BIRGER PEDERSEN AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

BIRGER PEDERSEN AS

Birger Pedersen AS er et entreprenørfirma etablert i 1897 og dermed et av de eldste virksomhetene i regionen. Firmaet har hovedkontor i Namsos. Med sine 120 år har Birger Pedersen AS tilegnet seg bred erfaring innenfor tømmer- og betongfaget.

BYGGENTREPRENØREN SOM BYGGER ALT FRA FUGLEKASSER TIL SKOLER

Vi tar på oss stort og smått av oppdrag i hele Namdalen og Sør-Helgeland. Gjennom våre senere etableringer på Rørvik og i Brønnøysund har vi kommet enda nærmere våre kunder og samarbeidspartnere.


"Pedersen-Karan" og "Pedersen-Daman" er blitt et begrep i byggebransjen i Midt-Norge. Dette er fellesbetegnelser for alle som jobber hos Birger Pedersen og assosieres med stå-på-vilje, lidenskap og kvalitet. Arbeidsfolket bærer vår logo med stolthet.Ta kontakt med en av våre ansatte for gratis befaring og et uforpliktende tilbud. Vi kan tilby arbeider etter fastpris eller medgått tid og materialer, og vil garantere et solid håndverk og en ryddig arbeidsprosess.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften