Siste evalueringer (11)

Montering av ovn.

Møter ikke opp til avtalt tid eller varsler om at de ikke kommer. Møter til 2. Avtale og viser lite faglig kompetanse når de foreslår en ulovlig løsning for å kompensere for en tabbe. Kommer tilbake en 3. Gang og fullfører jobben etter lovlig standard når kunde etterspør det. Informerer ikke om moms i anbudet og fakturer dermed høyere enn anslått uten noen kompensasjon for komplikasjoner. Reduserer pris noe etter klage fra kunde.

Aslak, Trondheim, 21. feb. 2018

Rehabilitering av pipe - enebolig. samt noe oppussingsarbeid

God service, god jobb, utført til avtalt pris og tidspunkt.

Nicholas, Gjølme, 27. feb. 2017

Klargjøre pipe og installere vedovn.

Kom til avtalt tid og utførte jobben som avtalt.

Margrethe, Jakobsli, 8. feb. 2017

Riving og montering av peis,ovn.

Riving av gammel peis og montering av ny. Svært fornøyd med utført jobb av dyktige fagfolk. Super service og meget hyggelige folk å ha i hus. Utrolig ryddige fra start til slutt. Alt utført etter tidsplan. Resultatet ble helt topp.

Siri, Trondheim, 19. des. 2016

Rehabilitering av skorstein

Har bare positive erfaringer med bdriften. Anbudsprisen lå på samme prisnivå, som de andre anbudene jeg fikk, men de var først på befaring. De var punktlige og ryddige i alle ledd. Kan anbefales andre kunder.

Laila, Melhus, 30. okt. 2016

Demontering/fjerning av fast oppmurt peis i stue

VARMEFOCUS GJORDE EN ALDELES STRÅLENDE JOBB PÅ ALLE MÅTER. RASKT OG RYDDIG OG MED HØY KVALITET. VIDERE UTFØRTE DE TILLEGGSARBEID KNYTTET TIL INSTALLERING AV GULV PLATE (SKIFER) OG NY FRITTSTÅENDE VARMEOVN. OGSÅ DETTE ARBEIDET BLE UTFØRT MEGET BRA PÅ ALLE MÅTER, OG VI ER SVÆRT GODT FORNØYD MED RESULTATET AV JOBBEN. VI ANBEFALER VARMEFOCUS PÅ DET VARMESTE (! ).

Hans, Tiller, 14. okt. 2016

Rehabilitering av skorstein

Kjappe, redelige, tilgjengelige, hyggelige. Anbefales.

Hanna, Trondheim, 2. feb. 2016

Rehabilitering av pipe

Utførte jobben strøkent og til avtalt tid, med hyggelige og effektive folk. Best pris, best utført arbeid. Luktet svidd mye lenger enn forespeilet, og fakturaen på komm. Avgifter ifm prosessen ble purret på av kommunen, men ingen avdelene trekker absolutt ikke ned score på denne.

Geir, Selbustrand, 20. jan. 2016

Pusse opp pipe

Varmefocus tok opp jobben etter riving av murpeisen vår og fikk i oppdrag å pusse skårstein/pipe innendørs. Jobben ble utført over 2 dager og vi synes resultat ble veldig bra. Dessverre laget en av de to arbeiderne flere hakk/skader i veggen og de ryddet ikke opp alt materiale etter seg ved endt arbeid men firmaet har i etterkant vist seg å være seriøs å ryddet opp i saken. Dette gjør at karakter ender på toppscore likevel.

Kenneth, Heimdal, 10. des. 2015

Fra peis til peisovn

Godt fornøyd med utført jobb. De var raske og tilbøyelige til å dele opp oppdraget for å tilpasse vårt behov. Avtalen ble gjennomført uten problemer til en meget god pris. Anbefales!

Hilde, Sjetnemarka, 28. sep. 2015

Rive peis

Kontaktet firmaet onsdag. Torsdag kl 9 var de igang. Kjapp respons som er stort pluss. Jobben ble utført som ønsket. Firmaet ryddet opp etter seg og var raskt ferdig. Kan anbefale dette selskapet til andre for lignende jobber. Konkurransedyktig på pris.

Kenneth, Heimdal, 30. juli 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Stein Hugdal Byggtjenester AS

4.8 70 evalueringer Tiller

AS Taktekkern

4.8 11 evalueringer Tiller

Peis og Varme Trondheim AS

4.6 11 evalueringer Tiller