Siste evalueringer (42)

Avretting og asfaltering

Bakke gav oss den mest fornuftig prisen på arbeidet, og det ble utført akkurat slik vi hadde sett for oss. Supert resultat. Hyggelige folk. Trekker egentlig ikke mer en en halv stjerne for en del utsettelser før arbeidet ble gjort. Men når sant skal sies, var vår jobb relativt liten og sikkert av en type en tar innimellom andre oppdrag. Regning kom på avtalt beløp.

Rune Almeland, 29. okt. 2020

Legging av belegningsstein

Solid arbeid, topp kvalitet på utførelse. Løsninger som vi ble svært godt fornøyd med. Konkurransedyktig pris og et hyggelig samarbeid!

Lisbeth Havro, 12. sep. 2020

Steinlegging av uteplass

Godt utført arbeid til avtalt tid og pris. Kan anbefales.

Jarle Eid, 5. sep. 2020

Rette natursteinsmur samt diverse

Bakke invest gjorde en enormt god innsats hos oss. Vi har en tomt med ugunstig beliggenhet i forhold til arbeidet som skulle utføres, men dette ble tatt på strak arm. Resultatet ble også kjempefint. Anbefales!

Jørgen Kvinge, 20. aug. 2020

Nytt bad,samanslåing av fleire rom

Bakke styrte oppdraget med et fast grep og sluttresultatet ble over all forventing. Meget fornøyd.

Bjarte Rolland, 7. aug. 2020

20-25m tørrmur i hage,1-1,5m høy

5 stjerner på alle punkter; kvalitet, kommunikasjon, pålitelighet, pris, ryddighet og profesjonalitet. Særdeles fornøyd med Bakke!

Bjørn Husebø, 12. juni 2020

Legging av belegninsstein i oppkjørsel

90m2 med belegningsstein blei lagt med kvalitet, det blei gjort veldig godt grunnarbeid. Arbeidet tok ca 14 dager. Folkene var kjekke og greie, dei lytta, løysingar blei diskutert og dei gjorde det vi var enige om. Resultatet er utrulig fint, nesten over forventningane! Eg kan anbefale dette firmaet på det varmaste!

Linda Helene Lid, 25. mai 2020

Belegningsstein på uteområde

Grei pris. Fleksibel. Nøye. Til å stole på.

Bjarte Skoe Erikstein, 6. mai 2020

Belegningstein

Belegningstein foran huset på ca 40kvm. Påbegynt og avsluttet til avtalt tid. God kommunikasjon, gode løsninger, hyggelig mannskap og flott resultat.

Peter Eide Venset, 21. april 2020

Innkjørsel,belegg

Ole Bakke gjennomførte befaring, gav tilbud, skrev kontrakt og leverte som avtalt , ja over forventet på både tid og kvalitet. Vi er strålende fornøyd og anbefaler Bakke på det sterkeste.

Tove Bech, 3. mars 2020

Støpe mur/ fundament og sette opp gjerde

Svært fornøyd at jeg valgte Bakke Service til å gjennomføre jobben. Veldig bra gjennomført arbeid, ryddig kommunikasjon og konkurransedyktig pris. Anbefaler Bakke Service på det sterkeste.

Sebastian Cypek, 24. feb. 2020

Utgraving av kjeller og bortkjøring av massen!

Kjempefornøyd, jobben ble utført profesjonelt og ryddig til tross for mange utfordringer underveis. God kommunikasjon og oppfølging under hele prosjektet, kom med gode løsninger raskt og profesjonelt. Kan trygt anbefale Bakke Service og Invest!

Rolf Otto Haugland, 25. jan. 2020

Fjerne masser i bakgård

Vi valgte å utsette arbeidet. Jeg har kun erfaring med kommunikasjon underveis. De gir et veldig ryddig og greit inntrykk.

Reidun E. Haahjem, 13. jan. 2020

Kantstein granitt langs plen - graving og støping

Meget bra levert! Ryddig og profesjonelet hele veien, god kommunikasjon, hyggelige arbeidsfolk. Anbefales på det sterkeste!

Øystein Sæle, 20. okt. 2019

Legge 65m^2 med belegningsstein (herregård}

Ole Bakke er effektiv, pålitelig, konkurransedyktig på pris, løysingsorientert og ein hyggeleg mann. Jobben var omlag 1,5 time med bil frå Bergen, men det var ikkje noko problem. 70 kvm beleggningstein + trapp gav eit godt resultat. Bakke hadde fleire løysingar på dei utfordringane som dukka opp. Han var heile tida i opptatt av at me skulle vera med på avgjersla om korleis desse skulle løysast. At jobben vart gjort kjapt er også eit pluss. Bakke & Co kan trygt nyttast til beleggningstein i alle fall!

