Siste evalueringer (49)

Bytte vindu og balkongdør

Valgte å kjøpe vindu og balkongdør hos ELN og montere de selv. Veldig fornøyd med seriøsitet, utmerket service og ikke minst prisen og kvaliteten på produktene.

Ronny Danielsen, 16. sep. 2019

Bytte vindu

Kjempeservice. God kommunikasjon underveis og fast pris ble holdt.

Kristian Koht, 2. juli 2019

Butte av vinduer

Jeg kan trykt anbefale dette firma til andre Er meget fornøyd med kvaliteten på arbeidet og vinduene som ble byttet og prisen ble det som var avtalt ingen overraskelser Svein.

Svein Krantz, 2. juli 2019

Skifte vinduer

Proffesjonelt utført arbeide av meget ryddige folk. Kom til avtalt tid og fakturerte til avtalt pris. Vi kan anbefale Enn Norge AS til andre og benytter oss gjerne av dem igjen.

Marianne Torjussen, 22. mai 2019

Utskiftning av vinduer

Greit utført jobb. Kom i gang en del senere enn lovet på befaring men kvaliteten på jobben virker å være god.

Christoffer Øie Løken, 16. mars 2019

Utskifting av vindu til 2 leddet dør

Raske med å ta kontakt. Men en justering av dør skulle blitt gjort samtidig som en pakning nederst skulle byttes som gikk i stykker av feil justert dør. Det har gått over ett halvår, mye lovnader om at det skal fikses, men ingenting skjer. Dukker ikke opp da de avtaler og lager bare ny avtale.

Remy Ekornseter, 4. jan. 2019

Bytting av glass og skifting av to vinduer

Vi har fått byttet 4 store vinduer og dessuten 2 mindre vinduer. Totalt . Alt arbeid ble gjort i henhold til avtale om start og avslutning. Jobben er fint utført og avtalt pris ble holdt. Kan anbefale ELN ved Geir Mortensen og hans medhjelper. Mvh Elena og Jan Aastrup , Borgenhaugen.

Jan Kurt Aastrup, 2. sep. 2018

Skifte av vinduer samt slip og lakk av 3 rom (sogn,oslo)

Dette var ikke ikke det billigste tilbudet vi fikk, men fra første stund opplevde vi firmaet til å være seriøse i sitt arbeid. Ryddige og pålitelige fra start til slutt. Anbudet på skifte av vinduer i tre etasjer stemte med endelig pris. Solid håndverk utført av hyggelige og imøtekommende fagfolk, og hele tiden med god kommunikasjon med et firma som fulgte prosessen tett opp. Vi ville ikke nølt med å bruke ELN igjen.

Dan Banik, 13. aug. 2018

Skifte vinduer på hytta.

Utrolig dårlig utført arbeid. Tror ikke arbeiderne hadde gjort noe slikt før. Måtte få de tilbake for å "rette" opp arbeidet de hadde utført.

Lennart Nystrøm, 4. mai 2018

Bygge inn/skjule en varmtvannstank

Kom som avtalt på befaring. Var løsningsorientert på hvordan dette kunne gjøres. Ga et oversiktlig og godt tilbud. Kom alltid som avtalt og var veldig pliktoppfylllende og troverdige.

Therese Gram, 24. april 2018

Bytte vinduer og et par dører i 1. og 2. etasje

Veldig bra og raskt utført arbeid. Ekstraarbeid ble også utført da det ble avdekket behov for dette.

Øyvind Bentsen, 5. feb. 2018

Prisoverslag på vinduer kjøkken og dører ytterdør å terasse dør som i et borettslag som et styre ikke vil gjøre

De har gjort en fantastisk jobb for meg Og tusen takk skal dere ha Mvh Fred Ove Grande Askim.

Fred Ove Grande, 2. feb. 2018

Skifting av tre vinduer i annen etasje

Jobben ble utført i henhold til avtale, og med meget god kvalitet/utførelse. Dette til vår fulle tilfredshet! Vi kan anbefale leverandøren.

