Siste evalueringer (18)

Maling av stue/kjøkken og gang

Anbefaler! Morten kom på førbefaring, anbefalte type maling og gjorde overslag på tidsbruk. Prisoverslaget inkluderte alt; timer, utstyr, maling, reise etc. Han var fleksibel på tidspunkt. Møtte opp til avtalt tid, og arbeidet avtalte timer. Hele veien enkel å kommunisere med. Jobbet effektivt, og ble ferdig fortere enn anslått. Hyggelig og profesjonell maler, jeg følte meg trygg på at jobben ble gjort skikkelig og til avtalt tid. Har ikke mottatt faktura, men prisoverslaget var konkurransedyktig!

Kristin Viko Gaupset, 23. okt. 2019

Sparkling av 35 m2 tak

Veldig godt utført arbeid og kommer til avtalte tider. Anbefales.

Lars Lindgren, 14. okt. 2019

Sparkle

Effektiv og til avtalt pris.

Tor Erik Fredriksen, 8. okt. 2019

Sparkling og maling

Jobbene ble gjort til avtalt pris og tid og resultatet ble veldig bra. Beste maler vi har hatt med god margin. Kommer alltid med gode innspill underveis. Anbefales!

Johan Christer Jaksland, 23. mai 2019

Utvendig maling av enebolig (kun delvis)

Morten i Torps Malerfirma var nøye, hyggelig og effektiv. Hele prosessen fra befaring til fakturering var veldig bra. Jeg håper å kunne bruke Morten igjen i fremtiden, for han gjør en veldig god jobb.

Karl Storvik, 13. sep. 2018

Maling og sparkling gipsvegg og himling enebolig

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Flott resultat! Kan anbefales.

Joacim Bøvolden, 16. juli 2018

Sparkling og maling

TORPS MALERFIRMA anbefales på det varmeste. Profesjonell fra befaring til gjennomført arbeid til avtalt tid og pris.

Arild Nicolaysen, 24. april 2018

Maling av kjøkkenvegger

Kjempefornøyd med jobben. Hyggelig kar, og arbeidet ble utført raskt og effektivt til god pris. Anbefales på det sterkeste.

Anette Kyvik, 20. april 2018

Sparkling og maling av gips.

Sparkling og maling av gips i leilighet. Meget fornøyd med kommunikasjon og utførelse av jobb. Anbefales.

Ronny Sundkvist, 20. jan. 2018

Innvendig maling av 60 m2 leilighet i drammen

Veldig bra utført jobb av Torps Malerfirma v/Morten Torp, både på tid, kost og kvalitet. Morten Torp er hyggelig og positiv og fremsto med stor grad av profesjonalitet og yrkesstolthet. Han ga gode råd om fargevalg og malingtyper som også ble fulgt. Han kan trygt anbefales! Jan Peter Valheim.

Jan Peter Valheim, 10. nov. 2016

Våtromssparkling/sparkling av bad i løpet av helgen 11-13/3

Stillte opp på kort varsel og jobbet både lørdag og søndag så alt var klart så flisleggeren kunne begynne mandag. Veldig fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefales.

Even Myhre, 18. mars 2016

Maling av 32 m² leilighet,innendørs.

Strålende fornøyd Torps malerfirma opplevde vi som punktlig, kvalitetsbevisst og ærlig. Jobben tok ca. 1 uke, noe Torp anslo fra dag en. Vi bestemte oss etterhvert for å male gulvet også, dette var selvfølgelig ingen problem! Torp fremstår som en perfeksjonist. Han var ikke helt fornøyd med resultatet på en av veggene, så han meldte ifra til oss og utbedret dette uten å ta betalt! Anbefaler Torp på det varmeste! Trivelig fyr med godt humør.

Pål Baik Flåteteigen Kjeldsø, 18. feb. 2016

Sparkling av nye gipsplater

Utrolig bra både pris og kvalitet samt en utmerket service!

Lars Aleksander Selebø, 15. des. 2015

Maling av panelvegger,cirka 100kvm

Tilbyder ga et bra førsteinntrykk og var konkurransedyktig på pris. Jobben ble samvittighetsfullt og effektivt utført. Han var strukturert og ryddig og leverte et plettfritt resultat innenfor tidskjemaet. Veldig fornøyd. Vi kommer til å benytte oss av han for senere oppdrag også. Jeg kan anbefale han på det varmeste.

Mina Norbom, 20. nov. 2015

Maling av soverom,gang,tak på bad og en dør

Jobben ble utført til avtalt tid og med et veldig godt resultat. Jeg er veldig godt fornøyd.

Kari Hopen, 25. april 2015

Maling av stue. vegger og tak totalt ca 80 kvm maleflate

Måtte få malt veggene og taket i stua en helg på kort frist. Morten Torp stilt presis til befaring og møtte som avtalt til selve jobben. Jobben ble utført meget godt og raskt. I tillegg var han en veldig hyggelig og ærlig person. Jeg vil anbefale han på det sterkeste.

Christian Prebe, 10. mars 2015

Male tak og vegger på soverom på ca 13 kvadrat,kjøkkenvegger (få flater) og taket på lite baderom

Raskt og bra utført jobb, svært fornøyd med resultatet, profesjonelt utført. Fikk malt et baderomstak, kjøkken med mange krinkel og kroker, samt tak og vegger på soverom på en dag. Leverte til avtalt tid og pris. Ikke noen malingsflekker eller søl noen steder. Anbefales !

Guro Erlandsen, 29. jan. 2015

Maling av kjøkken og stue

Er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Bedriften kom til avtalt tid, og hadde hele tiden god oppfølging med meg. Resultatet på jobben var også veldig bra. Rimelige priser var det også!

Åse Sandberg, 14. jan. 2015
Vis flere evalueringer

Kart