Siste evalueringer (31)

Oppussing av kjeller

Greit og effektivt gjennomført, anbefaler gjerne vidare.

Rolf, Nesttun, 8. sep. 2022

Helrenovering av bad på 9,4 m2 på bønes

Bra utført arbeid på badet. Elendig på annet snekkerarbeid vi brukte de til. Norsk prosjektleder var bare i veien og vanskelig. Utlensingen som fliset og støpte badet var kjempeflink og enkel og hyggelig å ha med å gjør.

Idar, Bønes, 5. april 2021

Fliselegging og av montering dusj-dør

Veldig godt fornøyd! Oppstarten var ryddig. Prosessen underveis var forutsigbar. Fikk gode anbefalinger om smart justering av planene. Ble tatt med på råd. Ryddighet på arbeidsplassen. Dekket til møbler i naborom. Og ikke minst - fint håndtverk.

Yngvar, Bergen, 20. des. 2019

Nytt bad

Vi fikk et veldig fint bad.

Tor, Søreidgrend, 27. aug. 2019

Renovering av (heile eller deler av) bad

Flesland Flis gjorde jobben på ein fin og ryddig måte. Anbefales.

Jarle, Søreidgrend, 7. aug. 2019

Oppgradering av vaskerom til bad/vaskerom

Gjorde fin jobb, bortsett fra flisleggeren som grisa fælt med silikon. Fim gjeng som gjordr arbeidet effektivt og raskt. Prisen ble som avtalt på forhånd. Ryddig folk å bruke.

Oddgeir, Sandsli, 13. aug. 2017

Utskiftning av 3 takvinduer

Veldig seriøse, god kommunikasjon både i forkant, under og etterpå, og kunne gå igang på kort tid. Meget fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefales.

Klaus, Laksevåg, 18. mai 2017

Helrenovering av 3,6 m2 bad med fliser.

Alt utført på en meget tilfredstillende måte.

Aage, Nesttun, 14. mai 2017

Helrenovering av bad

Syns de gjorde en kjempebra jobb, og de overrasket med å komme lenge før tidsskjema. Prisestimat de gav meg på forhånd ble også overholdt, så alt i alt en god jobb. Eneste nedtrekk var surr med benkeplater og litt småfiks arbeid som ikke var gjort godt nok på forhånd, men det ordnet de raskt.

Kamilla, Ask, 20. feb. 2017

Skifte 2 vinduer i taket på loft

Fantastisk flinke og ryddige. Skiftet 2 takvinduer og listet rundt. Flott arbeid og jeg bruker de gjerne igjen.

Eli, Frekhaug, 18. des. 2016

Skifte 2 vinduer og en altandør

Høflig og ryddig håndverker som snakker godt norsk. Rydder fint etter seg og gjør pent og solid arbeid. Kontoret har tilpasset seg våre ønsker og var i tillegg billigst på pris i konkurranse med 8 andre firmaer som var med på anbudsrunden.

Thomas, Bergen, 13. nov. 2016

Lage gammelt våtrom til rom/wc

Ville jeg brukt dem igjen? Ja, helt klart. Det var en vanskelig jobb med mange utfordringer som de tok på strak arm. Et gammelt våtrom, med mye rør og elektronikk som de gjorde om til et flott bad! De møtte også på grunnfjell som de måtte fjerne, og de skaffet folk til å gjøre dette på meget kort varsel. De er noe dyre og oppdateringene på pris som de er nøye med å sende ut ved forandringer må leses grundig da vi fikk oss noen overraskelser til slutt.

Erling, Bergen, 10. okt. 2016

Helrenovering av bad

Bra og profesjonell arbeid. De var åpen til å diskutere planlegging. Veldig organisert med tid mellom de tre firmaene involvert.

Alejandro, Nesttun, 10. sep. 2016

Totalrehabilitering av bad

Vi er fantastisk fornøyd med vårt nye bad. Hele prosessen gikk smertefritt og vi opplevde særdeles god service.

Fredrik, Fyllingsdalen, 13. juli 2016

Oppgradering av bod

Flesland Flis leverte et oversiktlig og greit tilbud. Vi hadde stort sett god kontakt med selskapet under hele prosessen. Kvaliteten på arbeidet som ble utført er vi absolutt fornøyd med. Det var nok litt intern kommunikasjonssvikt til tider. Det bør selskapet lett forbedre, så blir det fullt hus neste gang.

Knut, Rådal, 27. juni 2016

Bytte av 3 stk takvindu

Kom når de skulle, var effektiv og hyggelig. Ryddet veldig fint etter endt arbeid , regning iht avtale. Jeg bruker Flesland Flis på min neste jobb.

Tormod, Kleppestø, 13. mai 2016

Oppussing av lite bad

Vi valgte Flesland Flis til denne jobben etter å ha fått et oversiktlig og grundig tilbud basert på befaring. Firmaet garanterte at jobben skulle bli ferdig på ti dager, dette overholdt de til punkt og prikke. De var hele veien flinke til å forklare hva som ble gjort og alltid raske til å svare på henvendelser fra oss. Vi er meget fornøyde med det ferdige resultatet og anbefaler Flesland Flis på det varmeste.

Kristoffer, Bergen, 17. jan. 2016

Reparasjon av sprukne flisefuger i dusjhjørne

God service, fikk befaring på ønsket tidspunkt. Jobben ble rask og effektivt utført. Kort ventetid fra avtale ble inngått og til jobben var ferdig. Riktig pris for en liten jobb, ingenting ekstra. Lett å få kontakt med. En pålitelig og seriøs bedrift vi kan anbefale.

Lillian, Bergen, 28. des. 2015

Renovering av bad

Meget bra arbeid. Leverte som avtalt og ble ferdige innen tiden. Dette er andre gang vi benytter Flesland Flis, hvis vi noen sinne får et bad til, så kommer vi sikkert til å bruke dem igjen. Anbefales på det varmeste.

Bård, Nesttun, 26. mars 2015

Reperasjon / overflatebehandling av murtrapper i borettslag

Flesland Flis utførte arbeidet til avtalt pris og avtalt tid. De hadde god kompetanse opptrådte profesjonelt gjennom hele prosessen. Vi er svært fornøyd med resultatet! Kan absolutt anbefale dette firmaet.

Mollbakken, Bergen, 11. nov. 2014

Flislegge over toalett

Fornøyd med arbeidet som ble gjort. Flesland flis har ikke kontroll på hvem som gjør arbeid, ble oppringt 1 uke etter arbeid var fullført, de lurte på om vi hadde brukt noen andre til å utføre arbeidet. Prisen ble dobbelt så dyr som planlagt. Flesland flis la også igjen fugemasse i toalettet, som jeg måtte bruke god tid på å skrape vekk. Min vurdering av Flesland flis er at de ikke har kontroll på alle de utenlandske arbeiderne de bruker.

Øystein, Loddefjord, 6. mai 2014

Hei Det hadde vert greit om dere tok kontakt med oss i stedet for å gå frem på denne måten Når det gjelder att ikke vi har kontroll på arbeiderene har dette med att vi på det tidspunkt ikke hadde fått inn arbeidslisten ,du var heller ikke fakturert for det Om det var noe du ikke var fornøyd med har vi som vane og ordne opp etter oss Når det gjelder pris så har jeg aldri gitt en forhandspris på dette, det var her snakk om timepris da det var en liten reparasjons jobb

Flesland Flis AS 6. mai 2014

Flislegging av gang mot inngangspartier + fikse mur

Utførste jobben, raskt og til hyggelig pris. Vil absolutt bruke disse igjen.

Pål, Bergen, 14. aug. 2013

Hel renovering bad og toalett

Bedriften gjorde en grundig og god renovering av bad og toalett. Meget bra arbeid.

Svein, Laksevåg, 27. jan. 2013

Baderom renovering

Det var god nok. De følger planen, og det var ingen forsinkelser. De gjorde hva de ble bedt om. Litt mer kreativitet ville være bra.

Alejandro, Bergen, 30. sep. 2012

Nytt bad/rehabilitering

Arbeidet var godt, men alt rundt har bare vært et forferdelig styr. -Ikke overholdt de tidsfristen de gav oss. -Vi fikk ikke fremdriftsplan. -De prøvde å lure oss med å sende ut "Feil på regningen" som var alt for dyr. -Når de endelig rettet opp "feilen" var alikevel regningen nesten 40 000,- mer enn anbudet. -Utrolig dårlig kommunikasjon, de bruker gjerne 8mnd på å svare på mailer. -Generelt dårlig kundeoppfølging.

Daniel, Ulset, 29. april 2012

Tetting mellom kjøkkenbenk og kjøkkenvask

Jobben ble utført profesjonelt av en hyggelig håndverker. Vi ble fakturert for over dobbelt så lang arbeidstid som benyttet, inklusive kjøring. Holder på å klage på faktura nå. Avtal pris på forhånd og husk å sjekke faktura nøye i etterkant.

Ove, Bergen, 2. mars 2012

Totaltrestaurering lite bad bergen

Valget vårt falt på Flesland Flis. Det ble endel mailutveksling på forhånd. Høy grad av fleksibilitet. Når jobben startet, var det kun ett par spørsmål som dukket opp. Vi hadde ingen mulighet til å følge opp arbeidet underveis. Badet var i helt perfekt stand slik vi hadde forestilt oss det og vi kan anbefale bedriften på det varmeste! Vennlig hilsen Ida og Kjell Hasund.

Ida, Bergen, 16. des. 2011

Tetting av hull i pipe etter vedovn

Utførte en god og rask jobb. Problemet var faktureringen av jobben, hvor det ble fakturert det dobbelte antall timer av hva som var forespeilet og faktisk utført. Det ble også fakturert for befaring, noe konkurrentene ikke gjør. Bedriften ga heller ikke fastpris på jobben, selvom det var dette anbudet spesifiserte. Det ble trukket fra 33 % av timeforbruket ved konfrontasjon. Oppsummering: Gjør en god jobb, men sjekk fakturaen nøye.

Torkel, Sandsli, 8. des. 2011

Oppussing/bygging av bad

Anbefales, meget bra flisearbeid.

Kristian, Bergen, 18. aug. 2011

Pusse opp bad

.

André, Fyllingsdalen, 28. juni 2011

Flytting av rør fra kjøkken til stue

Arbeidet ble gjort av Flesland Fliseutsalg til avtalt tid og pris. De lektet ned taket og platet,og satte inn ny dør med karm og gjorde pent arbeid. Anbefaler dette firmaet, selv om de ikke er de billigste håndtverkerene-.

Anonym, 5. des. 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Olarean Service AS

4.8 147 evalueringer Blomsterdalen

Byggfix Dobiuc

4.7 63 evalueringer Blomsterdalen

Fana Vaktmestertjenester AS

4.9 40 evalueringer Blomsterdalen