Inge Grønbæk, 3. nov. 2017

Skifte vinduer,5. etg. blokk

ELN Norge skiftet tre vinduer i samme ramme i stuen min. Montøren kom til avtalt tid og var ferdig innen jeg var ferdig på jobb. Stuen var ryddig og fin da jeg kom hjem og vinduene er pent montert. Selve vinduene er også supre, og jeg merker stor forskjell både mht. Varme og lydisolasjon. Anbefales!

Martine Engeset, 12. sep. 2017

Utsifting av 2 stk vinduer

Jeg ble fornøyd med vinduene, monteringsarbeidet, servicen og prisnivået. Kan anbefales.

Heidi Wilhelmsen, 15. mai 2017

Bytte to soveromsvinduer i enebolig

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd med utførelsen.

Vidar Stene, 6. april 2017

Bytting av vinduer

Bedriften har byttet 7 vinduer. Det tok noe tid før de kom (forskjøvet fra juli/august til slutten av oktober). Viduene er fine. Jobben er nesten ferdig, det gjenstår opprydding, skifting av ødelagte lister rundt vinduene samt montering av lufteventiler og utbedring av transportskade.

Tone Martinsen, 27. okt. 2016

Bytte vinduer og veranda dør.

Vi brukte ELN da vi skulle bytte vinduer og balkongdør. ELN hadde best pris og produktet ser veldig bra ut, de sa de skulle bruke 4 dager men brukte bare 3 :). Gutta som kom hit gjorde en kjempeflott jobb, de var ålreite, ryddige og produktive. Vil helt klart anbefale ELN til andre mennesker.

Lennart Nystrøm, 10. okt. 2016

Skifte 6 stykk kjellervinduer i enebolig fra 1969

Jobben ble utført til avtalt pris og tidspunkt. Montøren som utførte arbeidet var ryddig, rask og dyktig. Er meget fornøyd med resultatet. ELN Norge AS kan anbefales.

Bent Morgan Due-sørensen, 11. aug. 2016

Montere heve/skyvedør og 2 vinduer

Godt utført jobb.

Espen Fredriksen, 8. juni 2016

Skifting av vinduer

Anbefales, absolutt. Utrolig flinke. Prisen var grei. Kommunikasjonen bra hele veien. Ville brukt dem igjen og igjen.

Tove Reitan, 12. mai 2016

Skifte av vindu og terrassedør

Jeg kan anbefale ELN som leverandør av vinduer og balkongdør. Jobben ble gjort i henhold til avtale og pris. Pent utført!

Nils Petter Sjulstad, 12. feb. 2016

Bytte av vinduer

Svært godt fornøyd med jobben ELN gjorde. Byttet alle vinduer i første og andre etasje. Fjernet stor hev-senkdør og lukket veggen. Åpnet veggen for montering av nytt vindu og verandadør et annet sted i stuen. Alt profesjonelt og effektivt utført. Leverte vinduer av god kvalitet.

Asta Rødtang, 2. feb. 2016

Skifte 2 verandadører (identiske) og 1 kjellerdør

Vi valgte å kontakte ELN for å få skiftet to verandadører og en kjeller/ytterdør. Befaring skjedde punktlig som avtalt. Dørene sattes i produksjon og når de var ferdige ble vi kontaktet og avtalte tidspunkt for montering. Håntverkerne var meget punktlige, høflige, ryddige og fremfor alt, utrolig flinke og erfarne. Førsteklasses håntverk. Når de var ferdige var alt strøkent her. Blir vårt førstevalg neste gang. Kari og Tor Hagen, Flateby, 16. 12. 15.

Kari Og Tor Hagen, 16. des. 2015

Bytte av 3 vinduer,1 balkongdør og 1-dobbel balkongdør.

Vi brukte ELN da vi skulle bytte vinduer og balkongdører. ELN hadde best pris og produktet ser veldig bra ut, akkurat slik vi ønsket. Gutta som kom hit gjorde en kjempeflott/pen jobb, de var høflige, ryddige og produktive. Vil helt klart anbefale ELN til andre mennesker.

Peder Lundberg, 19. nov. 2015

Skifte 2 stk vinduer

Dette gikk som på skinner og etter fremdrift planen Fornøyd.

Tore Johansen, 15. okt. 2015

Bytte 3 stk. vinduer

Vi brukte ELN Norge til å bytte 4 stk. Vinduer. Anbefales! Absolutt alt gikk etter boka. Fikk alltid raskt svar når man tok kontakt, de kom som avtalt, gjorde en veldig bra jobb, og var flinke til å rydde opp etter seg når jobben var gjort. Kommer absolutt til å bruke ELN Norge igjen.

Monica Holten, 26. aug. 2015

Skifte vinduer

Har fått 5 nye vinduer installert. Meget godt fornøyd. Var prismessig på nivå med konkurentene, men hadde vesentlig mer erfaring. Kom til avtalt tid og gjorde en utmerket jobb. Ryddet fint etter seg og tok med all søppel. Til og med vinduene glinset etter nøye vask. Kan absolutt anbefales og vil for oss være førstevalg ved senere anledning.

Bernt Næss, 21. nov. 2014

Bytte ut vinduskarmer

Bra utført jobb og sluttprisen ble billigere enn tilbudet som ble gitt. Dårlig informasjon om når jobben skulle utføres.

Anja Rath, 3. okt. 2014

Skifte 5 stk vinduer

Byttet alle vinduer og fikk satt inn verandadør. Veldig fornøyde. God jobb og ryddet godt.

Silje Andersen, 5. juli 2013

Bytte av to soveromsvinduer,barnerom i tredje etg,rekkehus i bærum.

Vi er meget fornøyd med dette firmaet. Det var bytte av to vinduer i tredje etasje. De kom til riktig tid, utførte jobben raskt, ryddet etter seg og dro. Resultatet er upåklagelig.

Jan Mauritz Thalberg Jr., 2. juli 2013

Skifte av vindu på bad

Veldig bra. Lett å kommunisere med på epost, møtte opp presis til alle avtaler(befaring, arbeid). Meget profesjonelle. Oppdraget ble raskt utført, bra arbeid og de ryddet opp etter seg og tok med avfallet. Er veldig fornøyd med mitt nye vindu!

Siri Bytingsvik, 20. jan. 2013

Bytte av vinduer,panel og etterisolering på rekkehus. angelltrøa,trondheim

Bedre sent enn aldri :-) ELN bytta vinduer, dører, bordkledning og etterisolerte rekkehuset vårt. Vi nyter nå resultatet som er et varmere og triveliger hus. Dører og vinduer har stått testen i kuldeperioden. Det er også supert å slippe å male vinduskarmer. Når vi ser tilbake på byggeperioden så var den helt grei. De jobba når vi var på jobb. God dialog gjennom hele perioden med kjappe svar på spørsmål. 10 års garanti er også en grei forsikring.

Arne Kristian Buvarp, 12. des. 2012

Utskifting av 5 stk. vinduer

Utskifting av vinduer blei utført til avtalt tid og pris. Arbeidene hadde god kvalitet, og inntrykket av vinduene så langt er veldig bra. Hyggelige arbeidere som rydda bra opp etter seg, t. O. M. Utendørs! Jeg er imponert over punktligheten i alle ledd.

Sameiet Munkedamsveien 78, 15. okt. 2012

Skal bytte vinduer i en bolig på sofiemyr

Meget proffe. Vi avtalte 3 dager på jobben (7 vinduer og 2 dører) Kom som avtalt, ryddet opp etter seg, kjørte bort all rest. Anbefalles :-) Johnny Christiansen - Sofiemyr.

Johnny Christiansen, 28. juni 2012

Skifte ut små kjeller vindu med store vinduer

Utførte en bra jobb til avtalt tid. Alle forventninger ble innfridd og ELN kan anbefales. (Dette er skrevet innen jeg har fått tilsendt listene rundt vinduene som er i "pakka" vi har kjøpt fra de).

