Siste evalueringer (9)

Bytte tak

Veldig bra pris og fornøyd med jobben 😊.

Narinderpal, Knapstad, 1. feb. 2021

Skifte ytterdør og karm

Raske og effektive til en god pris.

Tina, Greåker, 1. okt. 2020

Ytterdør

Effektiv, rask og billig!

Kine, Rakkestad, 30. sep. 2020

Altan

Pålitelig grei jobben profesjonal gjennom ført . Pga corona blit jobben litt forsinket. Anbefalles på det sterkeste.

Ali, Fredrikstad, 12. juni 2020

Isolering av rom over garasje

Kommunikasjon i forkant av jobben var vanskelig og involverte en mellom mann. Arbeidet ble gjennomført på en ryddig måte, men ikke som avtalt. Det var ujevn kvalitet på siste finish, og deler av det jeg oppfattet som avtalt ble ikke gjennomført. Det er ikke lett å få kontakt med hverken Vytautas eller mellom mannen i etterkant for å rette opp feil. Mestparten av jobben ble profesjonelt gjennomført, men jeg anbefaler å sette opp en veldig detaljert avtale i forkant slik at begge parter har samme forståelse for hva som skal gjøres.

Astrid, Halden, 26. nov. 2019

Beskytte hus mot skadedyr

Anbefales. Profesjonelt gjennomført. Hyggelig og presis.

Shehbaz, Ytre enebakk, 21. nov. 2019

Bygging av garasje og veranda

Prosjektet startet godt. Det ble avtalt møter og befaring, og jobben ble påbegynt til avtalt tid. Etter hvert begynte det å bli diverse forsinkelser. Det viste seg at ikke alt stemte. Vi oppdaget blant annet lekkasjer under garasjeporten, noe som nå etter ett år enda ikke har blitt ordnet. Pussing i etterkant ble også lovet, men ikke utført. De fikk også et annet oppdrag utenom som bare er halvferdig etter tre måneder. Kvitteringer som ble lovet oss har ikke blitt levert. Nå har de sluttet å svare, etter måneder med nye, brutte løfter («vi kommer i morgen/neste uke»). Begge jobbene er fortsatt uferdige og vi blir nødt til å finne andre som kan fullføre det.

Jostein, Fredrikstad, 21. aug. 2019

Sette inn verandadør

Her var det vanskelig å velge bare ett av punktene hva vi var mest fornøyd med. Fra første kontakt var firma informativ, presis og forstod godt vårt behov. De kom til avtalt tid, utførte jobben fantastisk. Jobben var på laftet hus på over 100 år hvor intet er beint eller rett, og alt ble tilpasset uten problemer, snekkeren løste utfordringer på strak arm. Kommer til å bruke firma igjen, og kan anbefale de på det sterkeste.

Tove-Lill, Askim, 25. juli 2019

Bytte stolpene som garasjeporten er festet i på 2 garasjer,jeløya,moss.

Jeg er veldig fornøyd. En godt utført jobb.

John, Moss, 24. juli 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

EG Bygg og Graveservice AS

5.0 14 evalueringer Degernes

Kristoffer Schie Hatlem

  Degernes

Din Reparatør V/ Modahl

  Degernes