Siste evalueringer (4)

Arkitektfirma med sentral godkjenning for søknad til oslo kommune

Caseco har vært ryddige ovenfor oss og ovenfor plan og bygg i Oslo kommune, noe som har gjort at prosessen har gått raskt. Caseco kom med et godt fastpristilbud og de holdt seg til avtalt pris. Det har vært lett å kommunisere med Jens hos Caseco. Vi ville valgt Caseco igjen.

Jon, Oslo, 3. april 2018

Bruksendring for kjeller

Vi valgte Caseco for tegninger og ansvarlig søker for bruksendring av kjeller og fikk god hjelp og veiledning i hele prosessen. Jobben ble gjort innen avtalt tid og pris. Søknaden ble godkjent hos kommunen uten noe spørsmål. Vi er kjempefornøyd med tjenesten og gir vår beste anbefaling.

Jaspreet, Oslo, 4. jan. 2017

Tegninger og ansvarlig søker for laftet enebolig

Vi valgte Caseco som ansvarlig søker og prosjekterende for oppføring av lafted enebolig i Samnanger kommune. I løpet av hele søkeprosessen har vi fått veldig god oppfølging, har fått svar på alle spørsmål som vi hadde. Selve arbeidet ble splittet i 2 deler: rammesøknad og igangsettingssøknad og begge to søknadene var innvilget av kommunen veldig fort. Vi er svært fornøyd med tjenesten og vil fortsette å samarbeide med Caseco. Marina Trifonova.

Marina, Årland, 29. des. 2016

Arkitekt/byggmester søkes til rask og enkel jobb!

Jens Laland hos Conteco tok kontakt fordi han plutselig hadde litt ledig tid mellom andre oppdrag, og tilbød seg å gjøre ferdig en veldig enkel søknad til en veldig gunstig pris. Til sammenlikning lå de andre tilbudene på omlag seks til åtte ganger den summen jeg endte opp med å betale. Han redegjorde for ting jeg ikke visste, kontaktet kommunen og fikk ordnet opp i småting og fikset alt på to dager. Vi vet ikke om søknaden går gjennom ennå, men jeg opplever ham som seriøs, rask, effektiv, kompetent og ansvarsfull - så jeg ser ingen grunn til at det ikke skulle gå.

Muffinsmakeriet, Oslo, 25. aug. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Caseco

5.0 4 evalueringer Tananger

Jærconsult AS

  Bryne