Siste evalueringer (10)

Oppsett av garasje.

Bedriften var på befaring 25 Mai. Kontrakt signert 4 Juni. I kontrakten kommer det frem at oppstart er satt til 25 Juni og ferdigstilles 13 Juli. Slik det ble underveis så skjedde mye "rart" i prosessen. Jeg så det ganske fort at tidsfristen ikke ble holdt. Nå tar de ikke telefon eller svarer på mail så lurer jeg på hvordan jeg skal forholde meg. Det gjenstår noe arbeid. Jeg skylder fortsatt penger.

Fred Martila, 9. sep. 2018

GARDERMOEN SERVICE PARTNER AS 21. nov. 2018

Enkelte tenker virkelig ikke! men takk for svar her da !

Bytte ødelagt takstein og inspeksjon

Hadde en kjempefin opplevelse med Gardermoen Service Partner da jeg måtte reparere taket. Veldig profesjonelle hele veien, ble presentert med sertifikater og kontrakt ved oppstar. God kommunikasjon underveis og trivelige gutter. Jobben ble raskt og godt utført. Har lagret de på telefonen i tilfelle jeg trenger liknende tjenester igjen. Anbefales.

Frode Tvetbråten, 27. mai 2018

Dimensjoner bærebjelke og bytt ut til ståldrager

Hei Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort av Gardermoen Service. Frank var veldig ryddig, fulgte opp under prosessen og kom med gode løsninger. Vi fjernet en bærebjelke som ble erstattet med en ståldrager og flyttet to bærestolper mer til hver sin side og la inn en limtredager. Jeg vil anbefale og bruke Gardermoen Serivce igjen. MVH André.

André Thier, 19. des. 2017

Sykkelstativ og steinlegging

Firmaet tok rask kontakt, og kom på befaring for å se på hva som måtte gjøres. Sendte så over prisoverslag, og kontrakt ble signert. De tok seg av bestilling av sykkelstativ som vi på forhånd hadde valgt ut. Vi flere hele veien holdt informert om leveringstid osv, og når de forventet å starte/slutte på arbeidet. Resultatet ble veldig bra, og til avtalt pris. Kan anbefale dette firmaet, og vil bruke de igjen dersom vi har lignende arbeid.

Thomas Bang Johansen, 11. des. 2017

Demontering og bæring !

Vi var kjempefornøyd med jobben som ble utført, det ble akkurat slik vi så for oss. Ikke minst var det meget bra service og god kommunikasjon. Hvis dere ser etter noen som samarbeider bra, forstår dere og møter dere på deres behov, og samtidig gjør en jobb med kvalitet, da er Gardermoen Service Partner AS bedriften. Kommer garantert til å benytte meg av de i fremtiden også.

Maliha Samdani, 11. des. 2017

Bytte ytterdør i blokk

Skiftet dør i blokk m. M Er svært fornøyd med jobben som ble gjort. Ble solid og finishen ble bra. De var nøye og punktlig.

Hege Øvergaard, 6. des. 2017

En handy man?

Jobben gikk ut på å lage et overbygg over kjeller nedgang og oppsetting av søppel skur Firmaet gjorde jobben til avtalt tid og resultatet ble bra. Snekkeren foreslo en fin detalj for sikkerhet, da det ikke var planlagt noe rekkverk. Utførelsen var bra og sto i henhold til avtale.

Truls Hansen Østvold, 30. nov. 2017

Hagearbeid før visning og salg av hus

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført av gutta fra Gardermoen service partner. De gjorde både div arbeid i hagen, malerarbeid utvendig på garasje, og ferdigstillelse av kjøkken oppussing, samt opprydding og bortkjøring av div avfall. Alt arbeid ble utført i henhold til avtale, og resultat er vi er kjempe fornøyd med. Blide og hyggelige karer alle de tre som vi var i kontakt med. Vi kan trygt anbefale disse gutta. Hilsen Olaf og Tor.

Olaf Nikolai Hansen, 25. nov. 2017

Bytte bærebjelke

Hyggelig og tivelig kar som utførte en ryddig og fin jobb hos oss. Veldig fornøyd med jobben som er gjort og kan anbefales videre.

Ida Helen Grasmo, 24. nov. 2017

Erstatte bærende brannvegg

Møter ikke opp til avtalt tid og arbeidet som har blitt gjort er av elendig. Kvalitet. Mye av arbeidet som ble gjort var av så dårlig kvalitet at det måtte rives og gjøres på nytt. Firmaet krevde at jeg måtte stå for kostnaden av utbedring. Saken endte i forliksrådet hvor firmaet IKKE fikk medhold. Representanten fra firmaet hadde også en veldig aggressiv og truende atferd da det ble en tvist ut av saken.

Joakim Sundt, 19. nov. 2017

GARDERMOEN SERVICE PARTNER AS 23. nov. 2017

Kunden som klager, har vi full dokumentasjon og vil for den som ønsker kan denne bli vedlagt og vist frem for andre kunder, denne kunden ville aldri betale for verken materialer eller jobb, dessuten driver kunde i samme bransje, så mitt råd er pass dere for denne! bruker advokater så han slipper å betale for seg Du kan bli den neste. Mvh GSP AS

Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2015

i enhetsregistret
Omsetning 2017

635

Tusen kroner
 • Egenkapital (%)
  -23.1%
 • Likviditet
  0.79%
 • Driftsmargin
  -27.9%
 • Gjeldsgrad
  -5.3%
 • Lønnsomhet
  -53.9%
Regnskapstall (i 1000)
 
2015
2016
2017
Sum driftsinntekter
134
174
635
Driftsresultat
0
1
-177
Resultat før skatt
0
1
-183
Årsresultat
0
1
-183
Roller
Daglig leder
Frank Wiggo Martinsen
Styrets leder
Frank Wiggo Martinsen
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2015-04-10
Bransje
68.320 Eiendomsforvaltning
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 14-03-2019 22:01:34
Se hele regnskapet til GARDERMOEN SERVICE PARTNER AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart