Siste evalueringer (10)

Skifte vinduer

Effektive og flinke karer. Super sjef som ringte å spurte om jeg var fornøyd etter jobben var gjort. Ti tommler opp!

Merete Husby-martinussen, 16. jan. 2020

Bygging av tak over eksisterende platting og bygging av frittstående bod i tilknytning til samme platting

Firmaet var nok uheldige med snekkerne som ble satt på jobben. Vi var derfor slettes ikke fornøyd med arbeidsperioden. Det tok mye lenger tid enn vi var forespeilet og det ble gjort en del feil som måtte rettes opp av andre snekkere. Noe var så omfattende at vi valgte å la det være som det ble mot litt gjenytelser. En av snekkerne bosatte seg rett og slett på hytta. Dette var ikke avtalt. Alt ble levert til avtalt pris. Angrer på valg av firma.

Gudmund Sommervold, 21. des. 2016

Dere er helt rett! Her var det min feil ved valg av dårlig tømrere som ble sparket rett etterpå. Vi har dekket utgifter som kom i tillegg men forstår også at det hjelper litte. Jeg har fått enormt erfaring med dette prosjektet, beklager for at dere har fått så dårlig levert tjeneste :/ Mvh Janis Balandins

SNEKKER OG MALERSERVICE AS 21. des. 2016

Trenger snekker

Nøye og fint utført.

Laila Rognli, 19. des. 2016

Maling av nytt hus

Kom på befaring før vi fikk skriftlig tilbud. Malte ett strøk på en nyoppført enebolig. Jobben utført som avtalt. Hyggelige folk. Anbefales.

Martine Grimstad Stensaas, 18. aug. 2016

Skifte av innerdør

Fikk raskt svar og befaring, før jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd med det som ble gjort, bra arbeid og ryddige snekkere. Anbefales!

Heidi Røkkum, 9. mai 2016

Maling og parkettsliping av 42 m2 stue

Jeg er meget fornøyd med jobben som ble gjort! Det var sliping og lakkering av gulv, samt maling tak, vinduer og vegger i stue der det tidligere hadde vært trehvitt. Det var god service ved befaring, et ryddig (og rimelig) fastpristilbud, serviceinnstilte håndverkere og faglig godt utført arbeid.

Jan Petter Opedal, 26. nov. 2015

Oppretting kjøkkengulv

Kjempebra utført jobb. Oppretting og lagt nytt stuegulv, kjøkkengulv og gulv på gang. I tillegg ble det at dem monterte og satte opp nytt kjøkken. Lagt klikklaminatpå alle gulv og lagt nytt listverk. Ikke en enkel jobb, da huset er gammelt og det meste i huset er skjevt. . . Alt utført fagmessig og presist. Effektive medarbeidere som virkelig vet hva de gjør. Arbeidet ble utført til rett pris og innenfor gitt tidspunkt. ANBEFALES! ! !

Terje Sørdal, 21. nov. 2015

Pusse opp bad

Bedriften gjorde en meget god jobb med badet. Arbeidet ble også godt koordinert med rørlegger og elektriker, og vi er meget fornøyd med resultatet.

Eli Kvande, 6. april 2015

Haster - ny armert mur støttevegg (eventuelt solid trevegg?) for bod under veranda

Meget fornøyd med service og utførelse. De resonderte raskt, kom med et enklere men godt forslag til løsning, og utførte jobben på en samvittighetsfull og god måte. God oppfølging av prosjektleder Janis Balandins og godt jobba av gutta. Pris ble omtrent som estimert.

Bengt K. Pedersen, 25. feb. 2015

Male stue på hytte

Veldig godt utført malerjobb, til avtalt tid og pris.

Håvard Østerås, 8. des. 2014
Vis flere evalueringer

Kart