Siste evalueringer (8)

Maling av ca. 80m2 (ute)

EG-SERVICE gjorde jobben godt, effektivt og rimelig. Vi er godt fornøyd og anbefaler dem!

Jostein, Bodø, 4. juli 2015

Montere bordkledning

USERIØS Dette startet godt, kontrakt kom pr epost, og bedriften møtte opp til befaring på avtalt tidspunkt. Arbeidet ble gjennomgått og vi avtalte eventuelle tillegg og oppstarttidspunkt, som var to dager etter befaring. Arbeidene skulle være avsluttet etter maks 14 dager, men når min svigerfar drar innom på hytta etter 14 dager er det ingen ting som har skjedd. Etter en stund får jeg en epost om sykdom, men så ble det stille. Styr unna EG-SERVIC.

Øystein, Brønnøysund, 7. juni 2015

Nedvask av hus 180 kvm

Godt fornøyd med jobben som ble gjort.

Kristin, Bodø, 3. april 2015

Utflyttingsvask ev enebolig

Det ble gjort en god jobb, bortsett fra noen ting på kjøkken og bad var dårlig vasket. Ellers fornøyd!

Anette, Bodø, 22. mars 2015

Legge på plass takstein

Dette var ingen bra opplevelse dessverre. Det begynte bra med presis oppmøte men forsinkelser kom og informasjon uteble. Jeg måtte spørre etter tilbakemelding/mase på tlf hele tiden. Jeg aksepterer at det ble forsinkelser pga snø på taket men det tok likevel 1 mnd for bedriften å finne ut at de ikke kunne gjøre jobben, til tross for at bilde av hus og tak var fremlagt. Jobben gjaldt bare å legge 1(! ) taksten på plass.

Vidar, Bodø, 2. mars 2015

Hei nå beskriver du ikke problem stilling og de tiltak som ble utført for å rette. Vi stiller oss uforstående til anmeldelse.

EITERJORD GÅRD AS 5. mars 2015

Listing

Kom kjapt med tilbud, og vesentlig billigere enn konkurrentene. . . Ble dessverre ikke ferdig på 1 dag som avtalt, men det hadde blant annet med at jeg ikke hadde kjøpt nok material. . . . , og DET kan jo ikke Eiterfjord Gård AS lastes for.

Mona, Bodø, 8. sep. 2014

Flytting og kasting

Alt var perfekt håndtert!

Kristian, Bodø, 11. april 2014

Ventil/luftluke på badet

Hei. Er veldig fornøyd med jobben som er gjort, tusen takk for at du kom så raskt og gjorde en kjempe jobb. Karin Bjerkli.

, Bodø, 7. april 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Eiterjord Gård AS

3.8 8 evalueringer Tollå