SPISKAMMERSET SELSKAPSMAT AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

SPISKAMMERSET SELSKAPSMAT AS

Siden starten i 1999, har Spiskammerset Selskapsmat AS blitt en stor aktør innen catering og event på Østlandet. Fra våre moderne lokaler sentralt plassert i Follo, leverer vi mat til hele stor Oslo og videre ut i Akershus, Østfold og Vestfold. Våre kokker kommer fra flere av de beste spisestedene i Oslo, og med deres erfaring og kunnskap leverer vi kreativ og velsmakende mat med det beste av norske og internasjonale råvarer som tilberedes fra bunnen av. Vi er fleksible og forsøker alltid og gjøre vårt ytterste får å etterkomme kundens behov.


Catering
Spiskammerset Selskapsmat leverer alt fra snitter til 8 - 9 retters menyer. Vi leverer store selskaper, jubileer og firmafester. Vi lager alle typer mat som koldtbord, fingermat, lunsj eller skreddersydde retter til spesielle arrangementer.
Lunsj / Firmaavtaler
Med lunsjavtale kan vi daglig levere sunn og god lunsj til din bedrift, innenfor ulike budsjetter og preferanser. Både varme og kalde retter, med alt av drikkevarer ved siden av. Vi kan også levere møtemat eller enkle retter til andre anledninger, eller mer avansert catering til kundearrangementer eller mottagelser.
Arrangementer / event
Vi kan gjennomføre ditt arrangement fra begynnelse til slutt. Med hjelp av våre faste samarbeidspartnere kan vi bistå med telt, dekketøy, lyd / lys og underholdning. Vi har også erfarne hovmestere og servitører til alle typer arrangementer.

Selskapslokaler
På Kavringen, en solfylt øy i Oslofjorden utenfor Nesodden har vi våre egne selskapslokaler. I bestyrerboligen kan vi ha middager og bryllup i herskapelige omgivelser for opptil 60 gjester. I seilloftet kan vi arrangere større selskaper som firmafester og kick-off for opptil 200 personer. Lokalet kan deles opp og tilpasses forskjellige ting som bryllup, matkurs eller andre spennende ting.
Vi samarbeider også fast med andre selskapslokaler, blant annet tipitipi i Drøbak og Grønsand Gjestegård på Hurum. I tillegg har vi en rekke andre gode kontakter, så hør med oss om muligheter nær deg.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften