Siste evalueringer (20)

Legge hunton undertak og takplater på liten bygning

Greie folk som gjorde en god jobb.

Joakim, Son, 15. mars 2021

Flytte inngangsdør og lage vegg for tomrommet.

Bra pris, utmerket arbeid. Veldig hjelpsom og særdeles hyggelig. Anbefales på det sterkeste.

Håvard, Oslo, 26. nov. 2018

Bytte av ytterdør

Mostue AS leverte det de lovet til avtalt tid og pris. To hyggelige karer hentet og monterte dør, listet og ryddet etter seg. De kjørte også bort gammel dør for oss. Kan anbefale dette firmaet på det varmeste.

Frode, Oslo, 7. juli 2018

Påbygg

Hadde bra kommunikasjon hele veien fra oppstart og til jobben var ferdig. De to som jobbet her var to flinke og hyggelige karer som utførte en god jobb innenfor tidsfristen vi ble enige om. Veldig godt fornøyd med sluttresultatet.

Frode, Ytre enebakk, 14. juni 2018

Lage ca 25 kvm2 kjellerstue

Skulle lage kjellerstue på ca 25 kvm2 hvor det bare var råkjeller fra før. Mostue kom med gode forslag og lagde et kjempefint rom. Ryddig og pålitelig! Linn Andersen, Moss.

Linn, Moss, 31. jan. 2018

Skifte ytterdør

Vi ville skifte ytterdør uten å gjøre noe selv. Jobben ble gjort raskt og flott av en veldig hyggelig og samarbeidsvillig snekker. Vi er kjempefornøyd! Vi slapp å løfte en finger, alt ble kjøpt inn og ordnet av Mostue AS. Arbeid ble utført til avtalt pris. Tommel opp!

Heidi, Oppegård, 30. jan. 2018

Bytte ut gammel kjøkkenvifte

Supert. Kom og utførte som avtalt. Tok på seg en jobb på å bytte vindu også. God utført arbeid til avtalt tid.

Ole, Nesoddtangen, 5. des. 2017

Legging av takpanel - innendørs

Bra utført arbeid.

Roald, Oslo, 14. nov. 2017

Bytte ut inngangsparti med ytterdør

Flott dialog for å utføre arbeidet. Arbeidet ble utført som planlagt og med god kvalitet. I tillegg en veldig hyggelig person. Anbefales.

Kristian, Kolbotn, 14. nov. 2017

Utbedring av fasade i garasjeanlegg

Raskt og effektivt utført.

Roald, Oslo, 3. nov. 2017

Skifte vindskibord og et beslag på tak,evt. også montere trapp til feier.

Måtte skifte vindskibord og beslag på hele den ene siden av taket pluss montere stige. Fikk konkret pristilbud med alt inkludert. Mostue kom på kort varsel (flyttet til og med noen avtaler for å klare å komme før), gjorde jobben proffesjonelt og til avtalt tid. Kjempehyggelig snekker som vi gjerne bruker igjen! :-).

Irene, Drøbak, 3. sep. 2017

Hei snekker

Vi etablerte kontakt og kom innom å så på jobben. Jobben var å tilpasse dør med gassfelt ved siden av mellom hall og vindfang. Vi avtalt tid og snekkeren kom på minuttet. Han tok ut hele karmen og satte alt inn på nytt. Jobben ble utført på beste måte. Han var rask, trivelig og kan anbefales på det beste. Jens.

Jens, Ski, 2. sep. 2017

Diverse utvendig vedlikehold

Leverte oppdraget med utmerket service, godt humør og presist håndverk. Jeg kommer til å bruke Erik Mostue igjen i fremtiden og kan anbefale ham på det varmeste!

Tom, Ski, 6. juni 2017

Tette åpning mellom etasjer

Erik Mostue tettet igjen en åpning vi hadde mellom to etasjer. Han tok raskt kontakt og kom med et oversiktlig og bra tilbud. Arbeidet ble raskt utført og vi er meget fornøyde med resultatet. Både arbeid og kommunikasjon var veldig bra, og ikke minst er han en veldig hyggelig snekker. Kan anbefale han på det varmeste!

Mie, Oslo, 18. jan. 2017

Skifte utgangsdør

Hyggelig og effektiv snekker. Han gir god pris og møter opp til avtalt tid. Vi bruker han gjerne igjen, og har ikke problemer med å anbefale han til andre.

Kirsten, Oslo, 7. nov. 2016

Skifte ytterdør i rekkehus

Mostue AS kom raskt med tilbud, sendte over kontraktsforslag, svarte hurtig på mail, og gjorde jobben som avtalt på en hyggelig og forekommende måte, også da det dukket opp skjær i sjøen. Anbefales.

Anne, Oslo, 31. okt. 2016

Lydisolere tak rom i kjeller

Veldig hyggelig og kom med gode tips til hva som måtte gjøres. Veldig kjapt og godt utført.

Simen, Langhus, 28. okt. 2016

Nytt gjerde og bytte utvendig panelbord - 1405 langhus - haster!

Erik Mostue satte opp nytt gjerde foran huset hos meg og skfitet ut noen råtne panelbord i utvendig fasade på mitt rekkehus. Det var veldig greit å gjøre avtale med ham. Jeg trengte å få gjort jobben raskt og han var på pletten fikk den gjort på rekord tid. Nøyaktig og pent arbeid. Hadde alt utstyr som trengtes og ordnet med bortkjøring. Pris ikke noe å si på heller. Kan varmt anbefale videre og bruker ham gjerne selv igjen!

Tove, Langhus, 23. okt. 2016

Rullegardiner. hyller. et lite overskap.

Et oversiktlig tilbud på jobben på forhånd. Jobben ble utført pent og presist. Meget hyggelig kar. Han var rask og samtidig nøye på utførelse, for et optimalt resultat. Anbefaler denne håndverkeren.

Slettet, Rakkestad, 22. sep. 2016

Nytt uteområde,fjerne hekk,klargjøre og bygge terasse

Gjorde en kjempe god jobb hos oss, og vi gir ham våre varmeste anbefalinger! Kom presis, og utførte arbeidet til avtalt tid og pris. Godt håndverk, fleksibel for nye ideer og løsninger underveis, og er en veldig hyggelig fyr!

Ellen, Oslo, 20. mai 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

AH Byggservice AS

4.7 63 evalueringer Siggerud

Mostue AS

5.0 20 evalueringer Siggerud

Krystall Byggservice AS

4.7 145 evalueringer Ski