FOSEN ANLEGGSERVICE AS

4.3 (20 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

FOSEN ANLEGGSERVICE AS

Fosen Anleggservice AS tilbyr anleggstjenester til private og næringsdrivende kunder på Fosen og Trondheim.

Vi tilbyr alt innen graving, massetransport, drenering, tomtarbeid, vei, vann & avløp,stein & mur, utemiljø og tilhørende arbeid i tillegg til vår vaktmesterservice kan vi imøtekomme deg som kunde med vår pålitelighet og kvalitetsmessig utførelse.

Våre kunder ligger i området Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag. Hovedtyngden er fra Trondheim, Stjørdal, Verdal, Levanger, ørland, bjugn, rissa og områdene rundt.
Velger du oss som leverandør, Skal du vite at vi gjør vårt ytterste for å tilfredsstille deg som oppdragsgiver.

Noen av våre tjenester;

- Port & Områdesikkring:
Vi tilbyr gratis befaring for oppmåling eller sevice på garasje/industriporter samt områdesikkring, Flettverksgjerde, Støy/Levegger, Rekkverk i stål, Skyveporter, Piggtråd og andre spesialøsninger.

- Vaktmestertjenester:
Fast Vaktmesteravtale eller tilkalling for store og små oppdrag! Fosen Anleggservice er tilgjengelig på telefon og har mobilt utstyr. Kan derfor stille opp på kort tid ut til kunde ved alle typer oppdrag når som helst.

- Entreprenørtjenester:
Graving, Planering, Vann og Avløp, Drenering, Mur, Massetransport og Snørydding.

- Mekanisk verksted og servicetjenester:

- Produksjon og montering av rekkverk, repo, mesanin og andre kontruksjoner i stål. Reperasjon av småmaskiner og vedlikehold for industri/næringsdrivende samt private. Mobilt utstyr til de fleste formål ut til kunde.

Ta kontakt!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften