Siste evalueringer (9)

Flislegging av kjøkken

Veldig fornøyd med gjennomføring og resultat.

Harald, Oslo, 13. feb. 2021

Lady minerals revive - soveromsvegger

Erfaren håndverker som får jobben gjort.

Henning, Hvalstad, 5. des. 2020

Helsparkling og maling av flere rom

Vi fikk helsparklet tre rom pluss entreen, samt malt både vegger og tak, og er strålende fornøyde med resultatet. Malingen er profesjonelt utført, med fine overganger mellom vegg og tak. Jobben ble utført på den tiden og til den prisen som var avtalt på forhånd. Et seriøst og tillitvekkende firma.

Paul, Oslo, 18. okt. 2015

Liten snekkerjobb i leilighet i oslo

Veldig fornøyd med jobben Ermir gjorde i leiligheten min. Anbefales videre.

Marita, Oslo, 31. aug. 2015

Sparkling og maling

Svært fornøyd med Ermir. Jobben ble gjort på kort varsel, til en god pris og et godt resultat. Vi kommer definitivt til å bruke Ermir igjen på fremtidige oppdrag.

Marius, Stabekk, 23. juli 2015

Oppgradering av leilighet

Vi kan ikke få rost Ermir og gjengen hans for jobben de gjorde i leiligheten vår. Oppdraget besto av å bygge om vår 2-r til en 3-r, samt renovere. Dette utførte de med glans. Ermir tar utfordinger på strak arm og er utrolig løsningsorientert. Dessuten er dette en fyr man kan stole på 100% - han holder avtaler og er lett å forholde seg til. Vi anbefaler Ermir på det varmeste og kommer utvilsomt til å hyre firmaet hans igjen hvis behovet melder seg.

Marit, Oslo, 11. juni 2015

Legge laminat i leilighet på ca 60 kvadratmeter.

Jeg er veldig fornøyd med jobben som er gjort. Lagt laminat i hele leiligheten samt listet. Jobbet veldig raskt og bra og kan anbetales på det sterkeste. Jeg kommer til å benytte meg av dette firmaet igjen når jeg skal legge platting ute.

Anne, Asker, 16. mai 2015

Helsparkling av vegger

Vi er veldig godt fornøyd med jobben som ble utført. Veggene ble helsparklet og malt og resultatet ble veldig bra. I tillegg ble vi enige om en ekstra malerjobb underveis, og da ble pris også for dette avtalt som en del av avtalen. De jobbet raskt og effektivt, og var ferdig innen den tidsrammen vi ble enige om. De ryddet også godt opp etter seg. God pris, og faktura i henhold til avtale. Vi har allerede avtalt et nytt oppdrag. Anbefales!

Marianne, Skiphelle, 23. april 2015

Sparkle to gipsvegger

Ermir yter en meget god service og han kan faget sitt. Gode priser og godt arbeid. Anbefales.

Simen, Oslo, 23. april 2015
Vis flere evalueringer

Kart