Siste evalueringer (28)

Legge gulv 28kvm

Anbefaler dette firmaet! Effektiv og god gjennomføring av arbeidet og gulvet ble veldig pent. Snekkeren var hyggelig og pålitelig og gjorde en svært god jobb.

Kristian Grindal, 29. jan. 2019

Legging av parkett i 2 roms leilighet netto 32 m2

La ny parkett og utførte dette eksepsjonelt. Også godt arbeid på maling av lister og vindu karm.

Frank H. Skarpnes, 6. jan. 2019

Legge laminatgulv og lister på ca 50 m2 i oslo

Imran har og hans kolleger har skiftet gulv og listet min leilighet. De har utført jobben på en veldig god måte. Anbefales til videre oppdrag.

Magnus Dahlseng, 7. okt. 2018

Byte av trägolv på fellesterass

Väldigt nöjd med det utförda jobbet. :).

Johan Bjurbæck, 3. sep. 2018

Skifte ute kledning på enebolig

Til alle som lese dette innlegget. Jeg vil ADVARE dere mot dette selskapet. Dette selskapet drives av 3 kompiser. Jeg var i kontakt med en av dem og hver av de gav meg forskjellige priser. Selv om de har vært på befaring 3-4 ganger. Dette viser at de ikke kan faget sitt. De er useriøs og holder ALDRI det de sier. De opprette ALDRI kontrakt mellom deg og de , dette er fordi de skal lure deg etter hvert hvis de får jobben.

Hai Van Bui, 13. juli 2018

Legging av høytrykkslaminat,uke 23 2018

Imran og Valid gjorde en flott jobb med legging av våre gulv. Lette og trivelige å jobbe med, og dyktige fagfolk med yrkesstolthet! Utførte jobben til avtalt tid, og med utmerket sluttresultat! Anbefaler Lier Bygg & Renovering på det sterkeste! Stig Struksnes, Bjerke, Oslo.

Stig Struksnes, 22. juni 2018

Lekte ned tak og fore ut vegg pluss innvendig isolering

Flinke folk.

Anders Christian Bakken, 14. april 2018

Legge parkett og fliser i 65 kvm leilighet fra 2009.

Imran brøt mange løfter underveis i prosessen og var veldig uforutsigbar og vanskelig å samarbeide med. Det aller viktigste for oss var at jobben ble gjort inne fristen på 14 dager, men han gikk to uker over fristen. Han jobbet ikke alle dagene og kun noen få timer enkelte dager. Klaget over at han var sliten og måtte sykemelde seg etter jobben, noe vi ikke kan stå ansvarlige for. Når det er sagt så var arbeidet nøye utført.

Nina Simensen, 8. mars 2017

Legging av parkett og maling av stue/kjøkken og gang liten 2 roms leilighet ca 30 kvm

Veldig pent utført arbeid. Effektive og prisen var god. Imran er veldig engasjert i jobben og sa fra da han oppdaget vannlekkasje i varmtvannsbereder, han sendte film og bilder. Dette gjorde at vi unngikk ytterligere råteskade. Kjøpte også inn parkett, kjørte borte gammel parkett og satte på noen flotte lister!

Anne Mette Ødegaard, 19. aug. 2015

13.07.15 - 20.07.15 -> klargjøre en 60m2 + leilighet for salg (male alt og legge ca 15m2 parkett/laminat)

Har bare positivt å si om Imran. Leverer som avtalt og vel så det! Topp kvalitet til avtalt tid og pris. Nøye med forarbeid. Følger opp fortløpende og kommer med forslag til løsninger om det behøves. Meget godt fornøyd og kommer til å bruke igjen. Du blir garantert ikke skuffet bruker du Altmuligmenn!

Tore Idar Eikenes, 26. juli 2015

Gulvlegging

Vi er så utrolig fornøyde med Imran og hans kollega, som i tillegg til legging av Silencio-plater og laminat, malte tak og vegger og sparkla og malte brannmuren før vi satte inn ny peis. De var hyggelige og ordentlige, og lette å kommunisere med både skriftlig og muntlig. Det var tydelig at de la sin ære i å gjøre en god jobb. Jobben tok noe lenger tid enn estimert, men uten at avtalt pris ble endret på. Vi kommer til å bruke Altmuligmenn igjen!

May-helen Høyer Jordheim, 28. juni 2015

Bytte parkett 30kvm2 + maling vegg

Effektivt og godt utført arbeid til bra pris. De foretok også ekstra arbeid på et garderobeskap som ikke var planlagt. Arbeidet ble utsatt noen dager enn avtalt grunnet annet prosjekt, men servicen var upåklagelig!

Sanchu Kamalanathan, 24. juni 2015

Innvendig maling av hus.

God kompetanse og godt utført arbeid. Nøyaktige, ærlige og veldig hyggelig. Konkurransedyktige på pris.

Anders Eie Nilsen, 18. juni 2015

Tapetsering

Jeg kan ikke skryte nok av Imran og sin medarbeider. Han var først ut med bud og det var svært rimelig. Arbeid ble gjort på en meget profesjonelt måte, og Imran skaffet det som trengtes når tapetsering ikke kunne gjøres pga veggenes tilstand. Når jeg ikke hadde kjøpt inn nok tapet måtte jobben ventes litt, men Imran fant tid likevel. Han er alltid blid og hyggelig å snakke med, og er en dyktig håndverker innenfor tapetsering. Sterkt anbefales!

Julia Day, 15. juni 2015

Legge parkett og male vegger/lister

Veldig bra utført arbeid (maling av vegg/tak, ny parkett, nye lister). Solid og nøyaktig. Merker at arbeidet er utført av håndverkere som setter ære i arbeidet sitt. God pris og god kommunikasjon.

Margrete Sævareid, 10. juni 2015

Russebuss: total renovering av interiør. haster!

Godt utført totalrenovering, dette er ekte altmuligmenn som er nøye i arbeidet! De stilte opp på svært kort varsel og til en god pris. Pålitelig samarbeidspartner med tydelig kommunikasjon! Oppdraget besto blant annet av: - Riving - Detaljarbeid og bygg av rammeverk og konstruksjoner. - Legging av gips og MDF-plater på alle bussens flater. - Klargjøring for installasjon av downlights. - Tapetisering. - Legging av vinylgulv. - Listing Anbefales!

Truls Fjellstad, 21. april 2015

Legging av tregulv og tapetsering av vegg i russebuss

Veldig bra! Utrolig flinke karer!

Marcus Linaae, 20. april 2015

Russebuss - legge gulv (vinylbelegg).

Hyggelige karer som har bred kunnskap og er veldig fleksible. Startes hovedsakelig med at de skulle bytte gulv, men endte opp med å renovere nesten hele bussen. Resultatet ble upåklagelig. Anbefales på det sterkeste!

Marius Urstad Hansen, 8. april 2015

Legging av laminat gulv og listing 45m2

Svært fornøyd med jobben som ble gjort av de her. Lette å kommunisere med og svært lydhøre til hva vi ønsket.

Thomas Nicolaysen, 2. april 2015

Skru sammen 2 pax garderobeskap (150cmx236m) fra ikea

Gjort en utmerket jobb. Er nøye og kan det meste. Veldig fornøyd!

Cassandra Kim Myrland, 5. mars 2015

Montering av skyvedør skap

Veldig godt fornøyd. De guttene på Altmuligmenn har laget og montert skyvedører og innredninger på flere garderobeskap. De var hyggelig og tillitsfull, og utførte en profesjonell jobb. De er veldig nøye med jobben sin. Er veldig flink å komme presis på jobb. Skal bruke de for å legge på flis, renovere badet og legge inn parkett Vi kunne ikke vært mer fornøyd med prosessen. Vi anbefaler de guttene på det varmeste.

Bita Ghariban, 23. feb. 2015

Montere enkel garderobe

Imran gjorde en veldig bra jobb og bygget en solid og pen garderobeløsning hos oss. Han var profesjonell, pålitelig og serviceorientert. Jobben ble gjort kjapt og for en god pris. Vi vil bruke han neste gang vi skal gjøre en snekkerjobb hjemme. Anbefales!

Anders Berg-hansen, 8. feb. 2015

Legge parkett

Imran og kollega gjorde en glimrende jobb med legging av 60 kvm parkett, listing langs vinduer og gulv, samt justering av skyvedører. Nøyaktig og nydelig utført arbeid av to proffer med yrkesstolthet, og best på pris.

Runar Lundblad, 2. feb. 2015

Bytte laminat

Vi var svært fornøyde med jobben Altmuligmenn gjorde. De var opptatt av å fullføre jobben på færrest mulig dager og arbeidet derfor lange dager. Jobben de utførte var plettfri. De fjernet gammelt gulv og la på ny laminat. De gjorde grundig arbeid, også under kjøkkeninredning og i garderober. De kjørte også bort det gamle gulvet som ekstratjeneste! De er effektive, punktlige og dyktige. Vi har allerede avtalt et nytt oppdrag med bedriften.

Ingvill Velde, 2. feb. 2015

Listing langs gulv og dører

Bra med rask avklaring av pris og tidspunkt, vi er meget fornøyd med resultatet og kommer til å bruke de igjen.

Erlend Dysvik, 27. jan. 2015

Sette opp 3.5 m lett vegg med åpning .

Fikk raskt svar med pris og tid for å utføre jobben . Dette var viktig for meg , så jeg slo til . Veggen er allerede satt opp , klar for maling , som jeg gjør selv . En solid lett- vegg , listet og med åpning - kjempefornøyd ! De ryddet og sopte opp etter seg . Tok med alle rester som jeg ikke selv ville beholde . Greie karer som du kan stole på og som er nøye med detaljene . Mvh Anita T Wergeland-Jenssen love your look -Frogner.

Einar Wergeland-jenssen, 6. jan. 2015

Legging av laminatgulv

Vi er meget fornøyd med Imran og hjelpemannen hans. Gulv ble lagt på to dager, flott og nøye utført. Vi kan varmt anbefale Imran.

Elisabeth Melsom Olsen, 11. des. 2014

Maling av trapp inne

Imran har pusset, sparklet og malt trappa vår. Han var meget nøye og dyktig å resultatet ble bra. Noe han var veldig opptatt av fra starten. Han var fleksibel og punktlig. Absolutt å anbefale. Bruker han gjerne igjen.

Robert Aass, 9. nov. 2014
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2018

i enhetsregistret
Omsetning

2.7

Millioner kroner
 • Ansatte
  2
 • Egenkapital (%)
  -20.2%
 • Likviditet
  0.38%
 • Driftsmargin
  -5.9%
 • Gjeldsgrad
  -5.9%
 • Lønnsomhet
  -28.9%
Regnskapstall (i 1000)
 
2018
Sum driftsinntekter
2724
Driftsresultat
-162
Resultat før skatt
-164
Årsresultat
-164
Roller
Daglig leder
Valid Makhmatovich Gajsumov
Styrets leder
Imran Magomedovich Magomedov
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2018-01-09
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 13-05-2019 13:05:21
Se hele regnskapet til LIER BYGG & RENOVERING AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart