Siste evalueringer (20)

Skifte/montere to nye ytterdører

Byttet to ytterdører raskt, effektivt og til avtalt pris og tid. Veldig fornøyd.

Jorun Undheim Løvli, 10. jan. 2020

Bygge utebod

Jeg, som Styrelder i et lite sameie, er avhengig at de ulike jobbene blir utført raskt og rimelig, men høy kvalitet, syns at vedkommende tilfredsstilte alle våre behov. Han var meget rask til å sette opp en kombinert utebod. Kan trygt anbefale dette firmaet.

Odd-ivar Røsnes, 28. okt. 2019

Bytte av vinduer og terrassedører.

Foretok totalrehabilitering av fasaden med etterisolering, bytte av vindu/dør inkl. Innvendig belistning og ny panel. Gjenstår å bygge inngangsterrasse med trapp. Så langt veldig fornøyd, god kommunikasjon og god kvalitet på arbeidet.

Line Evensen, 31. mars 2019

Bygging av utendørs bod på ca 15kvm

Roar Nordhagen med samarbeidspartner leverte i henhold til pris og tidsplan. Svært fornøyd med samarbeid, kommunikasjon og oppfølging underveis i prosjektet. Anbefales!

Joar Langaard, 19. nov. 2018

Installering av friskluftsventiler i 3 soverom og en bod

Bra i alle ledd!

Endreson Morten, 9. aug. 2018

Overbygg på inngangsparti og terasse ++

Fantastisk arbeid. Absolutt ingenting negativt. Fra første møte var jeg sikker på at dette kom til å bli bra. Og det stemte. Roar har vært rask, men har også tatt seg tid til å ta kontakt om noe var usikkert. Inngangspartiet med terrasse og overbygg har blitt flott og svært solid. Naboer har latt seg imponere både under byggeprosessen og spesielt etter det ble ferdig. Jeg anbefaler mer enn gjerne Roar til alle som setter kvalitet, estetikk og pålitelig som viktige faktorer når noe skal bygges. Og prisen - som avtalt selvfølgelig! Are.

Are Nerem, 4. mai 2018

Bygge platting

Jeg har brukt Roar Nordhagen til full renovering av et eldre hus. Han har pusset opp hele huset i 2 etasjer, tak, vegger, gulv, trapp opp til 2 etasje. Laget åpen løsning i hoved etasjen. Satt opp 2 stk terrasser, en i front, en på baksiden. Begge er romslige, og flotte. Han er rask, pålitelig, og finner gode løsninger. Han er nøyaktig. Og veldig hjelpsom hvis jeg lurer på ting litt utenom planlegging. Er fantastisk å samarbeide med. Hilsen Irene.

Irene Tingsrud, 28. feb. 2017

Bytte tak på to-mannsbolig

Kan bare anbefale! Trygt, seriøst og godt uført! Byttet tak på en eldre tomannsbolig.

Morten Solberg, 11. nov. 2016

Oppussing av eneboligs 1. etg

Rn Bygg og vedlikehold gjorde en flott jobb! Stue fikk nye vinduer, skyvedør, rettet gulv, innvendig utlekting, isolasjon og gips, parkett og tak. Mye tilsvarende i gang og kjøkken, og to etasjer med furutrapp ble fornyet med parkett og trappeneser. Alt er gjort svært pent, til avtalt tid og pris. Bedre blir det ikke, og disse gutta kan gis de beste anbefalinger!

Per Kristian Solbak, 24. juni 2016

Tilbygg på hus kløfta

Meget godt arbeid utført til fornuftige priser! RN B & V ved Roar Nordhagen kan virkelig anbefales. Benyttet han nå i høst til et mindre tilbygg på huset, og dette ble utført uten noen som helst negative bemerkninger. Godt innenfor forventet leveringstid og solid arbeid utført. Fleksibel underveis, da vi kom med enkelte endringer vi ønsket. Ved senere behov vil vi absolutt bruke han igjen!

Øyvind Hjelkrem-haug, 8. des. 2015

Bygge postkasse stativ

Firma monterte tak til postkasser. Ble utrolig fint og virker veldig robust. Super fornøyd.

Kim Karlsen, 9. nov. 2015

Skifte vinduer og ytterdør enebolig

Vi benyttet Roar Nordhagen og er veldig godt fornøyd med jobben de gjorde. De byttet vinduer og en dør og utførte jobben etter avtalt pris. Veldig ryddig med anbud og faktura dokumentasjon som gjorde det enkelt og oversiktelig å sammenligne. Vi kan anbefale andre å benytte disse!

Øystein Sigstad, 2. nov. 2015

Bygging av terras med plast tak over

Vi er meget fornøyd med arbeidet som ble utført av Rn bygg & vedlikehold. Roar Nordhagen kom rask på befaring og ga en skriftlig tilbud kort tid etter. Tilbudet var rimelig og konkurransedyktig. De er flinke og profesjonelle. Jobben var utført rask og effektiv på fem arbeidsdager med meget god kvalitet. Vi fikk god råd før og under bygging. Han var fleksible med nye løsninger under bygging. Vi vil sterk anbefale Roar for lignende jobber.

Siva Sivapathasundaram, 29. okt. 2015

Bytte av vinduer pluss pluss

Bytting av vinduer og panel. Roar Nordhagen var fra dag en seriøs og dyktig. Han kom som avtalt og leverte en regning i slutten av prosessen som samstemte med pristilbudet. Han var rask og nøye. Og jeg er veldig fornøyd med utført arbeid. Kan virkelig anbefale han.

Berit Tønsaker Borgaard, 8. okt. 2015

Bygging av garasje og legging av belegningsstein

Roar leverte en pris som var konkurransedyktig, og hadde samtidig endel tips og tanker til løsninger som jeg satte pris på. Han var meget lett å samarbeide med, og gjorde en utmerket jobb med ferdigstillelse av garasjen. Jeg følte meg trygg hele veien på at dette ble fagmessig og ordentlig utført. Vi er MEGET fornøyd med jobben, og kan trygt anbefale han videre til lignende prosjekter.

Ronny Mikalsen, 21. sep. 2015

Snekre redskapsbod ute

Vi kan trygt anbefale RN bygg og vedlikehold. De kom raskt på befaring, kom med skriftlig pristilbud, og gjorde en veldig bra jobb til avtalt tid og pris. Vi kommer til å ta kontakt med RN bygg og vedlikehold neste gang vi har behov for snekker.

Anders Saso, 24. aug. 2015

Påbygg på eksisterende veranda i 2 etg.

På bygg veranda. Kom som avtalt. Gjorde jobben raskt. Ansvarsfulle og nøye. Da jobben var utført, ryddet de opp alt etter seg. Kan anbefale dette Firma. Meget dyktige karer☺️.

Pål Sjølli, 28. april 2015

Bytte vindu på bad.

Vi trengte å bytte et vindu på et baderom. RN Bygg skaffet vinduet og byttet det. Alt ble gjort profesjonelt og til avtalt tid og pris.

Marius O. Risan, 21. mars 2015

Isolere list/ bytte list på verandadøra

Veldig fornøyd, bra pris og profesjonelt utført arbeid.

Kathrine Eriksen, 13. mars 2015

Listing av 6 dør kraner og 10 meter gulv list

Veldig fornøyd. Han kom når det passet meg. Han gjore en kjempe bra jobb og til en bra pris. Anbefaler på det sterkeste. Jeg har allerede avtalt mer jobb med han.

Stian Lundberg, 7. feb. 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart