Siste evalueringer (6)

Mopntering av rør og kasse til hybelkjøkkenvifte.

Veldig fornøyd med jobben de gjorde. Punktlig, effektivt og leverte med et meget godt resultat etter vårt ønske. Anbefaler Bærum Bygg Teknikk!

Ali Og Hege Sunde Areffard, 6. mars 2017

Lage kasse av gips i kjøkkentak

Flinke folk som gjorde en god jobb til avtalt tid og pris. Ekstra pluss for god service og at de var nøye med å rydde opp etter seg. Anbefales!

Espen Reese, 29. nov. 2016

Lett oppussing

Bærum Bygg Teknikk under ledelse av Kris, gjorde en fenomenal jobb hos oss. Kvaliteten på utført arbeid var utrolig bra, og budsjett endringer ble alltid tydelig kommunisert til oss på forhånd, når vi kom med ytterligere ønsker. De var alltid positive og veldig profesjonelle i sin kommunikasjon. De viste også en høy arbeidsmoral og arbeidet jevnt og lenge hver dag. Vi kan bare gi de beste anbefalinger for dette firmaet!

Helèn Johansen Blanco, 23. mai 2016

Oppussing av kjøkken,9 m2

Vi er veldig fornøyd med resultatet, det ble et fint kjøkken! Arbeidet ble utført profesjonelt og ryddig. Det var lett og hyggelig å kommunisere med Bærum Bygg Teknikk som utførte oppussingen. Også noen forandringer i planene underveis ble ordnet smidig. Mvh Erja.

Erja Karkkonen, 24. april 2016

Gulvsliping og noe montering av kjøkken

Jeg trengte hjelp til diverse oppussing av leilighet, fikk flere svar, både billigere og dyrere. Valget falt på Bærum bygg teknikk AS , fordi de virket mest seriøse. Jeg er veldig fornøyd med det valget, Krzystof er en behagelig person å ha med å gjøre, alltid presis og hyggelig. Han hadde gode forslag i forhold til arbeidet som skulle gjøres, og passet på at kvaliteten ble best mulig. Jeg er fornøyd med godt utført arbeid til en god pris.

Anette Gullner, 15. april 2016

Etter isolering for lyd av innervegg

Endelig kan det anbefales med total og absolutt sikkerhet et meget seriøst og ryddig firma. Etter mange runder med renovering og reparering i huset, har vi aldri hatt en så fantastisk 100% bra gjennomført jobb. Kris, som er ansvarlig for firmaet, har vist oss en side av denne byggebransjen som vi ikke viste det eksisterte! . Meget punktlige, løsningsorienterte, ryddige og meget pålitelige. Anbefales på det sterkeste! Mvh En meget fornøyd kunde.

Victoria Segovia, 9. des. 2015
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

 

 

Elektrikern Bodø

4.6 129 evalueringer Bodø