Siste evalueringer (9)

Annen rengjøring

Veldig fornøyd. Pålitelig og effektiv.

Marius, Godvik, 17. april 2021

Rengjøring av ett fastkarmvindu utvendig i 2 estasje

Veldig fornøyd med både kvalitet og pris. Det eneste minuset jeg har å komme med er at jeg aldri fikk tilsendt regning på epost som avtalt, før det plutselig kom et inkassovarsel i posten. I en stressende flytteprossess er det innimellom vanskelig å følge opp og spørre etter regning, og da det jo er bedriftens ansvar å sende ut regning blir det litt irriterende å få inkassovarsel uten å hverken ha mottatt regning, purring eller betalingsinformasjon av noe slag. Ellers veldig fornøyd med jobben.

Eilin, Bergen, 17. okt. 2018

Hei. Da må originalen ha havnet i spam filteret. Da epost ble lagt inn i faktureringsprogrammet. Men mulig vi faktisk har tastet feil epost. For den ble sendt ut. Men da beklager vi på det sterkeste det påtrufne.

LANDÅS RENGJØRING AS 13. mars 2019

Vindusvask

Veldig bra arbeid utført. Anbefales. Rask og nøye.

Tove, Bergen, 25. april 2018

Rengjøring av fellesareal i borettslaget

Utrolig rask og god gjennomføring av oppdraget. Vi har tilbudt Landås Rengj. Fast kontrakt på rengjøring av borettslagets fellesarealer.

John, Bergen, 13. april 2018

Vindusvask før salg

Vasket 29 vinduer og tre glassdører for oss i forb. Med salg av bolig. Hyggelig kommunikasjon og jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Effektiv og god vask, til en bra pris!

Anna, Os, 17. mars 2018

Flyttevask av leilighet på ca 50m2

Jeg vil ikke anbefale dette firmaet til noen. De utførte på det beste halvgjort arbeid. Det virket som om de bare hadde gått over med en fuktig klut. Det er ikke godt nok når det gjelder utvask. Da jeg tok opp manglene med de i mail fikk jeg frekk og nedlatende respons, til tross for gode bildebevis. Fikk til slutt et lite prisavslag og godtok dette, hovedsakelig pga at jeg ville få det ut av verden.

Mari-Jeanette, Tjeldstø, 13. mai 2016

Litt rart at man går igjennom leiligheten etter jobben er utført med både ny eier og tidligere og ingenting blir påpekt. Da vi ikke ville forlate stedet før det ble godkjent. Da det var 1 time og 10 min kjøring. At man da i ettertid blir gjort oppmerksom på noen ting som ikke var tilfredsstillende er søkt. Her virket det som om det var aldri ment og ville betale for jobben.vi fikk heller ikke lov til og vaske på nytt for og rette opp feilene.

LANDÅS RENGJØRING AS 13. mai 2016

Nedvask av dødsbo

Leide inn Landås Rengjøring for å vaske ned en leilighet. Leiligheten var veldig skitten og mye nikotin på veggene grunnet røyking. Firmaet var på befaring slik at de visste hva jobben var. Etter at jobben var utført var det flere steder hvor de IKKE hadde vasket. Spesielt badet var dårlig vasket. Og jeg kunne enkelt vaske vekk med litt salmiakkvann. Uholdbart. Etter krav om utbedring sluttet firmaet og svare meg. Anbefales ikke!

Robert, Bergen, 10. nov. 2015

Beklagelig at kunden føler det slik.Kategori 10 av 10 mulig var denne leiligheten når det gjelder ekstrem nikotin. Og badet er vasket for hånd flis for flis. At det da var mulig og forbedre dette er underlig. Om noe ikke ble vasket er underlig da alt er sprøytet ned som avtalt før maler skulle inn. Men vi beklager virkelig om vi ikke klarte og utføre jobben tilfredsstillende.

LANDÅS RENGJØRING AS 11. nov. 2015

Flyttevask leilighet 76m2

Jeg og de nye eierne var kjempe fornøyd med utvask av leilighet på 76 m2. Det var strøkent. Hyggelig ansatt som gjorde jobben og lett å avtale med firmaet:) kan absolutt anbefales:).

Linda, Rådal, 3. nov. 2015

Nedvask av 50 kvaderat kjeller leilighet

Bedriften gjore en knall god jobb + at nedvaskingen var billig . Dette er ett firma som jeg kan Anbefale videre til Andre :).

Veronica, Bergen, 13. sep. 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart