Siste evalueringer (9)

Støping og avretting av garasjegulv

Raske og hyggelige tilbakemeldinger under tilbudprosessen. Konkurransedyktig på pris, og levering til avtalt tid med flinke fagfolk. Hadde en liten reklamasjon etter jobben som ble ordnet raskt og effektivt.

Per, Sandefjord, 2. feb. 2016

Støpe såle for bod/anneks - rauland vinje (september/oktober)

Ekli Betong utførte forskalling og støping av såle for et anneks i Rauland. Ronny Ekli er ryddig og han kommuniserer godt både før og under arbeidet - det satte jeg stor pris på, særlig fordi jeg selv ikke kunne være tilstede under arbeidet. Resultatet ble meget bra, og jeg kan trygt anbefale Ekli Betong til andre. Vennlig hilsen Karsten Rabe.

Karsten, Rauland, 1. des. 2015

Støping av garasjegulv

Da har jeg fått støpt garsjegulv, er veldig fornøyd med resultatet. Hyggelige folk å ha til å gjøre jobben, god oppfølging. Anbefales.

Trond, Svarstad, 22. nov. 2015

Etablering av stall i bryggerhuset.

Meget godt fornøyd med jobben som er gjort. Ronny i Ekli Betong er meget ryddig i sitt arbeid. Flott utført og et godt samarbeid.

Thor, Skien, 21. nov. 2015

Støping av kjellergulv

Arbeidet ble utført tilfredsstillende til avtalt tid og pris, kan trygt anbefales.

Leif, Holmestrand, 18. april 2015

Støping av 45 kvm kjellergulv.

Her er det en som du garantert kan stole på. Her ble jobben utført til avtalt tid og pris. Her er det absolutt ingen ting å utsette på. Dette er ett firma som setter service meget høyt. Kan på det varmeste anbefale Ekli betong og entreprenør.

Andreas, Horten, 2. april 2015

Etablering av støttemur i solid armert betong

Arbeidet ble utført profesjonelt og raskt. Vi har siden utvidet prosjektet og det er støpt 20 meter trapp med vange og 20 meter veibane - alt i topp kvalitet, raskt og effektivt. I tillegg er gutta fine folk. Jeg gir Ronny Ekli og hans makker beste skussmål og er gladelig referanse for fremtidige kunder.

Ben, Sandefjord, 9. mars 2015

Støpe platting ca 40kvm

Støping av 45kvm. Platting - støping av 2 stk støttemur mot husets grunnmur - støping av mur levegg. Meget profesjonelt utført jobb. Stor fleksibilitet når det gjaldt å tilpasse forandringer underveis & å utføre tilleggsarbeider. Bare smil og velvilje under hele prosjektet. Gutta ryddet opp etter utført arbeidet. Jobben ble utført til avtalt pris og ferdigstilt til avtalt tid. Det er en glede å kunne anbefale Ekli Betong på det varmeste.

Øystein, Skien, 11. jan. 2015

Betongbrygge med fast tredekke

Vi er svært fornøyd med det utførte arbeidet. Hele prosessen fra kontrakt til ferdig arbeid har vært veldig bra i forhold til oppfølging av prosessen. God kommunikasjon og dialog gjorde at arbeidet gikk etter planen. Gode innspill og ideer sammen med oss på hvordan jobben best kunne gjennomføres gjorde at resultatet ble svært bra. Arbeidet og avtalt pris ble som avtalt i. Kontrakt. Tilleggsarbeider ble alltid avtalt på forhånd. Vi anbefaler dem.

John, Sandefjord, 24. nov. 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Telemark Eiendomsservice AS

4.7 27 evalueringer Langesund

Melum Maskin AS

  Skien

Ekli Betong og Entreprenør

5.0 9 evalueringer Siljan