Siste evalueringer (11)

Anlegge plen

Leverte det beste tilbudet og gjorde en god jobb. Hadde god kommunikasjon underveis, de var tilgjengelig og fulgte opp i etterkant av jobben.

Kenneth Holte, 7. april 2019

Bytte gammelt avløpsrør

Kan varmt anbefale dette firmaet. Hadde ikke hørt om firmaet på forhånd og ble veldig positivt overrasket. Punktlig hele vegen. Godt beskrevet tilbud, godt utført arbeid ihht. Tilbud. Jobben gikk ut på å grave opp gamle avløpsrør og legge nye helt frem til kommunalt avløp. Raskt og effektivt utført. Torven fra plenen lagt pent tilbake og det såg pent ut etter de var ferdig. Tommel opp!

Frode Rødal, 28. feb. 2019

Drenering rundt husmur,ca 40 m.

Veldig fornøyd med jobben. Stor jobb med drenering, flytting av kloakk og vannledninger, opprusting av inngangsparti, planering av grunn for terasse og hagestue. Etter dreneringjobben ble alt ryddet opp og plen var klar til å så på ny. Tilbudet var veldig godt spesifisert. Ledelsen og medarbeidere i firmaet var svært hyggelige og imøtekommende hele veien. Prismessig vant dette firmaet i konkurranse med andre. Vi kan absolutt anbefale Urke Maski.

Tove Krøvel, 14. juni 2018

Drenering,etablering av ca. 100m2 mur,parkeringsplass og utplanering av tomt.

Anbefales ikke, useriøst bedrift. Overfakturering, skadeverk, utrivelige polakker, ansvarsfraskrivelse og frosne vannrør etter disse har vært her.

Joakim Angelo, 23. mars 2018

Veldig leit å skulle plutselig få en slik tilbakemelding etter at dere kun har gitt gode tilbakemeldinger ang. arbeidet som er gjort hos dere. Vi kom med tilbud om å hjelpe dere med vannledningen, men mot vederlag, da denne har blitt lagt for høyt av andre tidligere og ikke innbefattet vårt arbeid. Vi er mer enn gjerne behjelpelige dersom vi har gjort en feil, men å anklage oss for et arbeid vi ikke har gjort, synes vi ikke er på sin plass.

URKE MASKINSERVICE AS 30. mars 2018

Lage parkeringsplass på tomt

Hyggelige og profesjonelle folk! Dei kom til avtalt tid og gjorde jobben skikkelig og fint til ein rettferdig pris. Kan trygt anbefale Urke Maskinservice AS.

Frantz Frantzen, 6. juli 2017

Utviding av snuplass og kort tilkomstveg

Ryddig og åpen prosess vedr. Synfaring, anbudet og senere justering av dette. Noe forsinket igangsetting, som ble ytterligere noe komplisert av snøfall og glatte veger. Stilte med moderne utstyr og kompetente førere. Gjennomføring av arbeidet ble utført på en god og ansvarlig måte. Noen mindre misforståelser ble det riktignok, men dette er det gjort avtale om å rette opp snarest. Anbefaler gjerne Urke Maskinservice AS.

Olav Haugen, 27. des. 2016

Opparbeide hage / fjerning av busk og gamle rot

Vi hadde befaring av daglig leder, har fått pristilbud med god pris dagen etter og Urke Maskinservice har utført jobben i løpe av kort tid . Fakturabeløp er lik med pristilbud (fastpris). Vi er veldig fornøyd med resultat og kan anbefales Urke Maskinservice på sterkeste ! MEGET Danilo Raths Daglig leder Alphapipe AS.

Alphapipe As, 14. mai 2016

Opparbeide tomt/uteområde

Utførte et meget godt arbeid i forbindelse med opparbeiding av uteområdet på tomten vår. Arbeidet bestod av graving, tilkjøring av soldet jord, planering og legging av drensrør. Punktlig, god pris og nøye utført. Vi gir firmaet våre beste anbefalinger!

Marit Skaarup Kildehaug, 7. april 2016

Drenering av eksisterende hus

Jeg anbefaler absolutt Urke Maskin. Godt utført jobb med dreneringen og isoleringen utvendig mot grunn. Kontaktpersonen Jan-Kennet var meget hyggelig og samarbeide med under hele prosessen - arbeiderne som utførte selve jobben var hyggelige og profesjonelle. Prisen er absolutt konkurransedyktig, maskinparken er «up to date» og arbeidet vart utført når det skulle. Anbefales!

Roger Liavåg, 5. feb. 2016

Graving av tomt

Firmaet var veldig god på å gi rask tilbakemelding hvis det var noe man lurte på. De var også lette å ha en bra dialog med. De gjorde alt de skulle på en Tilfredstillende måte.

Siael Brændeland, 23. okt. 2015

Drenering rundt grunnmur

God kommunikasjon hele vegen - punktlig, raskt og nøye utført.

Christer Jensen, 25. nov. 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart