Siste evalueringer (6)

Renovering av bad på 4.7kvm

Han som stilte på befaringen tok seg god tid (1,5t), og kom med gode råd og mulige løsninger for vårt baderom. Prosjektlederen vi fikk var ikke like god med råd og det føltes ut som han alltid hadde dårlig tid som var litt frustrerende. Kommunikasjonen kunne vært ryddigere mot oss som kunde, men også internt i selskapet deres. Derimot har de dyktige håndverkere og resultatet ble veldig bra. Så alt i alt gir vi de 4 av 5 stjerner.

Jim Klarp, 2. april 2017

Totalrenovering av leilighet

Totalrenovering av klassisk Frogner-leilighet utført på rundt 8 uker. God kommunikasjon underveis, de tok hensyn til mine ønsker/ideer for leiligheten og kom med forslag og løsninger. Kom tilbake noen måneder senere for å reparere/ferdigstille noen detaljer som gjenstod. Jeg er fornøyd med sluttresultat, leiligheten ble enda finere enn jeg hadde sett for meg før oppussingen startet.

Anne-line Lønnbu Kirste, 27. juni 2016

Renovering av bad på 6,4 kvm.

Fleksible i forhold til løsninger. Flinke og nøyaktige håndverkere. Ingen unødige opphold under prosjektet. Prosjektleder kunne til tider hatt bedre tid under møter, men var imøtekommende og behjelpelig med endringer og nye ideer underveis. Firmaet anbefales.

Kjell Arne Foss, 20. mai 2016

Oppussing baderom

Dyktige håndverkere med god innsikt og smarte forslag til løsninger.

Ole Henrik André Brekke, 2. feb. 2016

Oppussing av lite toalett

Vi var veldig godt fornøyd med firmaet, i alt fra hvordan arbeidet ble koordinert, utført, materialvalg, oppfølging og betaling. De gav veldig god valuta for pengene og alt har fungert godt etterpå.

Inger M Øyen, 1. feb. 2016

Oppussing av bad ca 18 kvm

Vinderen Entreprenør AS har hatt totalrennovering av vårt bad. Vi fikk rask kontakt, profesjonell befaring og prosjektering. Vi fikk flere forslag til gode løsninger, de var pålitelige, vi fikk god oppfølging underveis av prosjektleder og de hadde dyktige fagfolk. Vi kan gi de beste anbefalinger på bakgrunn av vår erfaring med Vinderen Entreprenør AS.

Pål Øyvind Ulleberg Dåstøl, 4. sep. 2015
Vis flere evalueringer

Kart