Siste evalueringer (13)

Skifte tak

Skiftet taket raskt og effektivt. Var ryddige og punktlige. Veldig fornøyd.

Jarle Stålesen, 18. aug. 2020

Skifte kledning og etterisolering

Oppdrag var skifte av tak, etterisolering av hus samt skifte av kledning og takrenner. I tillegg kledde de inn og en hundegård under balkongen vår og la tak under terassebordene. . Miljøvindu ble valgt gjennom mitt anbud og med bakgrunn i tidligere referanser. Vi fikk et meget godt tilbud på jobben. Miljøvindu har vært punktlig og svært arbeidsomme. Kom tidlig på morgenen og jobbet tidvis lange dager. Arbeidet i seg selv er av høy kvalitet. Elvin, som eier, har vært tett på oss med informasjon og spørsmål underveis i de tilfeller han lurte på hvordan vi ønsket ulike løsninger. Miljøvindu har også hjulpet til ut over oppdraget, eks ved å bygge en ny trapp. Jeg kan sterkt anbefale dem.

Geir Iversen, 20. juni 2020

Skifte tak på eldre bolig i finsland,utenfor kristiansand

Veldig fornøyd med utført arbeid på skifte av tak.

Rita Buås, 18. okt. 2019

Tilbud på utskiftning av tak og kledning på bolig.

Elvin og gjengen gjorde en fantastisk jobb hos oss. Det var ryddig etter dem hver dag, og vi fikk god veiledning underveis. Avtalt pris ble holdt, og de leverte før tiden vi var blitt enige om i forhold til ferdigstillelse. Vi vil gjerne anbefale Miljø Vindu, og angrer absolutt ikke på at vi brukte dem.

Sindre Fosse, 9. sep. 2018

Etterisolere,skifte vinduer og kledning

Vi er svært godt fornøyd med jobben Miljø vindu gjorde hos oss. De var effektive, dyktige og holdt det ryddige underveis. I tillegg var de hyggelige og tilbudte en god pris. Anbefales!

Anne K Nordhassel, 26. juni 2018

Vindu bytte.

Dyktige arbeidere. Anbefales på det sterkeste.

Ivan Gujic, 6. mars 2018

Skifte av vinduer

Kom punktlig og utførte jobben til avtalt tid. Estetisk dårlig utført. Listene rundt vinduene såg ikke ut som det var gjort av fagfolk.

June Pernille Nordstrøm Johannesen, 22. feb. 2018

Skifte yttervegg og 4 soveromsvindu

Veldig bra.

Christian Helliksen, 19. jan. 2018

Bytte18 vinduer og 2 ytterdører i enebolig.

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort hjemme hos meg. Miljø Vindu er svært ryddig i kommunikasjon og ga et godt tilbud på jobben. Merket under befaringen at dette var en person som hadde meget god erfaring med slikt arbeid da han så hvilke løsninger som måtte velges. Jobben ble utført til i henhold til avtale og sluttresultatet ble over all forventning. Kan absolutt anbefale å bruke Miljø Vindu.

Lars Jarle Yttri, 4. des. 2017

Bytte 7 dører og listverk

Miljø vindu As var uten tvil riktig for vår jobb. Utskifting av 7 dører og karmer samt listverk ble utført til avtalt tid og avtalt beløp. Di jobbet to og brukte hele dagen fra 0830 til 1800 og ble ferdig med jobben. Gangen vår er rett å slett lekker nå med hvite profilerte dører. Di holdt arbeidsplassen ryddig og var veldig hyggelige å ansette. Tok til å med søpla med seg. Skilte stort fra miljø vindu til den dyreste bedriften 15000,-.

Mona Jahnsen, 25. sep. 2017

Fjerne innvendige lettvegger

Kom som avtalt og jobbet raskt og effektivt. Rent og ryddig da de var ferdige. Seriøst firma, perfekt utført - kan absolutt anbefales. Trond Gamezone AS.

Trond Aanensen, 18. sep. 2017

Bytte av kledning,vinduer,ytterdør

Miljøvindu AS har byttet kledning og ytterdør /vinduer i huset mitt, samt lagt fliser i vindfang. Jeg er meget godt fornøyd med arbeidet som ble gjort. Elvin var en god sparringspartner ifm løsninger i tilbudsfasen. Prisen var absolutt konkurransedyktig, og alt arbeid ble gjort pent, nøyaktig og som avtalt. Det beste av alt er at arbeidsplassen ble holdt ryddig og ordentlig hele tiden. Jeg kan absolutt anbefale dette firmaet til andre!

Are Røiseland, 25. juli 2016

Bygging av reisverk til 15m2 hytte og 5m3 bod

Raskt og nøye utført job. Veldig fornøyd!

Linda Fisher-høyrem, 11. juni 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart