Siste evalueringer (8)

Takpapp flatt tak

Fikk ny takpapp på flatt tak, ny takrenne, og beslag. Veldig fornøyd med jobben, og hyggelige ansatte. Kan anbefales videre!

Stian, Vollen, 1. aug. 2019

Taktekking arbeider

Veldig fornøyd med jobben gutta gjorde. Måtte inn og avslutte arbeidet til en tidligere leverandør som ikke hadde ferdigstilt. De gjorde en god jobb til en god pris. Bruker dem gjerne igjen.

Kjetil, Snarøya, 25. sep. 2017

Legge takpapp og forkantbeslag mm. på lite uthus

Bedriften utførte jobben raskt og effektivt til avtalt pris. Meget godt utført arbeid. God kommunikasjon og informasjon. Anbefales.

Elsebeth, Fagerstrand, 2. sep. 2017

Lekkasje garasjetak

Vi er veldig fornøyd med utført jobb, av Oslo Tak og vedlikehold as, på vårt garasjetak. Flinke arbeidsfolk, hyggelige og som gjorde profesjonelt utført arbeid, til en veldig ålreit pris. Flott resultat! Mvh Jan Ørnes.

Jan, Strømmen, 31. aug. 2017

Membran tak 100 kvm

Vi er et lite sameie på 8 rekkehus som har valgt Oslo Tak & Vedlikehold for å utføre jobben med å skifte membran tak, pipe og luftbeslag pluss div småutbedringer. Oslo Tak & Vedlikehold utførte jobben på en meget profesjonell og ryddig måte. De kom til avtalt tid, orienterte underveis og gjorde jobben tom før fristen. Vi er kjempefornøyde med jobben og kan anbefale på det sterkeste å velge denne bedriften. Stiller gjerne som referanse om ønskelig.

Faris, Oslo, 17. aug. 2017

Skifte terrasserekkverk og taktekke på tilbygg under - ca 35 m2

Veldig fornøyd med utført arbeid. Solid og ordentlig. Alt i henhold til avtalt tid og kostnad. Flinke med å holde arbeidsplassen ryddig og veldig serviceinnstilte. Dette firmaet vil jeg bruke igjen ved behov. Mvh Sidsel.

Sidsel, Lillestrøm, 21. juni 2017

Taktekking tilbygg 25 m2 asfalt takbelegg

Presis, nøyaktig utført etter avtale, fornuftig pris.

Svend, Nesbru, 31. mai 2015

Reparasjon av løs takrenne og skifte av noen takstein som er skadet.

Møtte opp på befaring til avtalt tidspunkt, utførte jobben på avtalt dag og var lett å kommunisere med.

Steinar, Oslo, 15. april 2015
Vis flere evalueringer

Kart