Asle Kvestad, 15. okt. 2019

Grunnarbeid og belegningsstein i oppkjørsel.

Veldig grei å forholde seg til, og godt utført arbeid.

Øyvind Monsen, 8. okt. 2019

Belegningsstein ca 25 kvm

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Beleggningsstein på 60kvm og natursteinsmur. Ole er lett å kommunisere med og kommer med gode tips og forslag underveis. Anbefales!

Per Marius Frantzen, 8. okt. 2019

Mure ca 10x0,5m tørrmur + legge skifer/belegningsstein på 12-14 kvm

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Krystallklar kommunikasjon hele veien. Gode forslag til løsning underveis, og resultatet ble akkurat som vi ønsket. Dessuten levert innen avtalt tid og budsjett og til en god pris. Kan varmt anbefale Ole Bakke og co!

Øyvind Vevang, 6. okt. 2019

Opparbeide/renovere plass foran inngang

Utmerket utført. God prosess frå start til slutt. Serviceinnstilt. Skisserer og utfører gode løsninger, og utfører arbeidet med god kvalitet, og flott resultat, til en god pris.

Øyvind Sandnes, 21. aug. 2019

Legge ca 35m2 belegningsstein

Gjorde en god jobb, alt ifølge avtale. La ca 30m2 belegningsstein, pent arbeid.

Jens Åge Nielsen,eva Hole, 20. aug. 2019

Legging av belegningsstein 110 m2

Meget godt gjennomført arbeid, god kommunikasjon, både før og under arbeidet. Kom med forslag til løsninger til blant annet rør & drenering, underlag, kantavslutninger, stein-type, legge-retninger etc. Det ble forventet av oppdragstaker at området ble ryddet og klargjort når arbeidet var ferdigstilt, og at oppdraget skulle utføres profesjonelt, grundig og nøyaktig ihht. Avtalt tid og pris. Valg av entreprenør ble ihht. Pris, leveringstid, teknisk løsning, erfaring og kompetanse. Her scoret Bakke Service & Invest samlet sett best.

Lars Anders Ruden, 30. juli 2019

Legging av belegningsstein

Veldig fornøyd med arbeidet av beleggningsstein. Fint utført arbeid og til en grei pris. Bruker ham gjerne igjen ved behov. Kan trygt anbefale Bakke Service og Invest.

Anne-helen Hannevig, 27. juni 2019

Belegningsstein i ca 100m3 innkjørsel

Hyggelig gjeng, stod på, leverte det som var avtalt og veldig løsningsorientert.

Anders Mjelde, 4. juni 2019

Belegningsstein på 60 kvm flatt areal

Flott utført steinlegging på gårsdplass. Ryddig gjennomføring i henhold til avtalen. Vi fikk gode råd om valg av løsning, og resultatet ble veldig fint.

Audun Oppedal Pedersen, 24. mai 2019

Belegningsstein

Legging av 30 m2 belegningsstein foran inngangspartiet. Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Raskt utført og til avtalt tid. Meget pent arbeid. Kom med gode innspill underveis. Konkurransedyktig pris. Kan trygt anbefales!

Tina Brandt, 25. feb. 2019

Legging av store stein heller eller brudd skifer på plen.

Utførte jobben iht forventingene.

Robert Eikeland, 20. nov. 2018

Legging av belgningsstein

Vi er meget godt fornøyd med arbeidet som er utført både når det gjelder kommunikasjon, planlegging, pålitelighet og ikke minst kvalitet på arbeidet som er gjennomført. Kan trygt anbefales!

Sølvi Karlsbakk, 29. aug. 2018

Legging av 7,5m2 belegningsstein foran inngangsparti rekkehus.

Veldig fint utført arbeid.

Trond Thorsheim, 24. juli 2018

Legging av belegningsstein gårdsplass. ca 150m2.

Vel gjennomført oppdrag. Pålitelig, løsningsorientert og effektiv. Anbefales.

Kristoffer Ramstad, 21. juni 2018

Belegningsstein

Ole Bakke gjorde en veldig god jobb for oss. Han leverte til under budsjettpris, og til avtalt tid. Arbeidet var meget pent utført. Ole kom med innspill og forslag underveis, og var ryddig gjennom hele prosessen. Anbefales.

Tonje Fløystad, 11. mai 2018

Oppretting av hagemurer

Oppdraget var oppretting av to hagemurer som var preget av tidens tann. De gamle murene ble plukket ned, ny pukk lagt under og på baksiden, og gjenoppbygging med den gamle stenen. Det er synd at evalueringen ikke kan vise bilder, for det hadde sagt alt: En SVÆRT god utførelse, på tid og til avtalt pris. Og attpå til et hyggelig bekjentskap. Ingen tvil om at Ole Bakke gis de beste skussmål, og at han blir den foretrukne til senere oppdrag.

Kim F. Lingjærde, 29. april 2018

Ny belegningsstein

Vi er veldig fornøyd med Bakke Service og Invest sitt arbeid med ny belegningsstein på vårt uteområde. De er imøtekommende, hyggelige, effektive og grundige. Vi er er fornøyd med både pris og utførelse. Anbefaler dem på varmeste.

Jeanette Sandnes, 13. sep. 2017

Steinlegging

Så fornøyelig det er når man finner slike flinke fagfolk som kommer til avtalt tid, gir gode løsningsonnspill og fastpris på det hele. Arbeidet har blitt gjennomført raskt og effektivt - og best av alt: resultatet ser mye bedre ut enn jeg kunne drømt om ! ! Kan anbefale Ole Bakke og hans nevø til alle. Hos meg har de lagt Stein utenfor huset - ca 35m2. Nydelig gjennomført - er så fornøyd !

Helga Wergeland, 23. juni 2017

Legging av belegningsstein

Bakke har gjennomført oppdraget på en meget god måte. Et tilbud ble gitt raskt og det var tydelig, tidstatt og ett totalt tilbud med den stein slik vi ønsket. Dette selv om oppdraget ikke var så stort og transport avstanden lang. Bakke var enkel å kommunisere med og oppdraget ble levert i god tid før avtalt tid. Det ble formidlet gode råd og anbefalinger hvordan oppdraget burde løses. Det er tydelig at arbeidet ble utført av dyktige fagfolk.

Rolf Reidar Knappen, 14. juni 2017

Legging av ca. 240m2 med belegningsstein på tunet

Kjempenøgd med jobben gjort av Ole Bakke og co. Ole er hyggeleg og lett å prate med, eg fekk eit positivt inntrykk frå fyrste samtale. Arbeidet vart utført på ein proff måte heile vegen og resultatet er strålande flott. Tilpassingar undervegs var ingen problem og jobben blei gjort til avtalt pris og tid. Etter oppstart bestemte me for litt tilleggsarbeid, Ole ga ein grei pris på dette og fekk alt fort ferdig. Kan anbefale Bakke på det varmaste!

Evan Lewis, 9. juni 2017

Legging av belegningsstein,ca 100m2

Ole Bakke utførte arbeidet sammen med sine sønner til avtalt pris og tid. Ole Bakke er en meget dyktig fagmann som jeg kan anbefale på det sterkeste om du skal legge belegningsstein eller mure natursteins-mur.

Sigve Lothe, 4. juli 2016

Hagearbeid

Veldig pålitelig og flott arbeid. Leverte helt etter beskrivelse, kom med gode innspill og utførte jobben ypperlig. Fikk derfor jobb med å legge ferdigplen i tillegg til avtalt oppdrag Vel utført. Kan anbefales.

Geir Olav Melingen, 7. mai 2016

Totalrenovasjon av lite bad.

Vi benyttet Bakke Service & Invest (BSI) til totalrenovasjon av bad på 3 m². Valget av BSI ble gjort ettersom de i tillegg til å være god på pris, virket veldig tillitsfull og erfaren. Det viste seg å stemme. Det ble lagt frem skriftlig avtale og fremdriftsplan, samt dagbøter om fristen ikke skulle holde. Alt uten at vi trengte og be om det og det vekker tillit fra vår side. Arbeidet ble godt gjennomført og Ole er lett å samarbeide med.

Erik Nerheim, 7. mars 2016

Renovering av bad på ca 3kmv

God og pålitelig. Gjorde en kjempe god jobb av å renovere badet mitt med riving, flislegging, bygging av vegger og tak. Lett å få tak i vist man lurte på noe og jeg kan trygt anbefale dette firmaet videre til andre.

Andre Trellevik, 22. feb. 2016

Tilfylling,bygge 2 små natursteinsmurer

Godt utført arbeid til avtalt pris, kan anbefalles :).

Christian Bygnes, 1. des. 2015

Belegningsstein

Bakke Service & Invest utførte jobben på en meget god måte. De var ikke de aller billigste på anbud, men ble valgt mye på grunn av det vi så av tidligere utført arbeid av bedriften i bergens området. Komunikasjonen var god og de utfordringene som oppstod underveis ble diskutert og løst på en god måte. Absolutt å anbefale for en belegningsstein jobb.

Tellef Hertzberg, 21. okt. 2015

Legge ca 40m2 belegningsstein

Bakke har utført jobben meget tilfredsstillende. Kom med gode forslag til løsning under befaring og ga fast pris på dette. Jeg ba senere om noe tilleggsarbeid som utført mot et helt rimelig tillegg i prisen. Kan trygt anbefales.

Tore Thuen, 6. okt. 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart