Siste evalueringer (13)

Male en liten med ny leilighet på 50 m2

Meget bra service, godt utført arbeid, og ikke minst til en god pris. Absolutt og anbefalle.

Rino, Fredrikstad, 4. nov. 2022

Maling av tak og lister i taket

Alt utført etter avtale.

Synnøve, Fredrikstad, 18. okt. 2022

Vi takker for hyggelig evaluering.

Malermester Geir Knædal AS 15. nov. 2022

Belegg i trappeoppgang

Oversiktlig og konkret prisoverslag. (Prisen lå litt høyere enn de andre tilbudene. Men de hadde evt tillegg i prisen om de måtte ta bort gammelt gulvbelegg slik at det var vanskelig å beregne sluttsummen. ) Kontrakt før arbeidet tok til. Kom til tiden som var avtalt. Kommunikasjon underveis var effektiv. Fint sluttresultat på arbeidet. Fornøyd. Anbefales videre.

Anne-Grethe, Gamle fredrikstad, 20. april 2022

Innendørs sparkling og maling

Jobb utført som forventet - til avtalt tid - avtalt pris - avtalt kvalitet. Hyggelige folk :-).

Steinar, Kråkerøy, 25. mars 2022

Rehabilitering av vegger i gang(er) ca 15 kvm

Geir var veldig imøtekommende og profesjonell under befaringen, og maleren var rask, hyggelig og veldig dyktig. Kommunikasjon og samarbeid var tipp topp. Er veldig fornøyd med resultatet! Det blir ikke siste gang vi benytter dette firma!

Ronja, Hafslundsøy, 21. des. 2021

Maling av rekkverk på terrasse i 2.etg

Meget effektiv fra start til mål. Fikk tilbud og befaring samme dag som arbeidet ble forespurt. Arbeidet ble proffesjonelt utført til riktig tid og prisen var helt grei. Kan tryggt anbefale Geir Knædal AS.

Arild, Gamle fredrikstad, 11. aug. 2021

Innendørs maling av vegg og tak

God pris og kvalitet på arbeid.

Simen, Torp, 10. mai 2021

Tapetsering hybelleilighet

Vi bestilte tapetsering og maling i en hybelleilighet. Tjenesten ble levert til tiden vi ble enige om. En liten vegg ble litt uheldig, men det ble ordnet opp i så fort jeg sa i fra, uten diskusjon. Veldig fornøyd med arbeidet som er utført. God kommunikasjon underveis og jeg har følt meg trygg helt siden første møte med Geir.

May-Brith, Sarpsborg, 6. mars 2021

Maling,gulvlegging og listing

Jobben ble utført på en god måte og innenfor gitt tids- og budsjettramme. Gir ikke full score pga litt mye søl etter maling på gulv osv.

Marianne, Kråkerøy, 4. feb. 2021

Takk for god evaluering, men de få prikkene ble fjernet raskt og det kunne vært nevnt pluss skyvegarderobe som ble demontert gratis.

Malermester Geir Knædal AS 13. mars 2021

Male huset

Huset og taket ble vasket først. Senere ble det malt. Kvaliteten av malerarbeidet var bra, og prisen var jeg fornøyd med. Kommunikasjon underveis var bra.

Marianne, Torp, 12. jan. 2021

Utvendig maling av enebolig (2 strøk) i fredrikstad,grunnflate ca. 150 m2

Utvendig malerarbeid (hele huset), samt noe innvendig malerarbeid ble utført med høy faglig kvalitet. Og prisen var meget konkurransedyktig. Anbefales! ! Ketil Sjur Ellingsen, Bydalsveien 7, Fredrikstad.

Ketil, Fredrikstad, 3. juni 2014

Vask og maling av endevegger

Rask kontakt, befaring og skikkelig skriftelig tilbud. Effektiv gjennomføring ihht avtale. Langt fra den billigste, men valgt på bakgrunn av seriøsitet på dialog, tilbud og mestergodkjenning.

Elvebakken, Greåker, 6. okt. 2012

Takk for god tilbakemelding. Det setter vi pris på. Det viser seg at skal man gjøre en god jobb må prisen stå i forhold til omfanget. Mvh. Geir Knædal

Malermester Geir Knædal AS 9. okt. 2012

Vask og maling av hus

Huset ble malet etter å ha byttet en liten gjeng med bord. Det at Knædals sønn er utdannet snekker, må man vel nesten se på som en bonus her. Grei pris, ikke den laveste, men så absolutt ikke den høyeste eller, og godt utført arbeid. Anbefales.

Christian, Gressvik, 2. okt. 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER