Siste evalueringer (23)

Tak,ca 70 m2... 2 strøk grunning og 2 strøk maling

Puma Bygg, kom til tiden. . De sa at det skulle ta en uke og det tok en uke. Flott arbeid. . . Jeg kommer til å bruke Puma Bygg igjen Gard Milton.

Gard, Nøtterøy, 28. sep. 2020

Vask og maling av en husvegg

Puma Bygg og Maling gjorde en strålende jobb for oss med utvendig maling. Grundig og bra arbeid til god pris og ryddig kommunikasjon.

Erla, Vestskogen, 19. aug. 2020

Sparkling og maling vegger og tak

Nøye og godt utført på to store sparkel- og malejobber inne, stort sett listefritt. Det er vanskelig å velge seg ut kun et punkt, da vi er svært godt fornøyd med både utførelse, pris, kommunikasjon, effektivitet og pålitelighet. Dette er et firma en kan stole på, som har eksistert i nærmere 20 år i Vestfold. Fleksible og hyggelige. Byttet nylig navn til Puma Bygg & Maling etter oppkjøp. Vi følte oss godt ivaretatt som kunder og har full tillit til firmaet. Meget fornøyd med resultatet og prisen. Vi ville absolutt brukt dem igjen!

Linn, Nøtterøy, 4. juni 2020

Male hus

Vi kunne ikke vært mer fornøyde! Vi la ut anbudet skjærtorsdag, og allerede samme dag kom de på befaring. Da kom de med gode råd, som vi valgte å følge, og som er noe av grunnen til at vi i dag er så fornøyde med sluttresultatet. Tilbudet som kom allerede dagen etter var meget oversiktlig og proft, og prisen (fastpris alt inkl) helt fair. Vi er meget fornøyde med hele gjennomføringen. Jobben ble gjort til avtalt tid, og oppfølgingen underveis var god. Selve arbeidet som bestod i utvendig maling av hus og garasje ble nøyaktig og effektivt utført. Grundig vask, skraping og pent malerarbeid uten søl. Fokuset var hele veien at kunden skulle bli fornøyd! Og det er vi - veldig!

Marianne, Tønsberg, 29. april 2020

Utvendig maling enebolig

Jobben ble utført nøyaktig som avtalt, til avtalt tid, og avtalt pris. Veldig pent utført arbeid, nøyaktig i overgangene mellom grunnfarge og "pyntefarge". Malerne var veldig ryddige underveis, passet på å ikke søle på blomster, terrasser etc. Alt utstyr ble rydda vekk etter endt arbeidsdag. Et uhell med ei utelampe ble erstattet av Primer uten diskusjon. Meget fornøyd med alle deler av denne jobben, og kan absolutt anbefale Primer Malerservice for jobber som dette.

Bent, Tønsberg, 25. april 2020

Utvendig vask og maling av hus

Primer gjorde en flott jobb til en grei pris. Flinke, hyggelige, serviceinnstilte folk og god kommunikasjon underveis. Anbefales!

Wenche, Tønsberg, 9. mars 2020

Fornye tak med gips

Vi er svært godt fornøyd med arbeidene som er utført av Primer Malerservice AS. Fra første stund hvor vi aksepterte et godt tilbud på gipsing og maling av et stort stuetak har de vært raske og profesjonelle. Underveis fikk vi også tilbud på maling og gulvsliping m/lakering i samme stue som vi aksepterte. Alle arbeidene ble utført med høy kvalitet og de holdt alle tidsfrister som ble satt. Dessuten var de svært hyggelige å samarbeide med. Punktlighet, god kommunikasjon underveis og høy kvalitet på alle arbeidene gjør at vi kan gi Primer Malerservice vår beste attest og absolutt anbefale dem til tilsvarende oppdrag.

Bjørn, Tønsberg, 27. nov. 2019

Maling av 2 vegger i stue og kjøkken,pluss en vegg på soverom.

Primer anbefales på det varmeste! Jeg har brukt de på en malejobb. Fra første kontakten med dem, har de fulgt opp nøye med både est. Av pris, tidspunkt og andre praktiske ting. De tok ansvaret for å handle inn alt, jeg oppga kun fargekoder. Jeg valgte at de malte da jeg var bortreist og hadde dermed ingen kontroll på jobben som ble gjort før jeg kom hjem. Det viste seg da at det var malt med feil farge i stua og jeg ga beskjed. De sjekket umiddelbart opp at det var riktig fargekoder de hadde malt med. Så tok de kontakt m Fargerike og der hadde de systemfeil på den fargekoden jeg hadde valgt. Altså ikke Primer sin feil. I løpet av kort tid, kom de og malte alt i stua på nytt. Flott resultat!

Ann, Tolvsrød, 22. nov. 2019

Sparkle og male leilighet 35kvm

Bra arbeid som ble utført til avtalt tid.

Dag, Nøtterøy, 11. nov. 2019

Skille av ett soverom til to; sette opp ny vegg

Effektive, dyktige og pålitelige folk. God oppfølging og kommunikasjon underveis. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort, og kan virkelig anbefale dem videre.

Mari, Tønsberg, 11. nov. 2019

Sparkling og maling av stue på 43 kvm

Effektivt og super utførelse. Veldig god kommunikasjon og oppfølging. Dette er et firma jeg vil anbefale på det sterkeste.

Tom, Tønsberg, 29. okt. 2019

Maling,rørlegger

Bra utført arbeid, hadde gode forslag til løsninger og kom til avtalt tid. Ellers veldig hyggelige og serviceinnstilte.

Trude, Torød, 26. okt. 2019

Legge gipsplater samt male ca 110 kvm

Godt fornøyd:) Primer viste masse engasjement og utførte et flott arbeid. Hyggelige arbeidere, løsningsorienterte og flinke. Anbefales!

Petter, Tønsberg, 15. okt. 2019

Maling av tak,vegger og evnt legging av laminat

Møter opp til avtalt tid. De er flinke og står. På hele dagen. Bra kommunikasjon og de er nøye i utførelsen. De malte tak og vegger i gang og stue, samt la laminat. Jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Hilde, Tønsberg, 9. okt. 2019

Lettvegg med dør

Primer har vært proaktive, ryddige og hatt god oppfølging med oss. De har gjort veldig bra arbeid. Vi bruker dem gjerne igjen.

Henning, Holmestrand, 5. okt. 2019

Bytte kledning,isolere og male yttervegg

Vi byttet kledning, isolerte, byttet vinduer og malte en vegg. Primer Malerservice gjorde en fantastisk jobb. De er effektive, flinke og veldig positive. De gjorde jobben innen tidsfristen, og vi er veldig fornøyde. Jeg kan absolutt anbefale Primer Malerservice til andre!

Merete, Nøtterøy, 4. april 2019

Utvendig maling av hus på nøtterøy

Primer malerservice utførte malerjobben meget bra og var punktlige og nøyaktig i sitt arbeid.

Siv-Tove, Nøtterøy, 30. juni 2015

Maling av hus

De gjorde et godt arbeid, og ble ferdig til avtalt tid. Fornøyd.

Irene, Nøtterøy, 22. aug. 2014

Male ute og inne

De malte huset vårt utvendig. Raskt, pent og alltid til avtalt tid. Blide og seriøse folk, jeg trygt anbefaler videre.

Silje, Larvik, 4. okt. 2013

Innendørs maling

Raskt og godt utført arbeid. Holdt alle avtaler og var meget hyggelige å ha i hus!

Bent, Tønsberg, 2. mai 2013

Hele eller halve huset.

Raskt og greit levert. Blir ferdige på to dager. Grei pris.

Kl, Barkåker, 1. mai 2013

Oppussing alle flater 1. etg

Primer Malerservice pusset opp hele huset vårt unntatt bad og soverom. Arbeidet ble godt utført og til en god pris. De brukte litt lengre tid enn avtalt og de kunne vært enda mer pirkete på detaljene (jeg er perfeksjonist). Ekstra stjerne for god oppfølng.

Marius, Sandefjord, 5. feb. 2013

Male hus utvendig inkludert vask og skraping

Primer Maleservice gjorde en flott jobb og holdt de avtaler som ble gjort. Godt samarbeide, de småting som ble påpekt tok de positivt og rettet opp uten problemer.

Arne, Tønsberg, 19. aug. 2012
Vis flere evalueringer

Kart