MOELVEN ELPROSJEKT AS

5.0 (2 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Postboks 54, 2391 Moelv

MOELVEN ELPROSJEKT AS

?
Moelven Elektro tilbyr alle typer elektriske installasjoner innen sterk- og svakstrøm og industriautomatisering.?

Selskapet besitter alle offentlige autorisasjoner som kreves. Vi tilbyr våre tjenester til private kunder og industri og næringsliv. At vi er tilgjengelige, punktlige og har gode kunderelasjoner i vårt geografiske nærområde er av største viktighet. Våre avdelingskontorer er på følgende steder: Lillehammer, Hamar, Raufoss, Gardermoen, Oslo og i Tønsberg.


TELE / DATA og SIKKERHET

- Brannalarmanlegg
- Inbrudd og adgangskontroll
- Antenneanlegg
- Tele/Data kablingssystemer


INDUSTRIAUTOMASJON

Vi har egen industriatumasjons avdeling som prosjekterer og utfører industribasserte anlegg. Avdelingen leverer, programerer og idriftsetter automasjonsløsninger bassert på PC og PLS.


PROSJEKT

Moelven Elektro leverer prosjektering og utføring av alle typer elektriske anlegg for bygg- og anleggsmarkedet i hele Norge.

Vi er en av Norges største elektroentreprenører og har gode relasjoner til entreprenører, offentlige og private eiendomsselskaper og byggherrer. Med vår fleksible montørstab har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre prosjekter i alle størrelser og kompleksitet.KONSULENTTJENESTER

Vi har egne prosjektingeniører som kan bistå med teknisk vurdering av elektroinstallasjoner, internkontroll og kvalitetssikring, teknisk dokumentasjon og prosjektering/kontruksjon av elektriske anlegg.


SERVICE

Alle våre avdelinger har bra kapasitet og allsidig kompetanse for å tilby god service. Alle våre montører har moderne servicebiler som er godt utstyrt med riktig verktøy og materiell for å løse ulike oppdrag. Alle avdelinger har egne lager og yter 24 timers service.


Les mer om Moelven Elektro her: http://www.moelven.com/no/Om-Moelven/Divisjoner/Byggsystemer/Moelven-Elektro-AS/

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften