Siste evalueringer (20)

Ukentlig renhold

Mye rot både ved oppstart og underveis. Kom to timer før sent til første avtale og dukket plutselig opp en dag før avtalt. Noe slurvete vask, hoppet også over et rom. Vanskelig kommunikasjon og rot med fakturering. Anbefales ikke.

Kristine, Trondheim, 6. des. 2018

Enkel flyttevask

Fleksibel og hyggelig. Jobben ble godt utført.

Frid, Trondheim, 4. nov. 2017

Vask av kontorlokale

Bra gjennomført, de var nøye med listverk og vinduer, vasket gulvet flere ganger.

Hege, Stjørdal, 2. mars 2017

Flyttevask ca 100m2 lundamo

Tok jobben på kort varsel. Utførte oppdraget som avtalt. Et stort minus var at de ikke hadde med seg støvsuger. Ellers godt fornøyd.

Rune, Lundamo, 22. des. 2016

Tette og eventuelt isolere flatt batongtak

Omtalen gjelder ikke denne annonsen men en andre jeg hadde på finn. Skifte takplater: Veldig fornøyd! Bra jobba! Anbefales!

, Buvika, 19. okt. 2016

Flyttevask 120kvm på lånke

Flinke jenter.

Gunn, Hell, 1. aug. 2016

Flyttevask 140 kvm,3 etg rekkehus

Fantastisk hyggelig og flinke. Stilte opp på kort varsel pga at de som egentlig skulle vaske meldte fravær. Møtte opp med 3 vaskere og var meget effektive. Vasken var profesjonelt utført, alle rommene var skinnende rene. Vinduene blankpusset både på inn og utsiden. Dette firmaet kan jeg virkelig anbefale til alle!

Kjell, Tiller, 14. juli 2016

Flyttevask

Meget bra vask og til avtalt pris. Dessverre møtte ikke vaskerne til avtalt tid ,den dagen de skulle vaske så det ble en del fram og tilbake før de dukket opp.

, Jakobsli, 19. juni 2016

Takrenne til terrassetak

Useriøs, dukket ikke opp til avtale.

Laila, Ranheim, 28. april 2016

Takrenne til terrassetak

Useriøs, dukket ikke opp til avtale.

Laila, Ranheim, 28. april 2016

Engangsrengjøring i leilighet på 50 kvm med ett soverom

Første vask var elendig, gulvet var skittent, badet så ikke ut og det var ikke støvsugd under sofaen. Vifta på kjøkkenet ble heller ikke rengjort, selv om jeg varslet ifra om dette to ganger. Ba de komme tilbake å rette det opp, men ble ikke noe bedre etter vask nr. 2. Det var helt forferdelig, hadde jeg visst at ett renholdsfirma var så udugelig så hadde jeg vasket selv.

Elisabeth, Trondheim, 26. april 2016

Viser til våres omtalelser på : www.finn.no , Anbudstorget.no og M.m. ---> Harumi Renhold AS Av 1000 fornøyd kunder det måte var 1. Og selv om vi tilbud kunde om å rette opp jobben, var hun ikke vilje til. Samtlige som hun fikk prisavslag. Er hun ikke fornøyd, hva mere kan vi gjøre ???

HARUMI RENHOLD AS 27. april 2016

Flyttevask

Harumi Renhold utførte en god jobb med flyttevask av enebolig, og det til en konkurransedyktig pris. God erfaring og kompetanse. Anbefales på det varmeste.

Marit, Stjørdal, 24. mars 2016

Flyttevask

Jobben fullført til avtalt pris. Punktlig oppmøte. Godt utført jobb.

, Trondheim, 19. feb. 2016

Regelmessig rengjøring av bolig 160 m2

Vi er meget fornøyd med rask og hyggelig tilbakemelding på våre spørsmål før valg av tjenestetilbyder. Bedriftens første rengjøring hjemme hos oss innebar hyggelig og positivt møte med seriøs bedrift, og ikke minst et meget flott resultat og lykkefølelse av å ha valgt riktig firma. På bakgrunn av ovennevnte var vi ikke i til - og har nå inngått en fast rengjøringsavtale med Harumi Renhold AS.

Nina, Stjørdal, 3. feb. 2016

Flyttevask,leilighet ca 120 kvm,evt. bortkjøring av rask

Både vi og kjøper var fornøyde. Skinnende rent bad! Kunne kanskje ha vasket litt bedre på kjøkken,men ingen grunn til å benytte oss av fornøydgarantien, brukte 10 min. Selv, så var alt helt greit. Veldig god service, uslåelig pris, anbefaler gjerne videre.

, Trondheim, 26. mars 2015

Flyttevask

Grundig vask til avtalt pris. Både selger og kjøper av hus ble fornøyd.

Tor, Melhus, 29. jan. 2015

Julevask

Harumi Renhold gjennomførte den 9. 12 en større rundvask av vår leilighet til jul. Jobben ble utført effektivt og med glans. De tok til og med av seg ting som de strengt tatt ikke hadde trengt å gjøre! God service! Kan anbefales på det sterkeste!

Martin, Trondheim, 9. des. 2014

Skifte av tak på tomannsbolig

Oppdraget ble gjennomført av Milebygg AS. 130 kvm tak ble skiftet på 3 dager! Stillas- og takarbeid var godt organisert og resutlatet ble meget bra. Kommunikasjon på engelsk med norske faguttrykk; fungerte glimrende. Dette firmaet holder det de lover.

Ørjan, Trondheim, 17. nov. 2014

Trenger å montere snøfanger på taket

God service.

Vashan, Klæbu, 6. okt. 2014

Renhold til liten leilighet søkes!

Grundig vask og renhold til fornuftig pris. Betaler ikke mer enn avtalt selv om de faktisk bruker lenger tid enn avtalt. Kan anbefales!

Egil, Trondheim, 28. aug. 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Harumi Renhold AS

3.9 20 evalueringer Hommelvik

Minivask

  Hommelvik