Ivar Alfred Hauglid, 24. juni 2012

Bytte av vinduer

Rask opfølging, kom samme uke og fikk et tilbud på 7 vinduer (3 store og 4 små) og utganmgsdør og terrassedør. Proffe og tydlig tibud/kontrakt ble laget i fellesskap med min kone og meg. Bra pris. Anbefalles Johnny Christiansen :-).

Johnny Christiansen, 3. juni 2012

Bytte vinduer.

Meget god jobb. De byttet 3 vinduer, og en veranda dør. Jobben ble gjort på en meget god måte. De ryddet opp etter seg, og var meget raske. Kan absolutt anbefales.

Magnus Bjurstedt, 26. jan. 2012

Skifte av vinduer,ytterdør og terrassedør

De kom til avtalt tid på befaring og fremstod meget profesjonell. Jobben ble gjort til avtalt tid, raskt og effektivt. Alt ble ryddet opp og det så strøkent ut da snekkerne dro. Vi kan trygt anbefale ELN Norge til liknende jobber.

Arne Junker Østensen, 22. jan. 2012

Bytte av vinduer og balkongdør til energiglass i rekkehus samt bytte av 2 innvendige dører.

Ryddig og oversiktlig tilbud, men be om at eventuelle forbehold er beskrevet i tilbudet. Arbeidet er utmerket uført og vinduene og dørene har så langt vært veldig bra. Firmaet og arbeidet er seriøst og de retter opp i det man ikke er helt fornøyd med. De har også gode garantiforhold.

Kjetil Fladseth, 26. des. 2011

Skifte av vinduer og balkongdør

Kan absolutt anbefale ELN. Effektive og ryddige. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Har fått målt støyredukjsonen etter utført arbeid og resultatet var strålende, hadde ikke målt så lavt støynivå noen gang!

Jorunn Syversen, 23. aug. 2011

Rehabilitering,bytte av vinduer / dør + snekkerarbeid

.

Odd Sverre Holtet, 4. aug. 2011

Skifte kledning,vinduer samt isolering av 1etasje enebolig med kjeller og kaldtloft.

ELN kan anbefalles. Veldig ryddig og profesjonelt firma, med hyggelige ansatte. Utførte jobben i henhold til avtale. Og arbeidet er veldig pent utført.

Britt Markussen, 10. juli 2011

Bytte av viduer

Dyktige folk. Effektive og raske. Ryddige. Til avtalt itd og pris. Anbefales.

Heidi Skalland, 22. mai 2011

Skifte ut vindu

Levert til avtalt tid og pris av svært hyggelige folk. Dette var rett og slett veldig bra.

Bjørn Kjersem, 22. feb. 2011

Utskifting av vinduer,balkong og ytterdør

Dette var knall bra. Vinduene fra ELN har bedre U-verdi en noen av de andre som var på annbud, noe som er ekstremt viktig for meg. Prisen var upåklagelig (ca 50% lavere enn neste tilbud), og raskere levert enn noen av de andre estimatene. Montører kommer som avtalt og rydder opp etter seg. Alt til avtalt pris. Annbefaler ELN på det sterkeste.

Leif Bjørgo, 16. des. 2010

Verandadør

I dag har jeg endelig fått ny verandadør, og det ser veldig bra ut. Det er dyrt og skifte slike døren, men håper jo selvfølgelig at det er verdt det. Veldig hyggelige folk som jeg hatt med å gjøre, så det er positivt.

Anonym, 5. nov. 2010

Bytte av vinduer

Supre vinduer til en hyggelig pris. Vinduene kom raskt og til avtalt tid, de ble også montert med et supert resultat! Anbefalles.

Hilde Haugli, 14. okt. 2010

Vinduer og dører til enebolig

.

Anonym, 7. aug. 2010

Skift av vinduer

.

Anonym, 5. aug. 2010

Bytte vinduer

.

Grete Søreng, 16. juli 2010
Vis flere evalueringer

Kart

Kart