SKOTVEDT Drammen

 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Åpner i morgen kl. 07:30
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

SKOTVEDT Drammen

Skotvedt tilbyr trygghet, forutsigbarhet og sørger for lavest mulig bilkostnader gjennom alle årene du har bilen.Vi har fornuftig prisede leiebiler med egen utleieskranke i butikk. Vi har nøkkelinnkast for de gangene du vil levere bil utenfor våre åpningstider. Og vi er fleksible og imøtekommende for våre kunder; det er fordelen med å være en liten familiebedrift ? vi er smidige. Vi er til for kundene våre!


MECA-godkjent verksted

Uansett hvilket bilmerke du kjører, så har vårt verksted en dyktig stab av mekanikere som står klare til å hjelpe deg. Vi innehar kompetanse til å ta hånd om de aller fleste bilmerkene, uansett hvilken årsmodell det er.

Skotvedt er tilknyttet MECA-kjeden. MECA er en av Skandinavias ledende aktører innenfor bilreservedeler, verktøy og verkstedutstyr. I MECA arbeides det i alle ledd for å gi deg som bileier et enklere og mer kostnadseffektivt bilhold med bedre produkter og høyere servicegrad. Vi utfører bla. følgende tjenester:

- Oppgradering til DAB+
- Understellsbehandling
- EU-Kontroll
- Skifte dekk
- Motorvask

I MECA benytter man kun reservedeler som er av originalkvalitet, eller høyere kvalitet. MECA sitt effektive logistikksystem sørger for at riktig del til bilen din, er på plass til riktig sted til avtalt tid. Alle MECA verksteder har tilgang til verktøy, diagnose- og verkstedutstyr for å kunne utføre et korrekt arbeid på nettopp din bil.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

 • Åpner i morgen kl. 07:30
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften