Strømmen Keramiske Håndverk As

5.0 (20 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

Strømmen Keramiske Håndverk As

Håndverksbedrift som startet opp i 1997 med hovedvekt på oppussing av gamle bad og flislegging av bad i nybygg.
Tar på oss totalrenovering av bad med alt fra A-Å, lager i den forbindelse tegninger av badet, fremdriftsplan,ordrebekreftelse og kontrakt (med punkt om dagmulkt) før oppstart av alle "Totalbad" - prosjekter. Vi har også egen rørlegger, slik at vi kan ta på oss mindre serviceoppdrag i tillegg . Fast underleverandør på el. arbeider er Partner Elektro as, leier også inn Tømrer Bjørklund ved behov til snekkerarbeide.

Tar på oss alle typer oppdrag med flis, alt fra flislegging av kjøkkenbenk til større prosjekter med flere hundre bad samt noe murerarbeide.
Alle våre medarbeidere kommuniserer på Norsk.
Ved oppussing av bad, "Totalbad" hvor vi har hele oppdraget fra utriving til nøkkelferdig bad, så gir vi en 10 års-garanti på "tett bad".
Befaring utføres for å kunne gi et uforbindtlig tilbud til kunder, dette koster ikke noe med mindre man ønsker befaring etter kl. 16.00.
Tar på oss oppdrag i hele Romerike samt deler av Oslo (Oslo øst,vest og nord, ikke sentrum og ikke mot Asker).

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften