Siste evalueringer (25)

Bytte fronter på kjøkken med valchromat

Vi trengte hjelp med å bytte ut alle skapene på kjøkkenet samt ombygge en del av kjøkkenet slik at nytt, større kjøleskapet skulle passe inn. Vi ville ha det gjort så fort som mulig, før sommeren. Krys Bygg, snekker Marek, har bestilt og klargjort alle frontene i valchromat og kryssfiner slik vi ville ha det. Han har også bygget nye hyller av høy kvalitet. De har kommunisert med oss underveis, sendte bilder osv. Jobben ble utført veldig raskt og effektivt uten at det gikk ut på kvaliteten. Kan absolutt anbefale Kris bygg, de leverte helt topp. Meget fornøyd.

Anna Wiatrowska, 11. juni 2020

Bygge et hvitlakkert rack

God kvalitet, levert i henhold til avtale.

Erik Van Der Lende, 22. april 2019

Fiberpuss på vegger på 3,7kvm bad

Det var en nokså utfordrende jobb med å legge fiberpuss på våtromsplater med flere nisjer, og stort behov for presisjon i arbeidet. Sluttresultatet ble meget presist. Oppdraget ble utført på timepris. Timeføring var nøyaktig. Etter endt jobb var det ryddet, og det var en fryd å komme hjem.

Øyvind Nergård, 8. april 2019

Plansliping og lakkering av bøketres bord

Fungerte enkelt og greit og veldig rask utførelse.

Frank Egelund Jensen, 30. mars 2019

Malingsfjerning kjøkkenfronter

Vi har fått fjernet maling fra kjøkkenfronter av eik. Veldig bra resultat og raskt utført.

Jorunn Vangsnes, 17. feb. 2019

Make a wood gyroscope

Had a complex project that needed a precise furniture carpenter work. The result was excellent and so was communication throughout the project. I fully recommend Kris Bygg Walkowicz.

Pierre Loic Laizet, 22. jan. 2019

Listing av 15 kvadratmeter stort soverom

Måtte få lagt lister på et rom - oppe og nede - gammel bygård med dertil utfordringer. La ut jobben på onsdag og de var på plass fredag. Først kom en person og etterhvert fikk han hjelp av en kollega. De jobbet effektivt og ble ferdig samme dag. Resultatet ble fint. Det kostet litt mer enn jeg så for meg, men jeg syntes det var verdt det. Kan anbefales.

Fredrik Grønningsæter, 22. jan. 2019

Lime akustikkplater

Enkel og liten jobb som ble raskt utført. La ut jobben på onsdag kveld og de var hos oss fredag morgen. Veldig bra! Når jeg ikke gir fem stjerner er det fordi gutta var litt for nøye med den jobben de skulle gjøre, og da tok det litt mer tid enn planlagt. Hyggelige gutter som arbeidet ryddig.

Roy Merli, 10. jan. 2019

Bygge en seksjon/hylle for tv,bøker m.m.

Er meget fornøyd med jobben som er gjort. Anbefaler de på det sterkeste!

Kristin Pedersen, 2. juni 2016

Plassbygde skap under trapp

Vi er veldig fornøyde. Vi hadde en god dialog med de som utførte jobben og de bidro med innspill som gjorde sluttresultatet skikkelig bra. De jobbet meget raskt, var ryddige og ga klare beskjeder på hva som skulle skje når. Vi bruker de gjerne igjen.

Eva Eriksson, 11. april 2016

Bygge garderobeskap på soverom

Håndverkerne i Kris Bygg gjorde en utmerket jobb og resultatet ble over all forventning. Grunnet andre prosjekter tok det litt lengre tid enn avtalt før de fikk startet på arbeidet.

Bjørn Harald Drangsholt, 5. april 2016

Bygge garderobe for skråtak

Jobben ble ok utført. Noen mindre glipper men det fikset seg. Dessuten var det en meget hyggelig fyr som møtte opp i tide. =) Anbefaler bedriften, men som med de fleste håndverkere er det viktigt å huske på å være tydelig på hvordan man vil ha det.

, 17. feb. 2016

Rehabilitering av bad

Toalett og bad ble gjort til et rom. Totalrehabilitert. Jeg snakker dårlig engelsk, men vi hadde ingen problemer med kommunikasjonen. Det tok litt tid før jeg fikk all dokumentasjon. Veldig fornøyd med resultatet. Gjennomført til tiden. Anbefales!

Barica Pejakovic, 31. okt. 2015

Lett oppgradering bad

Veldige godt arbeid og gode råd underveis. Topp utført. Snekker Marek og Elektriker andre var usedvanlig nøye og gode. Stian stian. Hagemann. Jensen@gmail. Com.

Stian Hagemann Jensen, 30. okt. 2015

Legge led downlights stue 3 vegger i kasse

Meget godt gjort jobb. Var ny lys setting og downlights i stue, gang og kjøkken, totalfornyelse av bad og pusse vegger. Både Marek og Andre som er snekker og rørlegger var fantastisk flinke. Jeg er gjerne referanse: stian. Hagemann. Jensen@gmail. Com.

Stian Hagemann Jensen, 30. okt. 2015

Lage en spesialskuff i et trappehus

Det ble en fin skuff.

Aleksander Johnsen, 23. sep. 2015

Gulv og skap

Jeg kan absolutt anbefale Kris Bygg. Fint arbeid, godt samarbeid! Vi var ikke helt fornøyd med noe og de kom umiddelbart tilbake og rettet opp dette - som en selvsagt del av jobben. Prisen var helt grei, og det er en stor fordel at de vil betale skatt.

Berit Bringedal, 21. april 2015

Bygge garderobe i gang/entre

Jobben ble gjort raskt og effektivt i henhold til avtale. Skyvedørsgarderobe til nisje i gang ble bra og er godt fornøyd med resultatet.

Sara Trier, 7. april 2015

Skreddersy garderobeskap til lite soverom

Skreddersydd garderobeskap til et lite soverom. Veldig fornøyd med resultatet, og jobben ble gjort til avtalt tid og avtalt pris. Anbefales!

Nina Elisabeth Moen, 31. jan. 2015

Bygge garderobe gang

Presise avtaler, kommuniserte alle avvik og kom med forslag til løsning samtidig. Utførelse og kvalitet i arbeidet som overgikk våre forventninger. Veldig fornøyd med resultatet!

Eivind Kristoffersen, 19. nov. 2014

Flis på 4 kvm bad

Krzysztof gjorde en god jobb på vårt bad. Gjennomført til tiden, og ser veldig bra ut. Anbefales.

Anders Walmann, 29. aug. 2014

Avretting og flislegging av garasjegulv

Både støpingen og flisleggingen ble godt utført. Krzysztof snakker godt engelsk, men på grunn av språkforskjellene tok vi likevel en ekstra runde under kontraktsforhandlingene som fordyret noe. De var likevel billigst. Kan anbefales!

Hans-petter Aamodt, 11. aug. 2014

Steinlegging av hageplatting

Hyggelige og høflige folk som ga et pålitelig inntrykk. Arbeidet ble påbegynt med en gang og vi er meget godt fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefales!

Bjørg Nestegård, 4. juli 2014

Flott bad fra 1994 trenger oppussing!

Nøyaktig, ryddig, hyggelige, punktlige, effektive, løsningsorienterte, svært profesjonelle og håndtverksmessig nydelig med det lille ekstra. Grei på pris i fht andre, vi har fått et nydelig bad og vil helt klart velge Kristof og teamet han igjen.

Nina Cappelen, 6. april 2014

Moderinisering av bad

Jobben ble utført proft, selvstendig og effektivt. Jobben ble utført i henhild til tidsplan og nesten helt på estimat. Godt jobb utført her!

Ivar, 28. feb. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart