Siste evalueringer (10)

Skifte av vinduer og snekkerarbeide

Arbeidet bestod av utskifting av vinduer og utvendig bordkledning, etterisolering og overflateoppussing av stue, samt innvendig utbedring av fuktskadet kjeller. Mathisen bygg og vedlikehold leverte et konkurransedyktig tilbud, og framstår som et profesjonelt og seriøst firma. Ga god bistand i valg av løsninger. Imøtekommende og serviceinnstilte håndverkere, som er opptatt av at kunden skal bli fornøyd. Svært dyktige murere.

Nils, Oslo, 8. april 2018

Reparere gulv / legge nytt gulv.

Opplever at de gjorde det som trengtes uten at å gjøre unødvendig mye . Pent og godt utført arbeid . God kommunikasjon underveis . Virker profesjonelle og ansvarlige . Har overholdt avtaler og tidsfrister på en fin måte .

Amund, Oslo, 4. jan. 2017

Oppgrusing og drenering av gårdsplass

Jobben besto i legging av brostein i deler gårdsplassen. Dette innebar også å bygge flere renner i brostein for å lede bort overflatevann. I tillegg ble gårdsplassen avrettet med riktig fall og gruset opp. Nedkjøringen ble asfaltert foran og mellom to av brosteinsrennene. Brosteinene ble satt i amert betong der det var belastning og ellers dels i støp og dels i sand. Arbeidet ble utført med høy kvalitet og med blikk for estetikk og detaljer.

Per, Sandvika, 22. nov. 2016

Bygge ny inngangstrapp i tre,utvide veranda og støpe betongtrapp

Vi er meget godt fornøyde med arbeidet til Mathisen Bygg og Vedlikehold. Profesjonell gjennomføring fra innledende samtaler, tilbud, valg av løsninger og gjennomføring. Veldig dyktige (og hyggelige) mennesker som tok seg av arbeidet. Mathisen selv tok alltid ansvar hvis det var noen uklarheter og alt ble løst på en fin måte. Han er forøvrig en veldig behagelig person å forholde seg til. Faktura var i tråd med tilbudet. Anbefales på det sterkeste.

Henrik, Oslo, 15. juni 2016

Montere modulvegg

Nøyaktig og løsningsorientert. Veldig fornøyd!

Bonnier, Oslo, 11. mars 2016

Sette inn doble dører innendørs

Var utrolig vanskelig å "dra" inn for å gjøre jobben. Kom for sent og var generelt ikke veldig pålitelig. Jobben ble utført bra når den først ble gjort.

Eirik, Oslo, 3. feb. 2016

Terrasse og trapp i betong

Vi er meget godt fornøyd med arbeidet utført av Mathiesen Bygg. Arbeidet har vært av førsteklasses kvalitet i alle ledd av prosessen, fra første samtaler, befaringer og diskusjon/ valg av løsninger, utarbeidelse av tilbud, forarbeide på byggeplass, gjennomføring av arbeid og opprydding i etterkant. Mathiesen Bygg får våre beste anbefalinger. De er et naturlig førstevalg for oss for tilsvarende oppgaver i fremtiden.

Børge, Oslo, 22. nov. 2015

Mur og pussarbeider i ullevål haveby

Mur og pussarbeidene i vårt utbygging- og oppussingsprosjektet i Ullevål Hageby har vært omfattende, og vi har fått veldig god hjelp av Mathisen Bygg og Vedlikehold. I kjelleretasjen (3 soverom + nytt bad + gang + bod) er alle vegger belagt med ny murpuss. I 1. Etg er hovedskillevegg og hele kjøkkenet bealgt med murpuss. Dette er en del av designet og står åpent og ubenahndlet, og vi trengte derfor høy finish. Det har vi fått. Anbefales.

Olav, Oslo, 20. nov. 2015

Nytt baderom i ullevål hageby

Baderommet har blitt utrolig flott! I forbindelse med utbygging- og oppussingsprosjektet vårt i Ullevål Hageby har vi hatt svært god hjelp av Mathisen Bygg og Vedlikehold. Firmaet har bistått med både prosjektledelse, koordinering med rørlegger og elektriker, utført mur- og pussarbeider i underlagarbeidet, lagt fliser og impregnert disse. Resultatet er svært tilfredsstillende.

Olav, Oslo, 20. nov. 2015

Utbygging av kjeller,ullevål hageby

I forbindelse med utbygging- og oppussingsprosjektet vårt i Ullevål Hageby har vi hatt svært god hjelp av Mathisen Bygg og Vedlikehold. Firmaet har hatt flere viktige roller, og har bistått med både prosjektledelse, rådgivning, utført mur- og pussarbeider samt generell innvending oppussing. Mathisen Bygg og Vedlikehold har også hatt hovedansvaret for prosjektering og oppføring av nytt baderom i kjeller.

Olav, Oslo, 20. nov. 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Eyva Renhold AS

4.9 156 evalueringer Sandvika

Sandvika Bil

4.1 50 evalueringer Sandvika

Magomadov

4.8 71 evalueringer Sandvika