Siste evalueringer (25)

Massetransport - så snart som mulig

Svarte kjapt, kom til avtalt tid, og gjorde en bra jobb.

Johannes, Drammen, 18. mai 2022

Drenering og etterisolering puss av grunnmur

Styr langt unna dette selskapet. Totalt useriøst. De skulle drenere etterisolere mur og legge puss. De forsvant før arbeidet var ferdig og etter gjentatte forespørsler har de endelig ikke ferdigstilt. Det ser ut som det er gjort i fylla. Nettiingarmeringen er synlig flere steder, Det er synlig isopor rundt vinduer og dører. Kanter og hjørner er skjeve og det er sprekker i muren. Enkelte ster er ikke isopor festet skikkelig. Det er griset utover vinduer og dører og ikke forsøkt fjernet Jeg har påpekt manglene , de kom en dag klattet litt og forsvant igjen. Dette selskapet bør du ikke bruke.

Ståle, Drammen, 5. mars 2022

Av og til treffer man kunder som ikke er helt gode. For det første hadde kunden selv satt inn dør og vinduer både skjeft og med 10 til 15 cm store åpninger han ville vi skulle Repparere for han. Vi spurte han flere ganger om han var fornøyd noe han sa bra. I ettertid har han visst kranglet med kona og prøver å hevne seg på entreprenøren for det. Se på alle vurderingene våre da kan dere jo tenke dere selv med vilken kunde det er.

FÆRDER BYGG OG GRAVESERVICE AS 22. mai 2022

Utgraving i kjeller

Topp utført.

Gunnar, Hof, 10. feb. 2022

Drenering

Ryddig og god kommunikasjon underveis. Jobben ble gjort som avtalt. Fornøyd med kvalitet på arbeid og gode priser. Anbefales sterkt og kommer til å brukes igjen ved behov.

Ibrahim, Oslo, 28. sep. 2021

Grave og plante thujar.

Kvalitet, kommunikasjon og ryddige. Kan Anbefales. .

Lars, Drammen, 29. mai 2021

Fjerning av gressplen

Veldig fornøyd!

Carl, Oslo, 26. mai 2021

Drenere + fjerne oljetank

Færder kom svært raskt i gang med arbeidet, faktisk et par dager før de egentlig hadde lovet. Firmaet sendte ut faktura før arbeidet var ferdig, med 2 dagers betalingsfrist. Vi holdt igjen noe av betalingen, men da litt mer av arbeidet ble gjort, og restfaktura kom, betalte vi resten. Det skulle vi IKKE ha gjort! Nå har arbeidet stoppet helt opp, og de har ikke gjort seg ferdig med det vi har kontrakt på. Færder har kommet med gjentatte lovnader om at de skal starte "i løpet av uka", men ingenting har skjedd. Vi har nå sendt dem faktura og inkassovarsel for manglende utført arbeid, og venter fortsatt på å få tilbake deler av betalingen. Anbefales absolutt ikke!

Tore, Sandefjord, 23. mai 2021

Drenering

Absolutt til å anbefale. Kommunikasjon var det supert, hjalp oss med mye ting uten det var i kontrakten så gir 🌟🌟🌟🌟🌟.

Burim, Drammen, 13. mai 2021

Pigging av gulv i garasje ca 30m2 og ca 20cm dybde. fjell og stein

Bra karer !

Vetle, Vøyenenga, 9. mai 2021

Drenering og reparasjon av ringmur

Grei nok, men ikke noe mer.

Jan, Vear, 4. okt. 2020

Drenering rundt hus

Var veldig fornøyd med Færder, både i kommunikasjon og gjennomføring. Vi hadde et litt krevende gammelt hus som nok ikke er helt lett å drenere. Tok et par ekstra dager og mer pukk enn beregnet (betalte litt ekstra pga av det), men strålende fornøyd med både innsats, kommunikasjon, gjennomføring og pris. Kan varmt anbefale Færder til andre, dette er meget erfarne folk som vet hva de driver med.

Knut, Oslo, 23. juni 2020

Sage i betong og grave større lysgrav

Raske og effektive, bra pris, noe kommunikasjonssvikt underveis men ordnet seg til slutt, anbefales.

Edin, Rykkinn, 25. mai 2020

Bilvei opp til huset

Jobben vi ville ha utført er blitt gjort på en god måte. De anbefales på det beste.

Orly, Oslo, 19. mai 2020

Heve terrenget i en del av hagen med ca en meter.

Hyggelige og effektive.

Anders, Oslo, 27. april 2020

Drenering

Dreneringen ble forsåvidt gjort bra og det gikk raskt. Det som ikke er så bra er at jeg fortsatt ikke har fått noen skriftlig bekreftelse/dokumentasjon fra firmaet på jobben som ble gjort, selv om jeg etterspurte dette flere ganger. Det ble også avtalt at vår terrassetrapp som ble fjernet fundamentet på, skulle ordnes i etterkant, inkludert i prisen vi avtalte. Dette skjedde aldri, selv ikke etter flere purringer per telefon og e-post.

Robin, Høvik, 15. okt. 2018

Drenering og grøfting.

Jobben to lang tid med mye opphold. Ingen beskrivelse av hva var utført.

Ove, Kolsås, 8. juni 2018

Minigraver for rydding av små stubber

Fleksibel og presis. Fornuftig priset oppdrag. Er fornøyd.

Trond, Oslo, 6. juni 2018

Maling av 45 m tak,to vegger a 10 m og trapp i rekkehus i oslo

Veldig fornøyd! Raskt, effektivt og god kvalitet! Hyggelige folk som var lett å samarbeide med:-) Superfornøyd!

Tonje, Slemmestad, 21. mars 2018

Drenering rundt hus i bærum

Jobben ble gjort, men vi opplevde veldig dårlig planlegging. Vi fant ut at gutta ble sendt til andre jobber, samtidig som jobben pågikk hos oss. Dette resulterte i at jobben blev stoppet helt hos oss. Det var også avtalt at beløpet skal betales etter at jobben ble fullført. Den første fakturan kom da jobben var 50% ferdig. Vi hela tiden rengjorde og samla søppel (matrester, plast, cigaretter). Vi upplevde ingen miljø hensyn alls. Flink og snakke.

Babak, Høvik, 28. juli 2017

Jobben ble utført meget profesjonell og raskere en planlagt enda i ferietid. Alt det tullet han kommer med er på ekstra arbeide som han ville ha utført på rekordtid som ikke var mulig. Han ville også at arbeiderne skulle jobbe lørdag og søndag pluss 12 timers arbeidsdag. Husk dette er utakknemlige kunder som ikke får det som dem ville. De var like misfornøyde med andre håndverkere som de ikke kunne diktere som de ville.

FÆRDER BYGG OG GRAVESERVICE AS 28. juli 2017

Graving og bortkjøring ca 20 kubikk i bærum.

Wilkes Graveservice gjorde jobben til avtalt pris og uten forsinkelser. Vi kommer til å bruke dem på andre jobber. Meget hyggelige karer som jobbe her hos oss. Kan anbefales. Ragnar.

Ragnar, Høvik, 10. mai 2017

Reparasjon av grunnmur - graving

Wilkes graveservice gjorde en utmerket jobb, som besto i graving og reparasjon samt isolkasjon av grunnmur. Profesjonelt , hyggelig og jobber til avtalt pris som er realistisk . Kan anbefales videre.

Anne, Jar, 10. mai 2017

Utbedring/pigging av kjeller

Wilkes graveservice har gjort en meget god jobb. De har vært pålitelig og forholdt seg til inngåtte avtaler. Tilleggsarbeid har blitt løst effektivt. Veldig serviceminded.

Christian, Oslo, 26. april 2017

Nedgraving av kjeller 80 kvm samt støp av nytt gulv

Hyggelige menn som arbeider effektivt med en positiv innstilling, alt går å løse :) kan anbefales.

Nina, Oslo, 7. feb. 2017

Graving,drenering,isolering,bortkjøring av masser rundt kjellermur

Raskt og profesjonelt utført jobb med drenering og isolering av kjellermur. I tillegg fikk vi bygget støttemur mot biloppstillingsplass og inngangsparti, og en flott trappenedgang til utleiedelen. Og på toppen fikk vi større hage og stablemur i skråbakken mot naboen. Det hele til en grei pris i forhold til konkurrerende anbud. 6 stjerner av 5 mulige og en trivelig kar å samarbeide med.

Bjørn, Skui, 19. nov. 2015

Grunnarbeid - oppføring av ca 10 meter grunnmur.

Bra utført jobb.

Odd, Horten, 10. sep. 2015

Grave ut og kjøre bort 3000 liters oljetank

Super person.

Emin, Horten, 24. mai 2015
Vis flere evalueringer

Kart