Siste evalueringer (32)

Maling og sparkling

Kjempefornøyd med resultatet, og kan absolutt bruke samme maler igjen neste gang jeg trenger en maler.

Martin, Moss, 20. mars 2022

Helsparkling av vegger

Helsparklet og malt tak og vegger i stue, gang og soverom. Veldig bra resultat, profesjonelt utført. Og en ordentlig hyggelig handverker.

Frank, Oslo, 15. feb. 2022

Male vegger og tak

Malte og sparklet vegger og tak i leilighet på 100 m2. Meget god kommunikasjon underveis, alle avtaler ble overholdt og malearbeidet ble godt tutført. Er veldig fornøyd med resultatet, og kan absolutt anbefale bedriften for lignende oppdrag.

Liv, Askim, 15. des. 2021

Oppgradering av veggflater

Jeg er svært fornøyd med utført arbeid etter at tak og vegger i stue og gang ble helsparklet, slipt og malt😊En trivelig kar som gav råd og lyttet underveis i prosessen!

Kjersti, Oslo, 31. mai 2021

Sparkling av tak

Kvalitetsarbeid til en god pris.

Vegard, Trondheim, 3. des. 2020

Male 3-roms leilighet

Sparklet og malte leiligheten vår til avtalt tid og pris ;-).

Christopher, Trondheim, 19. okt. 2020

Sparkling og sliping av gipsplater.

Oppdraget var sparkling og sliping av gips, himling og vegger i sokkeleilighet. Godt utført jobb, det var noen ujevnheter, men dette raskt ble utbedret. Kan anbefale bedriften til lignende oppdrag.

Steinar, Heimdal, 15. okt. 2020

Maling

Malejobb i 2 soverom og stu/kjøkken. God kommunikasjon i forkant og underveis. Rask oppstart og fleksibel. Noe søl her og der, men lett å vaske bort. Jobben utført til avtalt tid til avtalt pris. God malejobb. Anbefales.

Arul, Trondheim, 29. sep. 2020

Helsparkle og male

Atle gjorde en større jobb, hvor han helsparklet og malte 2 sove, gang, stue og kjøkken på ca 70 kvm til sammen. På stue, kjøkken og gang laget han en fin listefri løsning. Vi fikk en god pris, og arbeidet ble utført som avtalt, og til avtalt pris. Eneste jeg har å utsette er at det ble sølt noe sparkel, på karmer, lysbrytere ol. , men dette vasket jeg enkelt selv. Kommunikasjonen med Atle var god hele veien. På befaring kom han med sine anbefalinger og tips. Atle er pålitelig, han møter opp og gjør jobben som avtalt. Arbeidet skulle egentlig ta 12 dager, og endte opp med å ta 3-4 dager lenger, men dette ble kommunisert da deler av jobben viste seg å ta lenger tid enn forventet.

Håvard, Trondheim, 17. juli 2020

Male leilighet

Bra utført. Maling av tak og vegger.

Tord, Trondheim, 7. mai 2020

Litt sparkling av vegg,akryl,pussing og maling

Er fornøyd med arbeidet, kom til rett tid og utførte jobben og fornøyd med prisen.

May, Trondheim, 6. sep. 2019

Sparkling av tak

Super erfaring med Atle! Startet med en gang, konkurransedyktig på pris, pålitelig og ferdig til avtalt tid! Trivelig var han også! Anbefales!

Elisabeth, Trondheim, 8. juli 2019

Maling,200 kvm

Atle har utført en super jobb hos oss. Vi gikk fra list til listefritt hus med dertil mye jobb rundt vinduer og dører, men Atle har utført dette til vår fulle tilfredshet. Store flater, både vegger og tak er malt, inkludert en egen vegg med strukturmaling. I tillegg har vi behandlet pipa vår med en helt spesiell mørtel-struktur som Atle også har påført. Vi anbefaler gjerne Atle til andre for både større og mindre oppdrag.

Arild, Jakobsli, 9. april 2019

Sparkling og maling av nybygde kjellerrom

Atle gjorde jobben fort og effektivt, ivrig og engasjert, til en fremragende pris. Vi hadde svært god kommunikasjon underveis. Uten at vi ba om det malte han fargeprøver, og kjøpte raskt ny maling da den vi hadde bestilt ikke falt helt i smak hos oss likevel. Av malerfaglige grunner gjorde han også andre oppgaver som vi ikke trengte å betale for. Atle samarbeidet svært bra med de andre håndverkerne som var hos oss i samme periode, og ble hyret til andre flere jobber av dem.

