 5. aug. 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart