HÅNDLANGERN AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Håndlangern as - avd. Drøbak

Motto: Alltid høy kvalitet gir langsiktig lojalitet.?

Håndlanger´n as har solid kompetanse på blant annet grunnarbeid, maskinføring og design av hager. Se et utvalg av våre bilder av ulike prosjekter, og anbefalinger fra kunder på:www.facebook.com/handlangern.no?

I forkant av aktuelle prosjekter deltar vi på en uforpliktende befaring. Deretter inngås eventuelt en oppdragsavtale, som definerer arbeidet som skal utføres.
Håndlanger´n as lever av godt utført arbeid og gode referanser. Ved arbeidets oppstart vil derfor våre kunder forvente at jobben blir utført med et stort vekt på kvalitet og overholdelse av oppsatte tidsfrister.

Håndlanger´n as disponerer en maskinpark og verktøy, som gjør oss i stand til å påta oss arbeidsoppgaver og utfordringer av ulik grad og størrelse. Under befaring vurderes prosjektets krav til bemanning, tidsfrist, HMS og kvalitetssikring.

På lik linje som ved vår maskinpark, har vi inngått avtaler med anerkjente leverandører av materialer som pukk-masse, ferdig-gress, mur/stein produkter og jordmasser. Valg av leverandører er foretatt ut i fra erfaring til kvalitet, pris og leveranse.

Håndlanger´n as har gjennom år opparbeidet en bred erfaring innenfor grunnarbeid, hagedesign, fjerning av fjell, maskinføring og ventilasjon. Vi påtar oss små, som store arbeidsoppgaver. Håndlanger´n as har ved anledninger også utført oppgaver som BAS og prosjektleder under oppføring av større bygg, blokker og sykehus.

Vårt motto tilfredsstilles gjennom personlig kontakt, og et godt utført arbeid. Ved kompetanse og hardt arbeid ønsker vi å gi kunden den beste opplevelsen fra start og til sluttresultatet.

Vi i Håndlanger´n as håper du setter pris på vår lille presentasjon, og at vi kan treffes under en befaring, der vi sammen kan gjennomgå dine visjoner og utfordringer.

Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med daglig leder, Cato Hansen på tlf: 98549336.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften