HURTIG SERVICE AS

4.5 (477 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

HURTIG SERVICE AS

Hos Hurtig Service fokuserer vi oss på å levere gode tjenester med maksimal kundetilfredshet som overordnet mål. Vi har et godt utvalg tilbud, og er sikker på at du vil trives med å samarbeide med oss. Ta en titt på websiden vår, og ta gjerne kontakt hvis du har noen kommentarer eller spørsmål.
Vi ønsker å fremstå som en pålitelig leverandør for våre kunder. Derfor er kvalitet i de tjenestene vi utfører svært viktig for oss. Hurtig Service er et selskap med høy kompetanse og bred erfaring innenfor flytting, renhold og transport - og budbiltjenester. Vi har fagfolk fra bransjen med over 10 års erfaring.
Vi tilbyr både flytting, pakking/utpakking, bortkjøring av søppel og renhold av private boliger og bedriftslokaler, pianoflytting, kontor flyttinger, transportoppdrag, nasjonale flyttinger og alt av pakkemateriell.
Det er viktig for oss at våre kunder føler seg sett, hørt og tatt vare på under de ulike prosessene. I dag er også fornøyde kunder den beste markedsføringen for vårt firma. Vår styrke ligger i hurtig behandling, konsultasjon og prisestimering av flytteoppdrag, heldekkende service under oppdraget og flinke, blide og serviceinnstilte ansatte.
Svært konkurransedyktige priser er en selvfølge.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2019

i enhetsregistret
Roller
Daglig leder
Amine Asskali
Styrets leder
Amine Asskali
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2019-11-12
Bransje
Registrert i MVA-registeret
Nei
Sist oppdatert 13-11-2019 10:11:10
Se regnskapstall

Kontakt bedriften