Company header image
Logo

LIKVIDITAS REGNSKAP AS

5.0

LIKVIDITAS REGNSKAP AS

Gate 4 120, Måløy

Org nr. 813 798 662

Topprangert

Top rated badge

Topprangert

Snittscore på evalueringer høyere enn 4.8

5.0

20

Evalueringer

Om bedriften

Likviditas Regnskap AS er et lokalt autorisert regnskapsførerselskap lokalisert i Måløy. Vi har brei erfaring fra en rekke forskjellige virksomheter.Vi jobber med et moderne web basert økonomisystem som heter Tripletex. Kunden kan gjøre deler av jobben selv, og vi kan utføre en del av funksjonene etter avtale. Vi er svært fleksible i forhold til bedriftens utfordringer. Med Tripletex vil du kunne være ajour til enhver tid, og systemet er tilgjengelig på alle plattformer fra smartpthone og nettbrett. Alt blir lagret i en sky på nettet, og bedriftens data er tilgjengelig hvor man er i verden. Vi er autorisert regnskapsfører underlagt finanstilsynet, og er medlem av Regnskap Norge. I tillegg har vi et bredt nettverk at kompetanse knyttet til fusjoner, fisjoner og omstrukturering av bedrifter. Med en avtale med Likviditas Regnskap har du tilgang til høy lokal kompetanse. Vi legger stor vekt på høy kvalitet i vårt arbeid og raskt tilbakemelding og oppfølging av våre kunder. Våre tjenester: Økonomisjef/regnksapssjef til leie Har du ikke behov for en heltidsansatt til å styring av økonomien i ditt selskap, men har behov for denne ressursen i en mindre stillingsprosent, vil outsourcing kunne være noe for deg. Vi har lang erfaring og setter oss raskt inn i bedriftens behov og kan være med i alt fra implementering og styring av bedriftens økonomisystem til oppfølging, rapportering og finansiering. Vi har erfaring fra en rekke økonomisystemer og vil være raskt i produksjon. Regnskapsbyrå Vi jobber også som et tradisjonelt regnskapsbyrå med alt fra bilagsføring, remittering, lønn, intern regnskap, offentlig rapportering, årsoppgjør og selvangivelse. Ta kontakt i dag så kan vi sammen se hvordan vi kan bistå ditt selskap!

Hva tilbyr bedriften?

Tjenester

Økonomi

Steder vi tar oppdrag

Oslo

Rogaland

Møre og Romsdal

Nordland

Viken

Innlandet

Vestfold og Telemark

Agder

Vestland

Trøndelag

Troms og Finnmark

20 evalueringer gjennom Mittanbud

Avvikling av AS

Fikk god hjelp og ekstremt rask gjennomføring av oppdraget.

C

Christian

Høvik, 4. apr 2022

Regnskap for to små firma. Få bilag.

Fantastisk service. Jobben ble utført raskt og ryddig. Vi kommer til å benytte oss av Likviditas Regnskap AS for alle oppdrag fremover. Kan anbefales på det sterkeste.

E

Even

Drammen, 31. mar 2022

Avslutte AS

Likviditas Regnskap AS ved Håvard har vært en fryd å samarbeide med. Jeg har spesielt lyst til å trekke frem utmerket kvalitet på oppdraget, effektivitet i alle ledd og kommunikasjonen underveis. Dett...

A

Ali

Laksevåg, 30. mar 2022

årsregnskap 2020 og sletting av NUF firma

Veldig fornøyd, anbefaler til alle firma!!

H

haci

Figgjo, 13. des 2021

Avslutte Aksjeselskap

Håvard er rask, god til å formidle og kommer med god råd underveis. Sterkt anbefales!

A

Andrew

Oslo, 23. nov 2021

Denne bedriften har følgende kvalifikasjoner

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Kontakt

LIKVIDITAS REGNSKAP AS

+47 484 6** **

Gate 4 120, Måløy

Org nr. 813 798 662

Sosiale medier