Siste evalueringer (24)

Nytt gulv,tak og dører i gang.

Ryddig, løsningsorientert og pålitelig.

Siri Christiansen, 6. nov. 2013

Skifte ut skyvedør

Døren ble installert til avtalt tid og pris, og arbeidet holder svært høy kvalitet. Især er vi særs godt fornøyd med finishen - vi har etter hvert vært borti mange håndtverkere, men aldri tidligere har vi opplevd noen med så god finish! Anbefales sterkt!

Thomas Larsen Titze, 23. sep. 2013

Utvide hytte

Brukt Marius før og vil helt sikkert bruke han igjen. God kvalitet på håndverk, ryddige og presise. God kommunikasjon gjennom hele prosessen og ordner også div andre småting for oss. Dette var et stort og tidkrevende arbeid, men vi anbefaler trygt videre!

Charlotte Kristiansen, 3. juli 2013

Renovering av kjøkken på ca 8 kvadrat

Marius utførte jobben til avtalt tidpunkt og pris. Han kostet og ryddet alltid etter seg før han avsluttet for dagen. Veldig løsningsorientert snekker som hele tiden tenker smarte løsninger dersom det dukker opp en utfordring. Nøye og pent utført arbeid.

Heidi Berg Elverum, 13. jan. 2013

Prisforespørsel - bytte dører i murhus fra 1912

Vi er 5 naboer som satte inn nye ytterdører. Marius ble valgt pga gode referanser på Finn. For oss var det viktigste at jobben ble gjort godt og til avtalt tid. Alle naboene var strålende fornøyd med Marius, som er 100% til å stole på mht kvalitet og tid.

Anne Vaalund, 22. nov. 2012

Bytte av ytterdør ,2 terrassedører og et vindu.

Flinke og hyggelige folk som kom på tiden, utførte arbeidet etter planen og til avtalt pris.

Andreas Lauritzen, 26. sep. 2012

Terrassepåbygging

Godt utført arbeid. Solid og pent utført. Ikke noe rot eller søppel. Seriøs og pålitelig i alle ledd. Ikke noe spørsmål om forhåndsbetaling . Kan trygt anbefales.

, 28. mai 2012

Tak over uteplass

Marius kom på befaring, utførte jobben som avtalt, kommuniserte bra underveis. Vi avtalte mer arbeid. Ryddet og kostet etter seg. Kommer til å benytte Marius igjen.

Erik Godard, 11. mai 2012

Snekre ny terrasse på hytte

Strøkent, ryddig, punktlig og effektivt. God dialog underveis. Kan trygt anbefales videre!

Charlotte Kristiansen, 28. april 2012

Skifting av kledning

Marius Paukste,påtok seg jobben,og skiffte kledning,og sette inn et nytt vindu,på nordveggen,sammtidig byggde dem opp en helt ny terrase på over 50 kvadratmeter,dem gjorde en fabelaktig jobb,dem ryddet opp alt det gammle trevirket . Anbefales +++++++++.

Alf-arild Nordkvist, 25. april 2012

Gjerde samt port på hytte

Nytt gjerde med port ble satt opp og montert raskt og effektivt, god kommunikasjon underveis og veldig ryddige håndverkere. Kom til avtalt tid og utførte arbeidet innen den tiden som først ble anslått. Kan trygt anbefales videre.

Charlotte Kristiansen, 29. mars 2012

Bytte av dører

Marius kom til avtalt tid og utførte bra arbeid til avtalt pris. Ryddet og kjørte bort avfall.

Marius Bjelke, 26. mars 2012

Lister og vindusinnforinger

Arbeid utført akkurat som avtalt. Både lister og vindusinforinger er supert utført. Vi kommer til å bruke Marius til andre oppdrag ved senere anledning :-) Anbefalles på det varmeste!

Anett Nielsen, 20. mars 2012

Snekker ønskes

Profesjonelt fra start til slutt. Alle avtaler ble overholdt. Knall jobb helt ned til de små detaljer. Og de ryddet godt opp etter seg. Vi kan godt tenke oss å bruke dem flere ganger. Kan trygt anbefales til andre.

, 14. des. 2011

Nye dører og karmer

Jeg er super fornøyd med jobben Marius og hans kollega har gjort hos meg! ! De er meget nøye og perfeksjonert samt flinke til å holde det ryddig rundt seg. Materialet de også har kjøpt er av bra kvalitet. Anbefales på det sterkeste!

Aykan Kamburce, 8. des. 2011

Treplatting og 2 stk gjerder

Vi var veldig fornøyd med arbeidet de utførte. De kom fram til fornuftige løsninger, og kvaliteten på arbeidet var grundig og godt utført. Kan anbefales.

Arild Berg, 5. juli 2011

Utvide/erstatte nåværende platting

M. Paukste utførte en glimrende jobb i. F. M bygging av terrasse på 75 kvm. Stikkord; grundig på befaring, oversiktlig og godt beskrevet tilbud, solid grunnarbeid, opptatt av pent & solid sluttprodukt, god kommunikasjon, ryddet opp daglig. Alt som avtalt!

Per Kanter, 6. juni 2011

Renovering av terrasse ca 6x3,5 m

Seriøse og dyktige snekkere. Ryddig, både på og rundt arbeidsplassen. Ikke så mye som en skrue å rydde etterpå! Ikke noe å utsette.

Eirik André Hopland, 4. juni 2011

Oppussing av leilighet

Det var noen veldig flinke håndverkerer som var meget nøye og tok veldig godt vare på leiligheten rent og ryddig hele tiden. Ved avslutt dag ble alt utstyr ryddet bort og arbeidsplassen ryddet helt perfekt. Arbeidere var veldig sammarbeisvillig og posetiv.

Rigmor Tangen, 26. april 2011

Bygge lettvegg og male tak

Var grundig på befaring og viste god fortåelse for arbeidet vi ønsket utført. God kommunikasjon underveis og ikke minst et bra resultat.

, 18. april 2011

Sette opp lettvegg,rive lettvegg

Marius Paukste leverte solid håndverk. Både riving, bygging og ferdigstilling var over forventing. Da vi møtte på uventede problemer var han fleksibel og effektiv. Resultatet ble svært bra! Trude Kleven.

Trude Kleven, 11. april 2011

Lister/fôring rundt dør

Meget bra utført jobb - veldig grundig og nøyaktig, med gode tilbakemeldinger og forslag til løsninger. Ekstremt punktlig og pålitelig. Anbefales på det sterkeste!

Espen Skogen, 30. mars 2011

Legge tregulv på terasse og balkong 13m2 og 8m2

Han har utført jobben til avtalt pris, tid og kvaliteten var over forventninger.

Galina Dementjeva, 22. sep. 2010

Sette opp vegg for å lage ekstra soverom

Arbeidet ble veldig godt gjennomført, supert arbeid, og til en god pris. Nøyaktig og god jobb, kan anbefales.

Christine Odnes Jacobsen, 18. aug. 2010
Vis flere evalueringer

Kart