Kristine, Trondheim, 12. mars 2019

Sparkle vegger og legge renoveringsduk

Helsparklet og malt kjøkken, stue og soverom. Dårlig kvalitet og arrogant innstilling til å beskytte våre eiendeler og innredning. Vært tilbake flere ganger for å reparere feil og dårlig utført arbeid, men siste gang ødela han nesten alt han tok i. Silikonsøl utover alt, på nye sorte vinduer, vegger, gulv og innredning. En lang og slitsom prosess for å få den kvaliteten vi ba om, men dette er nok ikke Atle Vatslag Malerservice i stand til å få til. Kommer aldri til å anbefale denne aktøren, styr unna.

Jan, Heimdal, 7. mars 2019

Du fikk jo totalt sett utført en fin jobb da, med omfattende helsparkling og maling

ATLE VATSLAG MALERSERVICE 29. juni 2019

Maling av tak

Kjapt arbeid av maling av tak samt helsparkling av vegger.

Grete, Trondheim, 12. feb. 2019

Helsparkling av murpusset gang

Vi ble kjempefornøyd med sparkle- og malejobben som ble utført på vår gang. Han stilte opp på en uforpliktende befaring og gav sin vurdering og tilbud etter dette. Vurderingen han gjorde viste seg å stemme bra. Jobben ble påbegynt og ferdigstilt til avtalt tid. Kommunikasjonen var god både før og underveis.

Anita, Trondheim, 9. jan. 2019

Maling av dører

Veldig bra bedrift, han var en flink maler som jobbet effektivt og var ferdig til avtalt tid.

Farah, Tiller, 8. jan. 2019

Maling av barnerom

Veldig fornøyd :) Malejobb utført til avtalt tid og til avtalt pris :) Godt fornøyd med resultatet. Hyggelig og pålitelig maler. Anbefales!

Line, Trondheim, 11. des. 2017

Sparkling

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, både prosessen og sluttresultatet. Vi hadde god dialog med maleren i forkant, han holdt oss oppdatert underveis og gjorde jobben ferdig raskt, på avtalt tid og til avtalt pris. Og ikke minst synes vi sluttresultatet ble svært bra.

Hanne-Sofie, Trondheim, 21. nov. 2017

Sparkling,pussing og maling av kjeller-rom på 13 kvm.

Ok utført jobb.

Hege, Trondheim, 1. nov. 2017

Maling av kontrastvegg ca.15 kvm

Trivelige og dyktige. Fornøyd med jobben som ble gjort .

Tone, Trondheim, 22. okt. 2017

Sparkling og maling av 2 rom på 8m2

Trivelig type. Møtet opp til avtalt tid og gjorde en bra jobb.

Erik, Trondheim, 16. feb. 2017

Sparkling og listverk

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Han møte opp til avtalt tid og gjorde en god jobb. Arbeidet besto av sparkling av gammel døråpning. Ferdig med jobb til avtalt tidspunkt. Dyktig maler til en veldig god pris. Anbefales absolutt!

Nina, Trondheim, 22. sep. 2016

Sparkling og maling av stue og kjøkken på 47 m² og male entré på 13 m²

Godt utført sparkle og malerarbeid til bra pris. God kommunikasjon. Anbefales.

Andrea, Trondheim, 12. sep. 2016

Sparkling og maling av stuevegger

Rask og effektiv, Godt resultat.

Fredrik, Trondheim, 25. aug. 2016

Oppussing av leil 85 m2

AV utførte jobben hos oss på en utmerket måte. Han er en meget dyktig håndverker. Jobben ble utført til avtalt tid og til en god pris. Anbefales!

Trine, Jakobsli, 7. aug. 2016

Helsparkling

Gjorde god jobb til meget god pris.

Herbjørn, Jakobsli, 29. juni 2016

Maling av leilighet i rekkehus.

Maling av tak, vegger mm. Atle var imøtekommende, og gjorde en god innsats for at vi som kunde skulle bli fornøyd. Han stilte i en periode vi selv var bortreist (etter ønske fra oss), og opptrådte meget profesjonelt da vi dessverre møtte noen "humper i veien". To gamle kollega ble leid inn, fikk full betaling, men gjorde ikke jobben tilstrekkelig. Dyrekjøpt erfaring for Atle, men han malte opp selv, og gav oss rabatt på jobben. Vi er fornøyde!

Hilde, Jakobsli, 31. mai 2016

Maling av gipstak

Bra kvalitet til avtalt tid og hyggelig pris. Gav gode tips ifht. Utførelse i forkant av jobben.

Lene, Trondheim, 23. mai 2016

Overflatebehandling av vegger i entrè

Bra jobb til en god pris. Anbefales!

Nora, Trondheim, 15. april 2016

Maling av stue

Kom til avtalt tidspunkt og utførte oppdraget til en svært god pris. Anbefales.

Jørgen, Ranheim, 13. mars 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart