ELN Norge AS

4.6 (52 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

ELN Norge AS

ELN er med mange års erfaring blitt en aktør å regne med som leverandør av vinduer og utendørsprodukter i kunststoff


Fabrikken har spesialisert seg på vinduer og dører som er vedlikeholdsfrie i PVC og har veldig god isoleringsevne. Nye krav til vinduer i nybygg er at de ikke skal tape mer enn 1,2 W/m2k. Våre vinduer tilfredsstiller disse kravene uten problemer å ta i bruk trelags glass, og vi kan levere U-verdi helt ned i under 0,8 til en veldig konkurransedyktig pris. Dagens vinduer har ofte 1,4 og dårligere u-verdi; det blir fort tusenlapper i sparte fyringsutgifter når 40 % av varmeenergien tapes gjennom vinduene i en bolig. Vi er sikre på at markedet her i vårt langstrakte land, som er både kaldt og værhardt, er godt for en vindustype som isolerer 30 ? 50 % bedre en tradisjonelle trevinduer i bruk, samt at du slipper å male og vedlikeholde overflater. På toppen av det hele, slipper du å bytte de om noen tiår igjen. Det vet vi mange setter pris på!

(U-verdien eller varmegjennomgangskoeffisienten som måles i W/m2K angir den mengde varme som pr. tidsenhet passerer en kvadratmeter av konstruksjonen ved temperaturforskjell på en grad mellom konstruksjonens to sider.)

Norge er et av de siste land som fortsatt har utstrakt bruk av trevinduer. Antakelig på grunn av at landet har en stor trevareindustri!? Våre vinduer må ikke males hvert femte år, og vi har bedre isolasjonsevne på alle våre produkter enn hva tradisjonelle trevinduer kan levere. Pris i forhold til produkt er viktig, der er vi vanskelige å slå! Våre vinduer varer og varer, og vi vet faktisk ikke helt hvor lenge, siden de etter 20-30 år ikke viser tegn til å bry seg om vær og vind. Vinduer for livet, sier vi.

Vi leverer vinduer i alle størrelser, farger og med mange kombinasjoner. Vi anbefaler innoveråpning på grunn av bedre lufting, samt at de er lettere å rengjøre. Vi kan levere i ønsket farge med forskjellig farge på vinduskarm og ytterkarm, samt egen farge innvendig, og de er UV resistente!

Vinduene er også lettere å montere og frakte. Samt at de kan monteres i deler, og det gir montøren muligheten til å montere ramme først, for så å sette sammen vinduet. Dette sparer montøren for belastninger, og gjør at det går fortere. Dette har de gjort nedover i Europa i mange tiår allerede, og nå er det Norges tur.


Ta kontakt i dag!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften