Siste evalueringer (7)

Totalrenovering av bad/toalett.

Marco har gjort en fantastisk flott jobb. Ble mer en opprinnelig avtalt ettersom det var en uoppdaget vannskade i veggen. Lett person og samarbeide med. Det var alltid rent og fint etter at de var ferdig for dagen. Jeg har ingen problemer med å anbefale denne bedriften for andre.

Per Harald Korsmo, 7. okt. 2018

Skifte veggplater bad

Meget vel gjennomført jobb, god kvalitet levert til avtalt tid. Hyggelig samarbeid. I tillegg er Marco Renovering en håndverker som ikke levere større regning enn det som er avtalt! Svært godt fornøyd.

Anne Helen Hansen, 3. des. 2017

Fikse tak og vegger i kjellernedgang

Godt utført jobb til avtalt tid og pris.

Bjørn-vegar Borge, 21. nov. 2017

Resturere leilighet på 70m2

Nå er jobben gjort med å legge smartpanelplater, male alle tak, legge lister i alle rom. Har også fått tatt vekk vegg mot et av soverommene og fått utvidet gangen. Har fått lagt fliser i yttergangen. Marco var nøye og løsningsorientert. Arbeidet et flott og nøye utført og jeg er godt fornøyd. Ikke nok med det, men alt skrot etter oppussinga ble kjørt bort og det var ryddig og klart til å flytte inn når de var ferdige. Kan virkelig anbefales :-).

Elin Brokstad, 17. okt. 2017

Sparkling og maling av vegg

Selskapet tok raskt kontakt etter at jobben var lagt ut, med befaring samme dag. Arbeidet startet dagen etter og ble utført iht. Avtalen. Vi fikk under befaringen valget mellom et fastpristilbud eller avregning per arbeidet time. Vi valgte fastpris på arbeidet, som ble overholdt ved fakturering. Arbeidet holder etter vårt skjønn svært god håndverksmessig kvalitet. Anbefaler Marco Renovering, og vil bruke dem igjen ved neste prosjekt.

Håkon Pleym, 9. okt. 2017

Renovering av bad

Marco renovering ga oss en unik opplevelse av "mittanbud.no". De kom raskt med et godt tilbud på det vi trengte hjelp til. De ga oss gode råd for beste og billigste løsninger, samtidig som de lyttet godt til ønskene våre. De var fleksible, samarbeidsvillige og ikke minst svært effektive. De brukte 3-4 uker på et relativt stort bad, der vi selv innimellom fikk rom for å gjøre det vi kunne. De holdt seg godt innafor tilbudet prismessig. Anbefales!

Christine Vatne, 11. des. 2016

Riving av carport/tilbygg

Måtte utsette jobben 14 dager pga uklarhet om nabogrense. Marco hadde en mann med seg, å de jobbet meget effektivt med å rive å ta vare på matrialer som kunne brukes i ettertid. Marco hadde flere gode innspill i hvordan Carporten kunne bygges . Har meget god faglig innsikt. Jobben ble utført meget godt til den pris og til den dato som vi hadde avtalt. Kan anbefale Marco Renovering til alle som vil ha gjort jobben effektivt. Mvh Knut Haugstad.

Knut Haugstad, 2. juni 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart