Siste evalueringer (7)

Legge nytt tak

Veldig fornøyd med alt fra planlegging til ferdigstilt tak, anbefales.

Marita Rodal Helgesen, 25. feb. 2020

Bygging av terrasse og forskalingsmur.

Veldig hyggelig og proff selskap. Godt fornøyd med arbeid til avtalt pris!

Kjetil Bø, 25. juni 2019

Skifte av ytterkledning

Sindre og Bård fra Joar Byggservice skiftet kledning, vindsperre, tak inkl. Takstein og en hel masse annet som kom til underveis, på huset vårt på Madlamark. Hele prosessen fra anbud til avslutning og oppfølging har vært svært profesjonelt utført. Kvaliteten på arbeidet er veldig bra, inkludert de deler som er utført av innleide selskap. Gjennom hele prosessen har kommunikasjon omkring fremdrift, endringer, muligheter og valg av løsninger vært utmerket, og bidrar i sterk grad til at vi kan anbefale Joar Byggservice på det sterkeste. Det er svært liten tvil om hvem vi kommer til å velge ved fremtidige oppgaver som skal utføres. Bjørn Askim, Bjørn Farmannsgt. 53, Madlamark.

Bjørn Askim, 11. jan. 2018

Pusse opp stue,kjøkken,gang

Meget fint utført arbeid på rimelig tid. Alle endringer/tillegg ble opplyst og avtalt underveis. Meget ryddige og greie å ha med og gjøre. Anbefales på det varmeste.

Jan-magne Sæbø, 30. okt. 2017

Renovering av kjeller

Vi valgte Joar byggservice som totalentreprenør og ansvarlig for oppussing av kjelleretasjen vår. Han utfførte snekkerarbeidet (skifte av tak, sette opp nye vegger og dører) samt koordinerte annet arbeid med murer og elektriker. Vi er godt fornøyd med arbeidet han gjorde. Vi opplevde at han var svært tilgjengelig på tel. Og møter for avklaringer /spørsmål rundt arbeidet. Han tok tak i problemstiliinger og forespørslene vi hadde. Ettersom vi er veldig godt fornøyd med arbeidet, har vi også valgt å benytte Joar byggservice til nye arbeidsoppdrag hos oss.

Normann Andre Kleiven, 18. juni 2017

Skifte vinduer og dører

Joar skiftet vinduer og ei terrassedør. Kjempefornøyd med resultatet. Effektiv jobb til fornuftig pris. Reparerte et av vinduene på eget initiativ, slik at jeg sparte noen kroner. Anbefales varmt!

Hans V. Stangeland, 27. mars 2017

Renovering av bad

Jeg valgte Joar Byggservice AS for renovering av mitt bad. Nå når badet står ferdig ser jeg at mitt valg var bra. God kvalitet på oppdrag til avtalt tidsfrist og pris. Kan anbefales :-).

Torbjørn Fossen, 12. mars 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart