Siste evalueringer (4)

Rørlegger tilbygg

Anbefales ikke! Han virker seriøs til han får pengene sine. Utekranen som skulle være frostfritt og ikke skulle stenges inne om vinteren ble ødelagt etter 1 vinter og var knapt brukt 3 ganger. Han byttet den 1 gang da han fikk gratis materiale fra butikken( reklamasjon) men denne også ble frostskadet når kulda kom selvom den nye kranen ikke hadde vært brukt. Vi ble enig at han skulle bytte den igjen men at vi skulle stenge den inne om vinteren, men han dukket aldri opp selvom vi ble enig og sluttet å svare når vi tok kontakt isteden for å finne en løsning så begge part kunne bli fornøyde. Nå sitter vi med en ubrukelig utekran som har kostet oss noen tusenlapper. Hold dere unna dette firmaet.

Mardin Wahid, 18. april 2020

Hei, det er en frostfritt utekran og den behøves ikke å stenge inne, er derfor den er frostfritt, jeg har byttet den 2 ganger og 2 ganger har dere brukt den feil om vinteren i følge selskapet Brødrene Dahl som jeg har kjøpt krana hos, feilen er som jeg fortalte dere er at dere stenger krana med vannslangen i krana og da kommer selvfølgelig ikke all vann ut av krana og vannet blir satt fast mellom slangen og utekrana, derfor fryser den og blir ødelagt, noe som sier at dere bruker krana feil på feil tidspunkt, jeg byttet den 2 ganger uten å ta betalt for verken jobb eller materialer og likevel klarte dere ødelegge den igjen. Mvh Østfold rørlegger service

ØSTFOLD RØRLEGGER SERVICE 18. april 2020

Badrom

Ringte samme dag som jeg skrev. Kunne komme på visning samme dag.

Malin Christine Hovland, 19. mai 2016

Flytte rør og demontere varmtvannsbereder

Pålitelig, effektiv og hyggelig. Fornuftig pris. Særdeles fornøyd med resultatet. Dette vil vi varmt anbefale til andre vi kjenner som skal pusse opp eller renovere bad.

Sigrid Og Anders Edin Holmsen, 27. okt. 2015

To bad som skal totalrenoveres

Badene blev fantastisk bra og de har gjennomført alt veldig nøye. Alt ble utført etter avtalt tid og pris. Kan ikke annet enn å rekommandere Fredrikstad Oppussing til absolutt alle.

Pernilla Rummelhoff, 14. sep. 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart